casica pisze:Jakąś godzinę temu wyszedł lekarz od komputeraJakiż ja mam teraz bałagan
Jutro, jutro, jutro, teraz stać mnie tylko na to, żeby dać głos - żyjemy, nawet mały mniejszy czyli wredny Świerszczyk
To powinnaś się swojsko poczuć wreszcie
Moderator: Estraven
casica pisze:Jakąś godzinę temu wyszedł lekarz od komputeraJakiż ja mam teraz bałagan
Jutro, jutro, jutro, teraz stać mnie tylko na to, żeby dać głos - żyjemy, nawet mały mniejszy czyli wredny Świerszczyk
casica pisze:żyjemy, nawet mały mniejszy czyli wredny Świerszczyk
Amica pisze:Czy małe diablątko czymś Was zaskoczyło?
U nas było dziś pranie Mru![]()
Po kilkunastu minutach pobytu na balkonie (umytym) nie nadawał się do użytku. Sforsował zabezpieczenie skrzynek i wykopał w jednej coś na kształt lisiej nory. Wrzasku było trochę i wierzgania ale juz koteczek odzyskał śnieżną biel.
ewan pisze:Kasiu najważniejsze, że słodki jest. Reszta się nie liczyJakieś zdjęcie kochanego kotka?
casica pisze:Jest to mały podlec w paseczki. Okrutny, brutalny, nienażarty, z ADHD na dokładkę.
casica pisze:Ale... taki słodki, ze nie można się na niego wnerwiać, no nie ma takiej opcji

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 604 gości