Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 06, 2014 16:38 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Te 7zł ma konkretny wymiar i przełożenie na prawie kilogramową puchę doskonałej karmy :) Może też dlatego "zwykłe" 7 złotych nabiera wielkiej ważności :D

Tak czy siak jest po prostu SUPER!

Ewo, dziękuję Ci za te słowa.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pt lut 14, 2014 18:19 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

można już głosować na Kociarza Roku 2013:
http://www.cztery-lapy.pl/index.php/akt ... -2013.html
do poczytania wątek na forum:
viewtopic.php?f=1&t=160098&start=0
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Wto lut 18, 2014 9:29 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Dziń dybry :mrgreen:

Drodzy SiódmakoDawcy chciałam Was poinformować o kolejnej partii Siódmakowych Puch:

Obrazek

Puchy dotarły do schroniska w miniony piątek.

Napisałam też o Siódmakach na zamkniętej grupie Koty na fejsie i tam też kilka osób zgłosiło się do pomocy, więc ilość Siódmakowych puch też o parę wzrosła :) Idziemy więc konsekwentnie do przodu!

Bardzo, bardzo dziękuję! I wciąż zapraszam! 7 zyla zawsze się znajdzie ;)
Obrazek

Boo

Post » Śro lut 19, 2014 18:41 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Patrycja, robisz kawał wielkiej, wspaniałej roboty !

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Śro lut 19, 2014 19:48 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Yeahhh! Pędzimy dalej!. Opole rzondzi! Dołączajcie ludzie! Małe siedem złotych to kot najedzony dwa dni... Tylko siedem złotych! A jak nas będzie stu? A tysiąc?
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Czw lut 20, 2014 20:32 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Mogę też poprosić o numer konta?

Moja Nola pochodzi właśnie z opolskiego schroniska (spędziła tam ponad rok), chętnie pomogę jej byłym współtowarzyszom niedoli.

Szczerze mówiąc, bardzo doceniam taką formę "akcji", zwłaszcza przy moich studenckich zasobach finansowych - 7 złotych zawsze się znajdzie, i człowiek nie musi się zastanawiać: "czy wypada wysłać tyle, czy to nie za mało?" :P

edit: tak w ogóle to uświadomiłam sobie, że moja Nolka (adoptowana w styczniu) będąc w schronisku jadała pewnie puszeczki sfinansowane tutaj przez Was :D dziękuję Wam! :1luvu:

po_prostu_ania

Od: Śro lut 19, 2014 18:49

Post » Czw lut 20, 2014 21:24 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Piękną Enolę/Nolę - pamiętam :), chodzę przecież do Schroniska, ale pstrykać zdjęcia tylko.... powodzenia

ania_k

Od: Pt wrz 23, 2011 11:32

Post » Pt lut 21, 2014 10:59 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

po_prostu_ania pisze:Mogę też poprosić o numer konta?

Moja Nola pochodzi właśnie z opolskiego schroniska (spędziła tam ponad rok), chętnie pomogę jej byłym współtowarzyszom niedoli.

Szczerze mówiąc, bardzo doceniam taką formę "akcji", zwłaszcza przy moich studenckich zasobach finansowych - 7 złotych zawsze się znajdzie, i człowiek nie musi się zastanawiać: "czy wypada wysłać tyle, czy to nie za mało?" :P

edit: tak w ogóle to uświadomiłam sobie, że moja Nolka (adoptowana w styczniu) będąc w schronisku jadała pewnie puszeczki sfinansowane tutaj przez Was :D dziękuję Wam! :1luvu:

Bardzo się cieszę, że zawitał do nas domek opolskiego schroniskowca :D PW z informacjami wysłane.

Kitka na pewno załapała się na Animondę bo dzięki wszystkim wspaniałym Ludziom Puchy Siódmakowe trafiają do schroniska już prawie rok!

Ja nic trzeba będzie w kwietni/maju zrobić imprezkę rocznicowo-siódmakową :mrgreen:
Obrazek

Boo

Post » Pt lut 21, 2014 14:40 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Boo, zadzwonię wieczorem
... mry!
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

ewa_mrau

Post » Pt lut 21, 2014 14:45 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

ewa_mrau pisze:Boo, zadzwonię wieczorem
... mry!

Ewciu, widziałam PW ale jeszcze nie miałam czasu się nad nim skupić.

Nie wiem czy dam radę wieczorem pogadać bo szpital w domu a nestor rodu pod kroplówką u weta po badaniach :(
W razie czego zdzwonimy się jakoś w weekend, ok?
Obrazek

Boo

Post » Pt lut 21, 2014 14:56 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Piękną Enolę/Nolę
Niech to tylko nie będzie "Enola Gay"
Pilot tego samolotu podobno oszalał. Nie dziwię się.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Pt lut 21, 2014 17:52 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Villentretenmerth pisze:Piękną Enolę/Nolę

No wiesz :mrgreen:
Obrazek

Boo

Post » Pt lut 21, 2014 17:56 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Villentretenmerth pisze:Piękną Enolę/Nolę

:ryk: :ryk: :ryk:
Akurat porównanie Noli do bombowca jest wyjątkowo nietrafne - my nazywamy ją hrabianką, bo jest taka "dobrze wychowana" i stateczna :)

po_prostu_ania

Od: Śro lut 19, 2014 18:49

Post » Pt lut 21, 2014 18:09 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Boo pisze:[...]W razie czego zdzwonimy się jakoś w weekend, ok?

ok i trzymam kciuki za szpitalników!
... mry!

ewa_mrau

Post » Pt mar 07, 2014 21:15 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Dzień dobry :)

Ja z wieśćmi :mrgreen:

Po pierwsze - w końcu doczekałam się zdjęć nie kartonów a Siódmakowych Puch samych w sobie :D

ObrazekObrazekObrazekObrazek

Pod Puchami widać jeszcze 10kg suchej Porty No Grain, którą udało się kupić dzięki forumowym bazarkom. Zaręczam, że są to zdjęcia przesłane przez panią kierownik schroniska i były pstrykane w schroniskowym magazynku. Ale z drugiej strony wiem, że moje zaręczenia nic nie znaczą...

Z fejsbukowej grupy o której Wam mówiłam dołączyło do Siódmakowego Dzieła jeszcze kilka osób, dzięki temu chyba już regularnie będę w stanie zamawiać 60 Puch dwa razy w miesiącu :D

A to dzisiejsze zamówionko:

Obrazek
Obrazek

Boo

[poprzednia][następna]