Przeurocza około 3 letnia kicia szuka domu stałego :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 10, 2014 18:07 Przeurocza około 3 letnia kicia szuka domu stałego :)

Cześć. Jestem Marunia, ale mówią na mnie Marusia bo podobno tak ładniej brzmi. Mieszkam w swoim domu tymczasowym od niedawna i dopiero przyzwyczajam się do nowych ludzi i miejsc. Jestem troszke nieśmiała, więc na poczaku siedziałam pod łózkiem i rozglądałam się dookoła. Duzi przychodzili do mnie kilkanaście razy dziennie i w końcu wyszłam i poznałam nowy domek, jest tu Duża i Duży i też inny czarny kocur, który ciągle się chcę ze mną bawić. Już go nawet polubiłam i pozwalam mu do mnie podchodzić. Do Dużych też się już przyzwyczaiłam i daję się głaskać i lubie się bawić. Nie lubie jeszcze jak biorą mnie na ręce bo jestem troszke przestraszona :) Dużo jem i nie wybrzydzam. Mówią o mnie, że mam śliczne, wielkie oczyska i pomimo tego, że mam 3 lata to mam pyszczek jak mała kicia. Tylko pupcie mam za dużą, ale Duża mówi, że nad tym popracuje. Niedługo będę mogła iść do nowego domu, w którym będę mogła zamieszkać na stałe. Duża obiecała, że to będzie wspaniały dom, w którym będą mnie kochać i miziać. Może ktoś o takim słyszał....mieszkam teraz w Warszawie :*:*:*

A oto ja :)
Obrazek
"Kot jest domowy na tyle, na ile mu to odpowiada."

sasinka1990j

Od: Śro sie 21, 2013 22:13

Post » Wto lut 11, 2014 15:02 Re: Przeurocza około 3 letnia kicia szuka domu stałego :)

Ostatnio edytowano Śro lut 12, 2014 20:20 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zbyt duże zdjęcia zamieniłam na linki

sasinka1990j

Post » Śro lut 12, 2014 14:42 Re: Przeurocza około 3 letnia kicia szuka domu stałego :)

Umaszczenie nasunęło mi skojarzenie z abisyńczykiem. Piękna:)

Jahoda

Od: Pon mar 22, 2010 20:55

Post » Śro lut 12, 2014 20:11 Re: Przeurocza około 3 letnia kicia szuka domu stałego :)

jest śliczna to prawda, choć troszkę nieśmiała :)

sasinka1990j

Post » Czw lut 20, 2014 19:50 Re: Przeurocza około 3 letnia kicia szuka domu stałego :)

"Marunia, w zasadzie Marusia jest obecnie w domu tymczasowym w Warszawie i wyleguje się na ciepłym kocyku i podjada smaczne chrupaki. Zaprzyjaźnia się z ludźmi i kotami co wychodzi jej bardzo dobrze, lubi miziaki i drapaki oraz inne cudaki. Nie przepada za braniem na łapki bo się jeszcze troszkę wstydzi. Mruczy jak traktorek a wygląda jak potworek :) Ma wielkie oczyska i ostre zębiska (ale ich nie używa do robienie kuku), troszke za wielką pupe, ale do dopracowania. Lubi inne koty, ale jest z natury spokojna i nie szaleje jak oszołom. Potrzeba jej jedynie ciepłego kąta, kocyka, miseczki i serduszka.
Marusia idealnie korzysta z kuwety i nie brudzi w mieszkaniu, nie wybrzydza przy jedzeniu i kocha całym serduszkiem <3
Szuka domu na zawsze i serducha do pokochania..."

Obrazek
Obrazek
Obrazek

sasinka1990j

Post » Czw lut 20, 2014 19:59 Re: Przeurocza około 3 letnia kicia szuka domu stałego :)

Przepiękna kota :1luvu:
:ok: za dobry i odpowiedzialny dom!

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Czw lut 20, 2014 20:07 Re: Przeurocza około 3 letnia kicia szuka domu stałego :)

Dom ma być idealny bo kicia jest wyjątkowa <3

sasinka1990j

Post » Wto maja 06, 2014 14:20 Re: Przeurocza około 3 letnia kicia szuka domu stałego :)

dzień dobry :)
czy Maruszka ciągle przebywa w DT?
Pozdrawiam
Grażyna

i_graszka

Od: Nie paź 28, 2007 19:52

Post » Śro maja 07, 2014 20:39 Re: Przeurocza około 3 letnia kicia szuka domu stałego :)

Dodaj bezpłatnie ogłoszenie na http://www.kup-kota.pl/ - zachęcam. Ludzie często pytają o kotki do adopcji.
Kup-Sprzedaj-Adoptuj KOTA:
Obrazek

--------------------------------------------------------------------------------

zuszka

Od: Śro wrz 21, 2011 18:45