Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-ciorna pątera

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 20, 2014 12:43 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Spilett pisze:Ofelku i Carmenku! Wiecie co? Dzisiaj mi duża pokrajała tyyyyyyyyyle dobrego miąska! I obgryzowywałam kostki z kurczaka i były mniamuśne, ale się skończyły to chciałam jeszcze. To dali mi 3 serduszki, ale to takie małe że nawet nie poczułam! Ale poczułam, że w dużej misce robi się coś mniamuśnego, to wskoczyłam na stół i obwąchałam sytuację! I było mniamuśne, udało mi się ukradnąć kawałek zanim mnie zrzucili ze stoła. A potem dostałam jeszcze takie mniamuśne resztki z wontróbki i kolacyjku! I trawku też, żebym się nie zatkała. Ale było mniamuśnego miąska, miauczę Wam! Czy Wy też macie taką dobrą Dużą?
Perełka (nie)nażarta

Pełełka. Nasza Duzia karaj nam duzio mniamuśnego miąska, ale szypko pakowuje i mrozi, a nam zostawia malutko, okropecznie malutko :( . Ino na ząbek, do brzusia nic już nie dochodzi :( Kostków też nie daje, bo Ofelku nie lubi. Chyba ze ja se sama cos wezmnę z kosteczką i chrupam.
A Ofelku to wyjada Duziej z miski takie cóś co jezd kfaśne i Duzia mówi na to "kapustu kiśniona". Ofelku miauczy, ze to jezd mniamuśne, ale Duzia mówi, że to nie jezd dobre dla kotków. Dlatemu nie wię, czy spróbowić, czy nie.
Mała Ciorna Carmen zawsze-głodna-okropecznie
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw lut 20, 2014 12:46 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

ab. pisze:Ja dostanęłam dzisiaj tuńczyku, ale nie fciał w mojem brzuszku zostać i ucieknął. Dusza mówniła mnie, że to dlatego, że jestem obżartuch.
Grandziołek niepocieszony
:evil:

Grandziołku. Ja też koffam tuńczyku, ale Duża nie chce mię dawać, bo mię też tuńczyku ucieka z brzusia. Ja se myślę, że ten tuńczyku nie jezd do końca ubity jak go pakowują w puszku i dlatemu ucieka.
Książniczka Ofelja
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw lut 20, 2014 12:51 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

MB&Ofelia pisze:
Spilett pisze:Ofelku i Carmenku! Wiecie co? Dzisiaj mi duża pokrajała tyyyyyyyyyle dobrego miąska! I obgryzowywałam kostki z kurczaka i były mniamuśne, ale się skończyły to chciałam jeszcze. To dali mi 3 serduszki, ale to takie małe że nawet nie poczułam! Ale poczułam, że w dużej misce robi się coś mniamuśnego, to wskoczyłam na stół i obwąchałam sytuację! I było mniamuśne, udało mi się ukradnąć kawałek zanim mnie zrzucili ze stoła. A potem dostałam jeszcze takie mniamuśne resztki z wontróbki i kolacyjku! I trawku też, żebym się nie zatkała. Ale było mniamuśnego miąska, miauczę Wam! Czy Wy też macie taką dobrą Dużą?
Perełka (nie)nażarta

Pełełka. Nasza Duzia karaj nam duzio mniamuśnego miąska, ale szypko pakowuje i mrozi, a nam zostawia malutko, okropecznie malutko :( . Ino na ząbek, do brzusia nic już nie dochodzi :( Kostków też nie daje, bo Ofelku nie lubi. Chyba ze ja se sama cos wezmnę z kosteczką i chrupam.
A Ofelku to wyjada Duziej z miski takie cóś co jezd kfaśne i Duzia mówi na to "kapustu kiśniona". Ofelku miauczy, ze to jezd mniamuśne, ale Duzia mówi, że to nie jezd dobre dla kotków. Dlatemu nie wię, czy spróbowić, czy nie.
Mała Ciorna Carmen zawsze-głodna-okropecznie

Carmenku, jak Ofelku miauczy, że jest mniamuśne, to może faktycznie jest? Ja wyżeram mojej Dużej z talerza wszystko, może akurat posmakuje? A Wasza Duża niedobra, że Wam daje tak mało mniamuśności. Pozwalam Ci ją podrapaczyć za karę.
Perełka pozwalająca

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Czw lut 20, 2014 12:56 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Pełełka. Ja bym tą niedobrą Duzią podrapaczyła, ale nie umię :oops: Duzia mówi, że ja jezdę facypistka, a Ofelku się troszku z mię śmieje, ale ja naprawdę nie umię :(
Mała Ciorna Carmen
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw lut 20, 2014 12:59 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

To ja Ciem nauczem drapaczyć Carmenku, ja umiem dobrze!
Perełka umiejąca

Spilett

Post » Czw lut 20, 2014 13:06 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

cześć Dziewczyny :D .
Dziś są w modzie łapoczyny???
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Czw lut 20, 2014 13:15 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

kuba.kaczor13 pisze:cześć Dziewczyny :D .
Dziś są w modzie łapoczyny???

Kuba nie czuje, kiedy rymuje, JOŁ! :mrgreen:

Spilett

Post » Czw lut 20, 2014 13:45 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Jakie tam łapoczyny?
Mała Czarna to kocia fajtłapa, owszem umie sprowokować do zabawy (np. delikatnie przygryźć szczerbatą paszczęką dupinkę lub ogon Ofelii, zaczepić łapką), ale to by było na tyle. Zaatakowana, spacyfikowana i podgryzana albo leży potulnie (tylko ogon lata jak wycieraczka samochodowa podczas oberwania chmury), albo leży i kwiczy.
Ona się umie tylko wyrywać. Zwłaszcza wtedy, gdy trzeba jej umyć uszy albo spakować w transporter. A jak skubana silna!
Jakby jeszcze do tej siły była agresywna, to chyba bałabym się do niej podejść :strach:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw lut 20, 2014 13:49 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Wieczorem wrzucę fotkę moich pannic .Rano obudziłem się z dwoma kotami w jednym łóżku. :D .
jak do zabawy to niekoniecznie ,ale sypiają ostatnio koło siebie :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Czw lut 20, 2014 13:58 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Ja po południu postaram się wrzucić foty z kociej toalety dokonywanej Ofelkowym ozorkiem na futerku Czarnidełka :D
O ile mi aparat znów nie zeżarł fotek :roll:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw lut 20, 2014 19:23 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Ofelia doszła do wniosku, że mały czarny łepek wymaga wypucowania:
Obrazek
Czarnidełko grzecznie leży i poddaje się zabiegom higienicznym
Obrazek
Ofelia liże i liże...
Obrazek
Czarnidełko zaczyna się niecierpliwić, a Ofelia, widocznie wyczuwając napięcie, zaczyna podgryzać. Zaświeciły się światła ostrzegawcze...
Obrazek
...po czym rozległ się KWIK!
Obrazek

Sorki za jakość fotek :oops: , nie dość że aparat zdycha, to jeszcze trudno było złapać ostrość bo pannice się ruszały, a Czarnidełko i bez tego często wychodzi nieostre
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw lut 20, 2014 19:45 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

A się ośmiałam :ryk: :ryk: super fotki i śliczne dziewuszki :1luvu: :ryk: :ryk:
Ty się pilnuj żeby Ciebie Ofelka do mycia nie dorwała :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Czw lut 20, 2014 19:58 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

agusialublin pisze:A się ośmiałam :ryk: :ryk: super fotki i śliczne dziewuszki :1luvu: :ryk: :ryk:
Ty się pilnuj żeby Ciebie Ofelka do mycia nie dorwała :mrgreen:

Mnie też czasami dorwie :? Kiedyś tak długo robiła mi peeling twarzy, że w końcu miałam dość i chciałam się odsunąć. A ta skubanica wbiła mi pazury obu łap przy uszach, trzymała i lizała dalej :evil:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw lut 20, 2014 20:07 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Genialne foty! Zwłaszcza dwie ostatnie :D

Spilett

Post » Czw lut 20, 2014 20:20 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Carmencita ma niezłe lampioniki :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]