STARE , KALEKIE w schronie-Dziadzio Kostuś za TM [*]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lut 20, 2014 6:35 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Dziadzio Smerf po zabiegu !!

Noc minęła spokojnie . Dziadzio przespał ją na.......moich plecach :ryk: .
Dokładnie tak . Zasnęłam na brzuchu a Smerfik wlazł mi na plecy i tak sobie spaliśmy . On jest drobny i lekki więc dałam radę :mrgreen: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Czw lut 20, 2014 6:36 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Dziadzio Smerf po zabiegu !!

:1luvu: oby tak dalej :ok:
Obrazek

królik dags

Od: Czw gru 05, 2013 17:51

Post » Czw lut 20, 2014 15:31 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Dziadzio Smerf po zabiegu !!

MałgosiaZ pisze:Noc minęła spokojnie . Dziadzio przespał ją na.......moich plecach :ryk: .
Dokładnie tak . Zasnęłam na brzuchu a Smerfik wlazł mi na plecy i tak sobie spaliśmy . On jest drobny i lekki więc dałam radę :mrgreen: .

hmmm.. chciałam mówic wczesniej w jakiej formie ta nocka miał być spokojna, abyś nie była za bardzo uprzedzona :mrgreen: ważne, że czary zadziałały :lol: :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lut 20, 2014 17:47 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Dziadzio Smerf po zabiegu !!

Alessandro - była spokojna :ok: .
Cały czas czułam jego oddech , nic złego nie wydarzyło się także i czary i kciuki zadziałały.
Dziadzio nadrabia wczorajszą głodówkę :wink: . Apetyt 8O .
Zrobiłam pod skórę Metacam , wyjęłam wenflon bo Smerf i je i pije więc nic dodatkowo wlewać w niego nie trzeba. Słuch mu nie wrócił nawet w najmniejszym stopniu .

Obrazek
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Czw lut 20, 2014 19:27 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Dziadzio Smerf po zabiegu !!

Pozdrawiamy Dziadzia Smerfa ,resztę kotodomowników oraz Ciebie , Małgosiu Wspaniała :1luvu: .
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Sob lut 22, 2014 16:46 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Dziadzio Smerf po zabiegu !!

Smerfie życzymy ci dużo zdrowia. Trzymaliśmy i trzymamy wszystkie pazurki za ciebie; opiekunka też (nie mogła nic napisać bo chorowała od poniedziałku i w pracy nie była a telefon przerobiła na złom elektroniczny - nowy kupiła w piątek i ma trudności z wysyłaniem postów).
Romuś Cwana Gapa Miruś Misio Polcia Nadzieja Helenka Rozalka (kiedyś nazywałam się Trisia)

kotydwa12

Od: Wto lut 09, 2010 17:24

Post » Sob lut 22, 2014 21:39 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Dziadzio Smerf po zabiegu !!

Za dziadka :ok: :ok: :ok:
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Nie lut 23, 2014 18:55 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Dziadzio Smerf po zabiegu !!

Dziadzio Smerf korzystał z dzisiejszego słoneczka :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Nie lut 23, 2014 18:57 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Dziadzio Smerf po zabiegu !!

dziękuję za odrobinę pozytywu na koniec dnia. cudo :1luvu:
Obrazek

królik dags

Od: Czw gru 05, 2013 17:51

Post » Nie lut 23, 2014 19:02 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Dziadzio Smerf po zabiegu !!

pozdrawiamy Was w ten piękny dzień. Miło popatrzeć na staruszka w tak wspaniałej formie.
Wszystko dzięki Tobie .
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie lut 23, 2014 20:46 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Dziadzio Smerf po zabiegu !!

Z domu Anielki :

"U Anielki wszystko po staremu, je, trochę przytyła, dużo pije (wycieczka do miski z wodą to właściciwie jej jedyna aktywność fizyczna), sika na ręcznik, kupę robi do kuwety. Niespecjalnie lubi się głaskać.Niestety, małe puszeczki z Maxi zoo zostały skrytykowane i nie chce ich jeść, woli gourmety. Ostatnio zjadła nawet trochę mięsa."

Obrazek

Obrazek
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Nie lut 23, 2014 20:52 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Dziadzio Smerf po zabiegu !!

Kolejny pozytywny akcent kończy dzisiejszy dzień . :ok: :ok: :ok:
Anielki - wszystkiego najkociejszego dla Was :D :D :D :D
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Pon lut 24, 2014 0:28 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Dziadzio Smerf po zabiegu !!

Bardzo dziękujemy Darczyńcom za udział w aukcjach na rzecz Dziadka Smerfa:
Obrazek
Link do aktualnej aukcji - kliknij tutaj

Na aukcjach Allegro Dziadek uzbierał już 622 złote i podzieli się nimi z kotką Anielką:
Obrazek
i zasponsoruje Jej gourmety :)
Grunt, żeby dziewczyna jadła.

W moim podpisie są namiary do przelania 1% na rzecz potrzebujących kotów pod opieką Grupy Pomocy Kotom MRAU, do której mam zaszczyt należeć. Bo to zaszczyt pracować z ludźmi, którzy tyle serca i czasu poświęcają kotom bezdomnym i chorym.

Pieniądze potrafią podarować kotu życie, liczy się każdy grosz, każda cegiełka, każde 2 złote, każdy 1%.
Obrazek
Obrazek

akne

Od: Pon lut 18, 2013 21:06

Post » Pon lut 24, 2014 7:19 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Dziadzio Smerf po zabiegu !!

akne pisze:Bardzo dziękujemy Darczyńcom za udział w aukcjach na rzecz Dziadka Smerfa:
Obrazek
Link do aktualnej aukcji - kliknij tutaj

Na aukcjach Allegro Dziadek uzbierał już 622 złote i podzieli się nimi z kotką Anielką:
Obrazek
i zasponsoruje Jej gourmety :)
Grunt, żeby dziewczyna jadła.

To prawda najprawdziwsza :ok: . Dziadzio Smerf to DŻENTELMEN STAREJ DATY :wink: i dzieli się z Anielką , aby i ONA miała wszystko na co tylko przyjdzie jej ochota :1luvu: .
Dla nas cegiełka za 2pln to niewiele - dla Anielki to jeden ulubiony posiłek :catmilk: .
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Pon lut 24, 2014 9:49 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Dziadzio Smerf po zabiegu !!

O proszę, Smerf był na wczasach :mrgreen: :ok:

Anielka wypiękniała :kotek:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

[poprzednia][następna]