Zosik pisze:Trzynastka, Katastrofa, Mariollka... trójmiejskie roztrojenie jaźni?![]()
(ja tylko tak sobie... nie zwracajcie na mnie uwagi)
Myślę, że znajdzie się więcej osób z trójmiasta

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Zosik pisze:Trzynastka, Katastrofa, Mariollka... trójmiejskie roztrojenie jaźni?![]()
Mariollka pisze:Ja sobie wypraszam...jakiś insynuacji,że się pod kogoś podszywam
fakt zalogowałam się dopiero wczoraj...ale to chyba nie przestępstwo?
koleżanka poleciła mi to forum, gdybym kiedyś chciała przygarnąć kota, to najlepiej tutaj poszukać
ale jeszcze nie jestem gotowa...na nowego w miejsce starego. Trzeba dojrzeć.Na razie podczytuje i podglądam jak innym się udaje kogoś uratować.Chwilowo mi wystarczy.
A proszę...napiszcie mi, kogo pytać w przyszłości z Trójmiasta(Ja konkretnie jestem z Gdyni), gdybym już kiedystam dojrzała?
Możesz mniepytać, możesz fundacje Kotangens, Kotikowo, PKDT.
P.S. jak wkleić w podpisie zdjęcie swoich zwierzakow?Czy jest tak,że ktoś nowy bez jakiejś tam ilości postów nie może wklejać zdjęć?Bo próbowałam już w profilu w opcji podpis wkleić pomiędzy [img ] wkleić link ze zdjeciem z mojego albumu na google
i nic
np. przez http://wstaw.org/ Tylko w podpisie musi być zdjęcie małe. Wysokość max 200px
alix76 pisze:Zosik pisze:Trzynastka, Katastrofa, Mariollka... trójmiejskie roztrojenie jaźni?![]()
Zatem tak sobie nie rzucaj oszczerstw. Jeśli masz wyraźne podejrzenia albo wiedzę o czyjejś nierzetelności, to napisz wprost albo zgłoś Administracji. Insynuacje w stylu dowolnym nikomu nie służą.
Mariollka pisze:pewnie mam za duże zdjęcia
dzięki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości