mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Pewnie tak. To młoda dziewczyna ok 30 lat a do tego gaduła. Ma podejście do człowieka.
zagada i pacjent nie myśli o tym co mu robi
Poza tym znieczula na dzień dobry i nic nie boli.
Moderator: Estraven
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Pewnie tak. To młoda dziewczyna ok 30 lat a do tego gaduła. Ma podejście do człowieka.
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Pewnie tak. To młoda dziewczyna ok 30 lat a do tego gaduła. Ma podejście do człowieka.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Pewnie tak. To młoda dziewczyna ok 30 lat a do tego gaduła. Ma podejście do człowieka.
uuuuuuuuuuu
to już nie dla mnie, żadnych igieł

ewa_mrau pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Pewnie tak. To młoda dziewczyna ok 30 lat a do tego gaduła. Ma podejście do człowieka.
mam nadzieję, że nie trzeba jej odpowiadać...
... mry!

. Ale ja mam silny uraz do dentystów z czasów dzieciństwa, i chyba się go już nie pozbędę.MB&Ofelia pisze:Wszystkiego najkociego i najmniamuśniejszego z okazji Dnia Kota życzą Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
Ja jutro idę do dentystki. Mimo, że mnie znieczuli, to już się boję jak cho...roba. Ale ja mam silny uraz do dentystów z czasów dzieciństwa, i chyba się go już nie pozbędę.
Duża
agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
wyściskaj i wymiętol dziewczynki ode mnie na ich święto

Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek, Paula05 i 16 gości