Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katgral pisze:Witam
Co z konsultacją? czy coś zostało ustalone? Ile jest zebranych pieniędzy? Przypominam, że ja mam cały czas te 200 zł z kawałkiem i czekam na info kiedy kot będzie umówiony u weterynarza, można prosić o jakieś info?
Roxy0311 pisze:Dziś wyjazd Małej znów stanął pod znakiem zapytania-KREW W MOCZU. Kicia nie ma aktualnie zatrzymania moczu tylko z niej się po prostu leje. Wczoraj zauważyłam krew więc dziś pojechaliśmy do weterynarza. Ma zapalenie pęcherza i jakiś osad z erytrocytów w pęcherzuNa szczęście możemy jechać na tomografię. Figaro52 zaoferowała pomoc we Wrocławiu , bo zna już tamtą klinikę
![]()
Niestety dzisiejsza wizyta wygenerwowała znów dług 35 zł częściowe pokrycie kosztów (60 km w jedną stronę i objazd po Krakowie) a leczenie w tym usg pęcherza żeby wykluczyć jego pęknięcie zostało wzięte na kredyt w fundacji żeby nie wydawać pieniędzy zgromadzonych na jutro.
Proszę jeśli ktoś jeszcze może wyskrobać kilka groszy to będziemy bardzo wdzięczni.
Trzymajcie kciuki Ciociuncie za jutro
alessandra pisze:Roxy0311 pisze:Dziś wyjazd Małej znów stanął pod znakiem zapytania-KREW W MOCZU. Kicia nie ma aktualnie zatrzymania moczu tylko z niej się po prostu leje. Wczoraj zauważyłam krew więc dziś pojechaliśmy do weterynarza. Ma zapalenie pęcherza i jakiś osad z erytrocytów w pęcherzuNa szczęście możemy jechać na tomografię. Figaro52 zaoferowała pomoc we Wrocławiu , bo zna już tamtą klinikę
![]()
Niestety dzisiejsza wizyta wygenerwowała znów dług 35 zł częściowe pokrycie kosztów (60 km w jedną stronę i objazd po Krakowie) a leczenie w tym usg pęcherza żeby wykluczyć jego pęknięcie zostało wzięte na kredyt w fundacji żeby nie wydawać pieniędzy zgromadzonych na jutro.
Proszę jeśli ktoś jeszcze może wyskrobać kilka groszy to będziemy bardzo wdzięczni.
Trzymajcie kciuki Ciociuncie za jutro
bardzo mocno, aby wreszcie już coś było wiadomo, aby udało sie zdiagnozować koteczkę w ambulatorium za jednym zamachem i czekamy na wieści po![]()
![]()
![]()