Super wieści

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
halinka1403 pisze:isabell36 pisze:a Państwo co wzięli Dina nie chcieliby drugiego kotka ? przecież Dino nie nadaje się na jedynaka
Izuś,Dina adoptowała młoda dziewczyna,która nie ma doświadczenia z kotami,ale ma wielkie serce i duzo chęci,żeby zapewnić mu jak najlepszy domJuż czyta ksiązki o kotach,żeby postępować właściwie
Bardzo jest przejęta rolą opiekunki,poświęca Mu dużo czasu,często się z Nim bawi,więc myślę,że zrekompensuje to Dinusiowi brak kociego towarzystwa.
fumcia pisze:Halinko niesamowita jesteś w swoich działaniach inspektorskich.
Ku rozweseleniu.
Lezy nasz kotka na stole.Postawiłam jej pokrojona wołowinke na spodeczku,koteczka wąchneła,ala miseczka za daleko. Mój ojciec ma to -jak ty jej postawiłas,przeciez ono nie sięga. Miseczka została podsunięta i kocięcie zaczeło jeść wołowinke nadal leżąc na stole.
fumcia pisze:Na poprawienie nastroju.
Pytam ucznia -Tlen po organiżmie ludzkim jest roznoszony dzieki zawartej we krwi...odp ucznia-Yyyyyyyyyyyyyyyyy...bardzo pomagam, -He,hem... uczeń radośnie- Hemoroidom no tak,wiedziałem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości