Ja też sie troche obdzyndzalam

Ale przynajmniej odpowiedziałyście mi na parę pytań , na które koty nie chcą mi odpowiedzieć .

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Cześć .
Ja też sie troche obdzyndzalam![]()
Ale przynajmniej odpowiedziałyście mi na parę pytań , na które koty nie chcą mi odpowiedzieć .
MaryLux pisze:barbarados pisze:Cześć .
Lenią się?
barbarados pisze:MaryLux pisze:barbarados pisze:Cześć .
Lenią się?
Raczej opier....czają .Ale : nie chcą powiedziec , skąd się na przykład wzięła sierść w cukierniczce . Zamknietej . Żwirek w pościeli . Ślady kocich łapek na ścianie i szybach .
MaryLux pisze:barbarados pisze:MaryLux pisze:barbarados pisze:Cześć .
Lenią się?
Raczej opier....czają .Ale : nie chcą powiedziec , skąd się na przykład wzięła sierść w cukierniczce . Zamknietej . Żwirek w pościeli . Ślady kocich łapek na ścianie i szybach .
Jak to skąd się wzięły? Z wykopalisk, Ciociu!
Blodka pisze:Kurukurumama dla Inecki
To ja bym chciał skorzystnąć z Twej szerokiej wiedzy i bym chciał żebyś mi wytłumacznąła, dlaczego żadne z samochodów które przejeżdża pod moim oknem nie chce się ze mną bawić , nawet gdy łapkę po szybie wystawiam i chcę je nią łapnąć a one mi po tej drodze uciekają? To smutne wielce.
Lamar Zastanawiający się.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 154 gości