Wasia i Kropka. A życie toczy się dalej.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 16, 2014 20:29 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

:ok: :ok: :ok: za PA :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie lut 16, 2014 21:31 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Jeśli ktoś może ode mnie zabrać tego szczeniaka, to błagam.

Rano doszło do starcia szczenię-kot i ucierpiało dziecko. Do tego stopnia, że mam kłopoty. Nie mogę narażać dziecka, nie mogę trzymać szczeniaka w łazience.
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Nie lut 16, 2014 22:51 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Najszczesliwsza nic nie zmyśla...widziałam szczeniaka w akcji....
To znaczy ona nic złego nie robi tylko jest młodziutka i głupiutka. Ot szczeniak, który chce się cały czas bawić i używa do tego ząbków. I ludź ma być do dyspozycji. Koty są ogłupiałe, chociaż przecież przyzwyczajone do psiej obecności. Luna po zabiegu obolała a mały małpiszon nie da nawet Jej pogłaskać, bo od razu podsuwa swój łepek.
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Nie lut 16, 2014 23:06 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Słuchajcie babka ze Szczecina wydaje się być super.
Piszę z nią cały wieczór maile. Umowę adopcyjną zatwierdziła, chce pokryć koszty transportu, "brzmi" naprawdę rewelacyjnie.
Przez telefon wrażenie zrobiła świetne. Inteligentna, kulturalna, oczytana (kocham takich ludzi).
Niech tylko dziewczyna na PA spojrzy jej w twarz, zamieni kilka zdań i powie, że można kobitce zaufać.
I nie będę się zastanawiać.
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Nie lut 16, 2014 23:09 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Dlaczego chce akurat tego pieska i to z tak daleka? Ma inne zwierzęta w domu?
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Nie lut 16, 2014 23:13 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Tak, ma westa rasowego, dlatego mała wpadła jej w oko.
Nie chciała kolejnego kupować, więc szukała bidy do adopcji.

No nie wiem dlaczego z tak daleka Ewuniu. ;)
Dobrze, że nie z Suwałk - nie dość, że w ciul daleko, to jeszcze mało kto tam jeździ. ;)

Ja jak znalazłam Wasię, to już nie chciałam szukać bliżej.
I jest.
I śpi...
I tyje...
I ciągle tyje... :roll:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Nie lut 16, 2014 23:37 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

No to brzmi sensownie pod warunkiem, ze nie marzą jej się szczenięta.
Obrazek

Ewa.KM

Post » Nie lut 16, 2014 23:57 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

eee raczej nie, bo rezydentka też jest suczką :mrgreen:
Idę spać dziewczyny, bo na pyszczek padam.
Nocy dobrej życzę, a Wy róbta co chceta. :D
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pon lut 17, 2014 0:00 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

No to spoko, jakby potrzebny był punkt przerzutowy w Warszawie to się zgłaszam.
Obrazek

Ewa.KM

Post » Pon lut 17, 2014 8:07 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

:ok: :ok: za adopcję, żeby wszystko się dobrze poukładało :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lut 17, 2014 8:55 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Zosik ponieważ ja dziś jestem wolna, a Ty pracowa - pliss zadzwoń dziś do mnie lub puść sygnał.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon lut 17, 2014 9:35 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

i ja trzymam kciuki :ok:

(ja tez sobie wybrałam psa do adopcji bardzo daleko 8) i go dostałam i mieszka już ze mną prawie 3 lata -zobaczyłam go na zdjęciu i wiedziałam, że to jest MÓJ pies)

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon lut 17, 2014 11:51 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

:ok: :ok: za udaną adopcję
I odzyskanie spokoju najszczęśliwszej! :ok:
"Zwierzęta są moimi przyjaciółmi, a ja nie zjadam swoich przyjaciół."
George Bernard Shaw

Nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=150713

Lillua

Od: Pon lut 13, 2012 17:41

Post » Pon lut 17, 2014 12:09 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Posiadanie dwóch suczek wciąż nie zwalnia od zaproszenia psa na wieczór pełen atrakcji ;) więc lepiej dopytać i to poważnie, bo pseudo potrafią sprawiać świetne wrażenie...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon lut 17, 2014 12:15 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Temat sterylizacji klepałyśmy chyba z pół godziny, bo Pani początkowo płakała, że ona nie sterylizowała, bo się boi, itd. itp.
Pytała czy to warunek konieczny.
Odpowiedziałam oczywiście stanowczo (BARDZO stanowczo), że tak i będzie to zawarte w umowie adopcyjnej. W przypadku braku zgody, czy wątpliwości - psa w żadnym wypadku nie oddamy.
Potem bebłałam jakieś 20 minut z jakich powodów, opowiadając o chorobach (strasząc trochę również 8) ), o stanowczym sprzeciwie wobec rozmnażania zwierząt nie hodowlanych, o konsekwencjach, o bezdomności, o naszej pracy, jaką wkładamy potem w ratowanie tych rozmnożonych zwierząt, o tym, że skontrolujemy wywiązanie się ze zobowiązania, etc.
Wydaje mi się, że wszystko skumała i zaakceptowała, bo sprawia wrażenie inteligentnej kobiety.
ObrazekObrazek

Zosik

[poprzednia][następna]