Milenka współczuje i g*** farby i reakcji uczuleniowej. Często myj włosy albo potrzymaj w wodzie to powinno trochę puścić. I teraz jakiś nawilżający szampon lub maske kup na ten łupież. Niezły szajs skoro tak Ci skórę wysuszyło.
U ła! Ale podoba mi sie kolor ze zdjecia chociaż sama bym sie nie odwarzyla... Szkoda tylko ze masz efekty uboczne. Oby szybko przeszło i szybko sie spralo jak nie jesteś zadowolona
Kupiłam sobie szampon Pirolam, na szczęście szampony przeciwłupieżowe mają to do siebie, że też kolor wypłukują (na co liczę). Następnym razem jak sięgnę po coś innego, niż Mango to bardzo proszę - i udzielam tym samym pozwolenia - trzepnąc mnie w łeb.
Nie dobrze z tą farbą wyszło Czasem tak bywa niestety. Ja farbowałam ostatnio włosy L`oreal Subline Mousse - poleciła mi tą farbę koleżanka, bo na rudo farbuje sobie włosy i zawsze gdy Ją widzę, to wygląda tak jakby od fryzjera wyszła Jestem bardzo zadowolona, odrosty świetnie pokryło i kolor wyszedł świetny. Czerwień fajna, ale nie chciałaś czerwieni więc rozumiem Twoją złość
ab. pisze:Najlepsze życzenia dla futerek z okazji Dnia Tyrana
Dziękuję w imieniu futerek
Wczoraj na wieczór Beniaminek był już tak śpiący, że zrobiłam mu taki mini turban na głowę z pościeli i nawet nie protestował A wyglądał jak jakiś maharadża Jak tylko mi się uda go obfocić to coś wrzucę, choć nie wiem, czy dzisiaj będzie tak samo cierpliwy.
Milena i co zrobisz z tym kolorkiem? Bo jak dasz Head&Shoulders'a to Ci pewnie zaraz wyjdzie jakiś wyprany burak cukrowy
..........................♥Tosia&Bazyl♥......................... ♥ 'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.' Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI
Sama nie wiem, póki co chyba muszę czekać aż się spierze. Reakcja uczuleniowa była na tyle silna, że jakikolwiek zabieg dekoloryzacyjny nie wchodzi w rachubę. Przeboleję tego buraka. Dziewczyny w pracy dzisiaj zachwycały się moim kolorem, zdziwione były że mi się nie podoba... No cóż, poczekam. Może się przyzwyczaję.
na podrażniony skalp polecam Ci kłaść na skórę głowy lekką odżywkę do spłukiwania, złagodzi nieco podrażnienie i odżywi skórę moczysz włosy, wmasowujesz odżywkę i dopiero potem myjesz głowę.