Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
a to masz jeszcze jedną tylko nie patrz, że u nas jeszcze choinka na ścianie wisi ponieważ ukradziono mi styczeń (przez chorobę Lokiego), to będę ją rozbierać dopiero 2 marca
Zdzisia A Loki dzie? Schował się bojąc, że go będą wygniatać, wyciskać? Sika?
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
nie ciociu Alienor jemu akurat poidełka nie brakuje a Zdzisia nawet nie szukała niewdzięcznicy
za to Duża bardzo dziękuje za wypożyczenie, bo dzięki temu się przekonała, że jednak warto nawet jeśli tylko jeden kotek miałby się delektować świeżą wodą
Miałam nadzieję, że wiesz - będzie szukał sprzętu czy coś... Wtedy wiedziałabyś na 100% że przy dłuższym oswajaniu będzie chętny do użytkowania. Loki, kochany, ty się nie obijaj tylko pij i sikaj jak trzeba
shira3 pisze:pewnie bardzo już jesteś zmęczona....
O tym samym pomyślałam... Wspieram myślami ile się da i kciuki trzymam za sikanie Lokoiego i Twoją cierpliwość, Pozytywko.