Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-ciorna pątera

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 15, 2014 20:47 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Spilett pisze:Ja pakuję w woreczki strunowe, podobnie jak suplementy :) I działa, mniej miejsca w zamrażarce zajmuje ;)

Mi zostają słoiczki po gerberkach, które dodaję do mieszanki. No więc je wykorzystuję. Poza tym nie muszę odważać porcji dziennych - porcyjka mieści się akurat w takim słoiczku :wink:
A miejsca w zamrażarce też nie zajmują dużo - w razie czego można układać jeden słoiczek na drugim.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob lut 15, 2014 20:49 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

MB&Ofelia pisze:
Spilett pisze:Ja pakuję w woreczki strunowe, podobnie jak suplementy :) I działa, mniej miejsca w zamrażarce zajmuje ;)

Mi zostają słoiczki po gerberkach, które dodaję do mieszanki. No więc je wykorzystuję. Poza tym nie muszę odważać porcji dziennych - porcyjka mieści się akurat w takim słoiczku :wink:
A miejsca w zamrażarce też nie zajmują dużo - w razie czego można układać jeden słoiczek na drugim.

W mojej zamrażarce układanie słoiczków jeden na drugim skończyłoby się spektakularnym rozwalaniem ich za każdym razem jak Beatka wyciąga coś z zamrażarki, ta to nawet zamrożonego pieroga potrafi rozwalić...
Nasze woreczki (10 x 10 cm) też mieszczą dzienną porcję kotową. JESZCZE :mrgreen:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Sob lut 15, 2014 20:49 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Spilett pisze:Ja też, paczyłam na Sportfanie ;)
Ale skubany, Małyszowi musi być łyso jak nie wiem :ryk:

Może i tak - ale myślę, że Małysz się też cieszy. To jednak facet z klasą.

Za to wkurzony i rozczarowany był dzisiaj ten Holender, który przegrał z Bródką o 3 tysięczne sekundy. Było po nim widać, jaki niezadowolony.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob lut 15, 2014 20:50 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

MB&Ofelia pisze:

Za to wkurzony i rozczarowany był dzisiaj ten Holender, który przegrał z Bródką o 3 tysięczne sekundy. Było po nim widać, jaki niezadowolony.

Peszek :mrgreen:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Sob lut 15, 2014 20:51 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Spilett pisze:
MB&Ofelia pisze:

W mojej zamrażarce układanie słoiczków jeden na drugim skończyłoby się spektakularnym rozwalaniem ich za każdym razem jak Beatka wyciąga coś z zamrażarki, ta to nawet zamrożonego pieroga potrafi rozwalić...
Nasze woreczki (10 x 10 cm) też mieszczą dzienną porcję kotową. JESZCZE :mrgreen:

No tak, ja mam zamrażarkę tylko dla siebie (i dla moich kotów). Mogę sobie poszaleć :wink:
Hmmm, w tej chwili jedna szuflada jest praktycznie wyłącznie kocia :roll:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob lut 15, 2014 21:50 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

MB specjalnie dla ciebie :D :D
http://olimpiada.interia.pl/medale
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob lut 15, 2014 21:56 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Niom, dobrze nam idzie :D
Co prawda "tylko" cztery medale :wink: , ale za to wszystkie złote! :piwa:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob lut 15, 2014 22:07 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

MB&Ofelia pisze:Niom, dobrze nam idzie :D
Co prawda "tylko" cztery medale :wink: , ale za to wszystkie złote! :piwa:

8 miejsce pod względem medali a ostatnio przy 1 złotym, 3 srebrnych i 2 brązach skończyliśmy na 15 :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lut 15, 2014 22:09 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

A to jeszcze nie koniec igrzysk! Może coś jeszcze się trafi... oby! :ok: :ok:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob lut 15, 2014 22:23 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Szansa zawsze jest :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lut 15, 2014 22:28 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Dobra, żegnam się na dzisiaj :D
Obrazek
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob lut 15, 2014 22:29 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Dobranoc! :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lut 15, 2014 22:31 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Kolorowych snów :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lut 16, 2014 14:07 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Spilett pisze:
MB&Ofelia pisze:

Peszek :mrgreen:

Czego chcesz od przyzwoitego aktora?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]