WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 14, 2014 10:37 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- mroczny wątek...

No ja też podglądam namiętnie wątek, bardzo fajnie się czyta :)

Azazella

Od: Śro cze 05, 2013 11:15

Post » Pt lut 14, 2014 12:34 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- mroczny wątek...

Kotce Wodnej, naszej Prezesicy wieczna i nieustająca część i chwała...
Flox pokaż no wątek, gdzie znowu jakaś gadzina Kotce za skórę zalazła, plisss...

Edit: literówka ! Szło rzecz jasna o godzillę...eee...znaczy o gOdzinę...

Co zaś do "wątku dobrze strzeżonego" to niech już się Nitka/Karinka zdecyduje czy chce się zaprzyjaźnić czy zamordować...i niechaj będzie już w tym konsekwentna!

Edit : literówka : "strzYżonego" miało być...

Edit :literówka : miało być "ZMODEROWAĆ" rzecz jasna...

Kotko Wodna WRÓĆ!
Masz tu przyjaciół, chamskich, wywyższających się ale zawsze...
Nie bywaj na innych wątkach ,odwiedzaj jeno nas i Aniadę (ewentualnie Flox!), u nas bezpiecznie możesz pogrążyć się w otchłani rozpusty, chamstwa, prostactwa i w ogóle zachowań kryminogennych.
I niech żyje Kura Wychdząca zwyczajowo, w konkubinacie z jenotem...

Inteligencja i złośliwośc to niezwykle groźny patogen, prostactwo i złośliwośc to jednak znacznie BEZPIECZNIEJSZE połączenie Moje Drogie.
Wszak Ci, co "nie sieją, nie orzą"- czyż do nich nie należy królestwo boże?
Nie mój to bóg co prawda, ale widać ma tu swoich wyznawców.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt lut 14, 2014 14:50 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- mroczny wątek...

Ja-smina pisze:Może wróci, jako....Ko-tka Wo-dna....
Będę tęsknić (jenot mnie powalił)....

A może K... Wodna :mrgreen:

Podzielam zdanie swoje własne poprzednie i Neigh. I mam nadzieję, że uświadomienie pani, że może ponieść konsekwencje swoich czynów, będzie stanowić koniec takich zachowań owej pani. I to nie tylko względem Kotkinsa, ale w ogóle. Bo pani może się przerzucić na kogoś innego. Bo być może pani miała/ma/albo sobie znajdzie jakiegoś uroczego pieska, świnkę czy sukienkę, którą tylko ona może mieć.
Poza tym to nie było tylko samo pisanie - skoro pani, jak twierdzisz, rozpoznała Cię po wyglądzie, to prawdopodobnie podjęła jakieś starania w tym kierunku i może wiedzieć, gdzie mieszkasz i pracujesz.
Poza tym może pani ze względu na brak możliwości fizycznych by gróźb nie zrealizowała, ale nie oznacza, że nie może być groźna. Pióro rani ostrzej niż miecz. Pamiętacie może, kilka razy w wiadomościach podawali info o, najczęściej nastolatkach, które, maltretowane psychicznie przez internet, popełniały samobójstwo.
W każdym razie Neigh ma rację i panią powinno się skłonić do skorzystania z profesjonalnej pomocy, co najmniej psychologa, bo nie wiem, jaki jest dokładny podział zadań psycholog - psychiatra.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pt lut 14, 2014 15:28 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- mroczny wątek...

Ech - dyskusje u was jak zwykle gorące.
Wystarczy nie być ponad dobę a już nadganiać trzeba adopcje, miseczki :) a ja chciałam z
innej beczki.

kotkins pisze:(...)
Nie wiem co powinnam. Pozwólcie ,że pokieruję się emocjami: nie zrobię nic.
Jeśli zgodnie z obietnicą nie będzie więcej pisała i groziła- nie mam zamiaru nic zrobić.
I nie namawiajcie mnie.
JA tam byłam i rozmawiałam.

Tyle w tej sprawie z mojej strony...

Pani to zapewne czyta.
I proszę ,żeby wytrwała w swoim postanowieniu...i dotrzymała obietnicy.

Kotkins szanuję Twoją decyzję , ale muszę to powiedzieć ,

Dla mnie niepełnosprawność nie jest żadną okolicznością łagodzącą w tym wypadku.
Pracowałam z ludźmi niepełnosprawnymi - z wieloma się zaprzyjaźniłam.
Różni byli : szlachetni, przeciętni ,
życzliwi, niektórzy zgryźliwi czasem,
jeszcze inni bywali nie do wytrzymania - no bywało słowem
różnie nie powiem.

Żaden jednak z moich znajomych jednak nie zachowałby się w taki paskudny sposób.

Mam nadzieję tylko, że ta pani nie znajdzie sobie następnej ofiary - bo to, że będzie się
kajać przewidziałam w poście o stalkerze.
Niepełnosprawność nie ma tu nic do rzeczy.
Jeśli Pani to czyta niech wie :
żadnemu człowiekowi nie wolno prześladować, szantażować innych i ja jej
nie usprawiedliwię. NIGDY.

Szanuję jednak Twoją decyzję Kotkins.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pt lut 14, 2014 20:31 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- mroczny wątek...

Przytuptałam z walętynką dla mojego Iddola Lełona. I dla innych Kotkinsów też, bo ja mam duzie i kochliwne serduszko.
Mała Ciorna Carmen

Obrazek
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt lut 14, 2014 21:04 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- mroczny wątek...

Z rzeczy walentynkowych była tylko kupka Ameczki przy drzwiach...
Dziękujemy... :mrgreen:

Edit: mamy zresztą silne podejrzenia ,że częściowo spożyta przez Mela...

kotkins

Post » Pt lut 14, 2014 21:07 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- mroczny wątek...

Kotkins!!! Niektórzy właśnie jedzą kolację!!!
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt lut 14, 2014 21:18 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- mroczny wątek...

MB&Ofelia pisze:Kotkins!!! Niektórzy właśnie jedzą kolację!!!

Jakże słuszne są stare zapomniane już przysłowia czy też mądrości ludowe.
"Nie czyta się przy jedzeniu"
;-)

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Pt lut 14, 2014 21:20 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- mroczny wątek...

No. Melon np....

kotkins

Post » Pt lut 14, 2014 21:35 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- mroczny wątek...

Ble....
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pt lut 14, 2014 21:45 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- mroczny wątek...

kotkins pisze:

No. Melon np....

A potem , w ramach walentynek da kotkinsowi wielce soczystego buziaka :mrgreen:

kotkinsiu :wink: jeszcze raz bardzo dziękuję

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt lut 14, 2014 22:24 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- mroczny wątek...

Ni ma za cóś...

Już dał. Buziaka dał.
Kupę mocno niekompletną zauważyłam dopiero potem.

Przesadzacie. Ta kupa to wszystko chrupki , które przebywały jakiś czas w Amelce. Nic obrzydliwego, jamniki się znają.
Mam przestać kochać Melona bo zjada kupy?
Jest psem to zjada.
I jeśli go to uszczęśliwia... :mrgreen:
WSZYSTKIE moje psy , od zawsze miały tę uroczą przypadłość.

Prawdziwa miłość jest "pomimo czegoś" a nie "za coś"!!!
Jutro o 7.30, jak Małż Mela nakarmi i wypuści a następnie wpuści to on przybiegnie, wskoczy do łóżka, da mi buzi (żadne BŁEEE!!!)i się wkręci pod kołdrę ruchem jamnikoświdra !I będzie sobie grzał stopy o mnie , mocno mnie nimi kopiąc od czasu do czasu.
Pięknie pachnąc przy tym jamnikiem...
Jak to pies.

Pościel się zmienia częściej, ale pies musi być szczęśliwy Moje Panie.
Czułby się niekochany.

Lepiej zresztą zjeść taką domową , niż cudzą:)

Znacie oczywiście tę opowieść (już nie pamiętam czyją...) jak pies na spacerze plenerowym zeżarł wielkie, prawdopodobnie ludzkie g...?
Przerażeni właściciele -nowicjusze zapakowali go do samochodu i chcieli wieźć do weta.
Zwrot nastąpił w aucie, częściowo na tapicerkę, częściowo na kolana uszczęśliwionej właścicielki...

Mel jest w tym względzie bardziej subtelny: zwrotu mniej więcej tegoż asortymentu dokonał pod łóżkiem...oj, nie zapomnę , póki żyję nie zapomną. Zapachu głównie...

Mel mówi ,że rozmowa zrobiła się tu BARDZO interesująca!!!

kotkins

Post » Pt lut 14, 2014 22:33 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- o kupy zjadaniu...:)

Na wszelki wypadek powiem że kocham Was :1luvu: . I to nie tylko w dniu świętego Walentego (ale z tej okazji może kotkins wybaczy serduszka :oops: )
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lut 14, 2014 23:21 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- o kupy zjadaniu...:)

Alienorku - odważna jesteś :ok: mnie się serducha pchały pod palce / lewe ofc :mrgreen: / ale się powstrzymałam.

Kotkins, a może Melon posprzątać po Amelce chciał, wszak to przyjaciółka jego :wink:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob lut 15, 2014 0:33 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- mroczny wątek...

kotkins pisze:Prawdziwa miłość jest "pomimo czegoś" a nie "za coś"!!!
Jutro o 7.30, jak Małż Mela nakarmi i wypuści a następnie wpuści to on przybiegnie, wskoczy do łóżka, da mi buzi (żadne BŁEEE!!!)i się wkręci pod kołdrę ruchem jamnikoświdra !I będzie sobie grzał stopy o mnie , mocno mnie nimi kopiąc od czasu do czasu.
Pięknie pachnąc przy tym jamnikiem...
Jak to pies.

Pościel się zmienia częściej, ale pies musi być szczęśliwy Moje Panie.
Czułby się niekochany.

Nic dodac, nic ujac - jamnikaaaa!!!
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

[poprzednia][następna]