morelowo-migdałowa jesień

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 06, 2014 1:02 Re: W morelowo-migdałowym domku - idzie ocieplenie !!

Sikorki wczoraj śpiewały. Zupełnie niezimowo świergoliły... ;)
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw lut 06, 2014 8:53 Re: W morelowo-migdałowym domku - idzie ocieplenie !!

U nas też tak robią :mrgreen:
Ale cała zgraja przychodzi do karmnika. Nawet jakieś nowe gołębie - takie prawdziwe, bo wcześniej tylko sierpówki. Wróble też sie drą od świtu, ale to wiadomo - chuligaństwo jest.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw lut 06, 2014 12:19 Re: W morelowo-migdałowym domku - idzie ocieplenie !!

morelowa pisze:Jak ?? Gdzie ??? Co Ty Olu mówisz??

a kto wywołal wojne z pralką i zdemolował podłogę? -stanowczo za dużo filmów Obrazek :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lut 06, 2014 19:55 Re: W morelowo-migdałowym domku - idzie ocieplenie !!

Nie ja! Pralka!
Urządzenia są wredne :twisted:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pt lut 14, 2014 14:20 Re: W morelowo-migdałowym domku - idzie ocieplenie !!

W Walentynki coś dla ducha Obrazek

coś dla ciała :wink: ObrazekObrazek

alessandra

Post » Pt lut 14, 2014 15:52 Re: W morelowo-migdałowym domku - idzie ocieplenie !!

a morelowa nam oniemiała :( . Chyba ją znów trzeba będzie pooczeniać na tym wątku, by napisała słówko co u niej słychać :wink: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lut 14, 2014 18:32 Re: W morelowo-migdałowym domku - idzie ocieplenie !!

Nie oniemiała, nie oniemiała, tylko nie ma o czym pisać. Poza tym tu i ówdzie się pokazuję, tyle, że na swoim wątku nie bardzo bo..j.w. :mrgreen:
Chętnie sypiamy, ale o tym nie bardzo się da pisać :lol: . Niektórzy sypiają w słoneczku -
Obrazek
Inni miewają kłopotki mniejsze lub większe, ale o tym też nie ma co pisać :?

Obrazek

morelowa

Post » Pt lut 14, 2014 18:39 Re: W morelowo-migdałowym domku - idzie ocieplenie !!

Ola, rozumiem, że ta kanapa też mi się należy ? Bo gdzieś bym posłuchała tej gitary , żrąc te czekoladki. [których mi też nie wolno, ale wirtualnie?? spoko - każdą ilość!]
Tak rozdajesz wszędzie te życzenia, a w domku jak ? Kotkom i D. sie coś dostało? :mrgreen:

Muszę pisac na raty, bo komp się nie naprawił sam [choć przez chwilę miałam taką nadzieję, kiedy się nie zawiesił przez całe 1,5 dnia 8O . Zauważyłam,że jak piszę coś na czym mi zależy, to ręce mi sie trzęsą - nigdy nie wiadomo kiedy się wyłączy, a nie wszystko da się zapisywać co zdanie :twisted:

Obrazek

morelowa

Post » Pt lut 14, 2014 18:55 Re: W morelowo-migdałowym domku - idzie ocieplenie !!

morelowa pisze:
Chętnie sypiamy, ale o tym nie bardzo się da pisać :lol: . Niektórzy sypiają w słoneczku -
Obrazek

Rozkoszne śpioszki :D
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Sob lut 15, 2014 8:26 Re: W morelowo-migdałowym domku - idzie ocieplenie !!

Obrazek

morelowa

Post » Sob lut 15, 2014 12:25 Re: W morelowo-migdałowym domku - idzie ocieplenie !!

Mela ma domek !! u Gabi!!

Obrazek

morelowa

Post » Sob lut 15, 2014 14:59 Re: W morelowo-migdałowym domku - idzie ocieplenie !!

morelowa pisze:Ola, rozumiem, że ta kanapa też mi się należy ? Bo gdzieś bym posłuchała tej gitary , żrąc te czekoladki. [których mi też nie wolno, ale wirtualnie?? spoko - każdą ilość!]
Tak rozdajesz wszędzie te życzenia, a w domku jak ? Kotkom i D. sie coś dostało? :mrgreen:

Muszę pisac na raty, bo komp się nie naprawił sam [choć przez chwilę miałam taką nadzieję, kiedy się nie zawiesił przez całe 1,5 dnia 8O . Zauważyłam,że jak piszę coś na czym mi zależy, to ręce mi sie trzęsą - nigdy nie wiadomo kiedy się wyłączy, a nie wszystko da się zapisywać co zdanie :twisted:

Kanapa i owszem, ale gorzej z gitarą, bo D. nie gra, no w zasadzie to gra , jeno na ...harmoniii :evil: ,choć podobno jak akordeon w domu , to harmonia w rodzinie :roll: :mrgreen:
Tulinek przed operacja, wiec mam stresa mega,auto w naoarwie, musze pozyczyć , ale hamulce mogą w każdej chwili wysiaść, roboty huk, wiec tez mam stresa, bo wsio na termin i nie wyrabiam, choc ostatnie 3 tyg. zasuwam po 12godz.i troche na rzęsach chodzę(7,20pobudka, po24tej idę spać, Rolfik na zastrzykach, a Parys na razie kiepskie wyniki, we wtorek robimy test ACTH ( na nadnercza), jesli wykluczymy , to prawdopodobny bardzo jest chłoniak :( , jesli test na felv będzie ujemny ...
Kręgosłup znów padaka i kolana wysiadają,ostaniozałapałam jakie szapalenie stawu barkowego-na rezonans bede czekac pewnie , dzięki uprztejmosci nzf, z pół roku, bo nie umieram , tylko z bólu spać nie bardzo mogę
a poza tym, jak zwykle, wszystko super :mrgreen: :ok:
D sie dostało, jak zwykle: czekoladki z czekoladą w czekoladzie, pzry zakupie nawet Panią w sklepie zemdliło :lol:

alessandra

Post » Sob lut 15, 2014 16:58 Re: W morelowo-migdałowym domku - idzie ocieplenie !!

Ola, opanuj się! Nie wszystko na raz! Podziel sobie jakoś te nieszczęścia i kłopoty. Może na kartce?
Priorytetami jakoś..
Zacznij jednak od siebie - jak wysiądzie Ci aparat ruchu to nic nikomu nie pomożesz :twisted:
Stawy barkowe przerabiałam po kolei - to strasznie ograniczające. Ale dało rady je pozbierać- leczyłam we Wro.

Mnie by nie zemdliło .. :mrgreen:
A akordeon jest.. strasznym instrumentem :?

Obrazek

morelowa

Post » Sob lut 15, 2014 17:31 Re: W morelowo-migdałowym domku - idzie ocieplenie !!

morelowa pisze:Ola, opanuj się! Nie wszystko na raz! Podziel sobie jakoś te nieszczęścia i kłopoty. Może na kartce?
Priorytetami jakoś..
Zacznij jednak od siebie - jak wysiądzie Ci aparat ruchu to nic nikomu nie pomożesz :twisted:
Stawy barkowe przerabiałam po kolei - to strasznie ograniczające. Ale dało rady je pozbierać- leczyłam we Wro.

Mnie by nie zemdliło .. :mrgreen:
A akordeon jest.. strasznym instrumentem :?

no coś Ty -niektórzy twierdzą,że romantycznym 8) :lol:
W kazdym razie kazałam wywieźć , bo Nikuś wył niemożebnie , gdy D.grał -a swoją droga wyjący kot to dopiero gratka :wink:
Aparat ruchu i tak mi wysiądzie -kwestia kiedy, akurat mam nieuleczalna chorobę postępującą, na która i dr House nie znalazłby lekarstwa , konowały zresztą wcale tego nie widza źle- se pani wstawi endoprotezy, tylko kuźwa dorzucic sie do nich nie bardzo by chcieli, a kolanowa to 7tys. jedna- będą mi kiedyś mówić moja droga nie bez podstawy :mrgreen:
A odnośnie tych stawów (nie rybnych) mogłabyś bliżej?.. co dokładnei, bo miałam usg w związku z bólem i stanem zapalnym, struktura cos im nie pasuje, chcą rtg lub MRI, ja wolę MRI, w końcu tym dziadom z nfz wpłaciłam przez tyle lat , jak obliczyłam ponad 30tysiecy- tak to sie kumuluje , a idzie na pierdzidupków administracyjnych, z którymi zresztą walczę od 3 lat bez mała -sie ma rozrywki, co? :lol: :ok:

alessandra

Post » Sob lut 15, 2014 17:35 Re: W morelowo-migdałowym domku - idzie ocieplenie !!

Napiszę potem pw :D

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]