Moderator: Estraven

MaryLux pisze:To czemu we wrześniu o piwie nie mówiłaś? Lubię wino, ale piwo to szczyt szczęścia...
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:To czemu we wrześniu o piwie nie mówiłaś? Lubię wino, ale piwo to szczyt szczęścia...
No widzisz... Spoko, następnym razem będę pamiętać, że my obie piwoszki

Blodka pisze:No to chyba nie pozostaje mi nic innego jak Wam polać....Pijanice Wy moje Kochane![]()
![]()
Spilett pisze:Blodka pisze:No to chyba nie pozostaje mi nic innego jak Wam polać....Pijanice Wy moje Kochane![]()
![]()
Lamar Ty puszczalska mendo! Wracaj tu do mnie natętychmiast a nie pijesz z Dużą!
Perełka rozkazująca

Spilett pisze:Blodka pisze:No to chyba nie pozostaje mi nic innego jak Wam polać....Pijanice Wy moje Kochane![]()
![]()
Lamar Ty puszczalska mendo! Wracaj tu do mnie natętychmiast a nie pijesz z Dużą!
Perełka rozkazująca
MaryLux pisze:Spilett pisze:Blodka pisze:No to chyba nie pozostaje mi nic innego jak Wam polać....Pijanice Wy moje Kochane![]()
![]()
Perełka rozkazująca
Perła, nie do pysia Ci w rozkazach!
Spilett pisze:MaryLux pisze:Spilett pisze:Blodka pisze:No to chyba nie pozostaje mi nic innego jak Wam polać....Pijanice Wy moje Kochane![]()
![]()
Perełka rozkazująca
Nie wtrącaj się! Idź do Mruczka, ja tu muszę Lamara naprostować bo on rozpustnik jeden mię zostawi! Kto wie co mu po odjajczeniu do głowy przyjdzie, tu o przyszłość się walczy!
MaryLux pisze:Spilett pisze:MaryLux pisze:Spilett pisze:Blodka pisze:No to chyba nie pozostaje mi nic innego jak Wam polać....Pijanice Wy moje Kochane![]()
![]()
Perełka rozkazująca
Nie wtrącaj się! Idź do Mruczka, ja tu muszę Lamara naprostować bo on rozpustnik jeden mię zostawi! Kto wie co mu po odjajczeniu do głowy przyjdzie, tu o przyszłość się walczy!
Ależ Ty się narzucasz, jakbyś spod drzewa była!
Nie przywyknąłem do takiej Ciebie, wyrzuć tego pejcza bo ....Do odjajczenia pozostało mi tylko paręnaście dni, nie straszżę mję bo się puszczę w bok i zrobię jakiejś Kocie małe Lamarkiiiiii uhuhuhuhuhuuuuuu

Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 18 gości