mir.ka pisze:co tam słychać u Inusi?
Żyjem, Ciociu. A moja @ siem ze mnie chyba nabija, bo mówi, że jestem kotem rasy czarny garfield.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:co tam słychać u Inusi?
Blodka pisze:Kurukurumama.
A mnię Duża też wyciągowuje myzki spod szafy.
Takowąż zabawę jej wymyślnąłem.
Buziale Inecka.
Lamar_Jeszcze_Z_Jajami.
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nasza Duża to się zdecydować nie umi, czy my jezdeśmy za chude czy za grubne. I czy nam dać więkcej amciu, czy nam zrobiać dietę. Zwarjować można z tymi Dużymi.
A ty jezdeś kota rasy roofcat, tak jak ja i Mała Ciorna.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:mir.ka pisze:co tam słychać u Inusi?
Żyjem, Ciociu. A moja @ siem ze mnie chyba nabija, bo mówi, że jestem kotem rasy czarny garfield.
Blodka pisze:Moja Duża ostatnio przehisterywozująco mnie szukała.
Woda jej z oczu leciała, oni te człowieki mówią na to że płakają.
A ja siedzowałem w bębnie w pralce.
Straszecznie mi się tam podobiło bo się nawet próbownąłem kręcić. Ona mnie wołała a ja tam siedziałem i się nie odzywałem.
Lamar Pralkownik.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:co tam słychać u Inusi?
a może chce cie przemalować na kolor garfielda
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:co tam słychać u Inusi?
Ciociu, to całkiem możliwe, bo ona ciągle powtarza, że chciała mieć rudego kota...
Blodka pisze:O, to mojej leci z oczu woda często!!!
Ona to jakaś gupia jest.
Bo płacze jak się skaleczyłem w łapę, to trzymała mnie na rękach, ja spałem a jej ta woda z oczu leciała że mi łeb pomoczyła i się musiałem otrząsować.
Woda jej leci z oczu jak patrzy na filmy o zwierzętach.
Woda jej też leci z oczu jak się głośno śmieje , ja nie wiem, ona na serio jest gupia.
W sumie to wole jak woda jej leci tylko z oczu , bo nie mam zamiaru dzielić się moją kuwetą, o co to to nie!!! Tylko ja tam siuśkam!!!
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:co tam słychać u Inusi?
Ciociu, to całkiem możliwe, bo ona ciągle powtarza, że chciała mieć rudego kota...
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 152 gości