Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:no to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A 4 smyki jak tam Asiu,juz wydobrzały ?
Przy okazji pytania,odświeżymy fb,a nuz![]()
![]()
![]()
asia2 pisze:O Roszku kilka słów bo to niesamowity kociak. Obejmuje łapkami szyję i przytula się jak dziecko. Moja córka żartem doradziła mi abym kupiła mu nosidełko dla niemowlaków:)) Byłby zadowolony:)) i ja tez bo łatwiej tak nosic maleństwo:))
Marzenia11 pisze:Świetnie!!!za aklimatyzację
![]()
![]()
i za kolejne domki
![]()
![]()
![]()
dzwoniłam, bo zastanawiałam się nad domkiem dla ktoregos Twojego tymczasa kocurka, ktory chciał Nissana (ale się kot nie pokazał) na dokocenie, ale nie odbierałaś, nie oddzwoniłas więc miałam czas na myslenie i doszłam do wniosku, ze jednak by Ci się ten dom nie podobał![]()
Myszolandia pisze:Łoł,ale fajnie je opisałaś,ale masz frajde z nimi,przyszłe domki będą miały ubaw![]()
Pełno kciuków![]()
![]()
![]()
![]()
I oczywiście taki opis nie moze przejść bez echa![]()
![]()
i :
Nowości,nowości > klick
bulba pisze:asia2 pisze:O Roszku kilka słów bo to niesamowity kociak. Obejmuje łapkami szyję i przytula się jak dziecko. Moja córka żartem doradziła mi abym kupiła mu nosidełko dla niemowlaków:)) Byłby zadowolony:)) i ja tez bo łatwiej tak nosic maleństwo:))
![]()
![]()
Słodziak
![]()
![]()
asia2 pisze:Marzenia11 pisze:Świetnie!!!za aklimatyzację
![]()
![]()
i za kolejne domki
![]()
![]()
![]()
dzwoniłam, bo zastanawiałam się nad domkiem dla ktoregos Twojego tymczasa kocurka, ktory chciał Nissana (ale się kot nie pokazał) na dokocenie, ale nie odbierałaś, nie oddzwoniłas więc miałam czas na myslenie i doszłam do wniosku, ze jednak by Ci się ten dom nie podobał![]()
wczoraj byłam caly czas poza domem i w zasadzie poza telefonem:(
Co do nie pokazywania się kota to właśnie serek taki jest czy był przy ludziach do adopcji. Można powiedzieć , że teraz do domu pojechał z Samantą jako gratis)) bo ludzie widzieli go na zdjęciu i raz im wyskoczył na dwie sekundy spod łóżka. Właściwie przyszli do Samanty i brata a nie odwrotnie.. Uznali jednak, że to nie samochód, przeglądu robić nie trzeba i decyzja zapadła. A w nowym domu się odnalazł i od razu go pokochali.
Marzenia11 pisze:asia2 pisze:Marzenia11 pisze:Świetnie!!!za aklimatyzację
![]()
![]()
i za kolejne domki
![]()
![]()
![]()
wczoraj byłam caly czas poza domem i w zasadzie poza telefonem:(
Co do nie pokazywania się kota to właśnie serek taki jest czy był przy ludziach do adopcji. Można powiedzieć , że teraz do domu pojechał z Samantą jako gratis)) bo ludzie widzieli go na zdjęciu i raz im wyskoczył na dwie sekundy spod łóżka. Właściwie przyszli do Samanty i brata a nie odwrotnie.. Uznali jednak, że to nie samochód, przeglądu robić nie trzeba i decyzja zapadła. A w nowym domu się odnalazł i od razu go pokochali.
Masz w sumie rację, ale Nissan jest niedotykalski, a Serek chyba nie... więc to stanowi pewną różnicę w rozmowach i decyzjach co do adopcjiale myślę, ze to kwestia czasu i wylezie z niego mega pieszczoch
![]()
![]()
![]()
z Nissana of kors, nie Serka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości