Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asia2 pisze:9 kotków, kochanych i pełnych miłości nie ma stałego domu. Robie ogłoszenia. Sa zapytania. Specjalnie nie wybrzydzam. Oczekuję podstwowych spraw.
asia2 pisze:spotkania mam adopcyjne, nawet dziś będzie. O czarne maluchy sa zapytania ale na nich się konczy .Do domu to rudy Serek może iść w każdej chwili. Mam dla niego domek już ale dziś spotykam się z ludzmi, którzy chcieliby jego z siostrą. Zobaczymy. Reszta ...? nie mam pojęcia. Jedna Pani już do mnie jechała zobaczyć Ramonkę , na drugiego kotka ale coś wypadło i tak wypadło na zawsze.
Wczoraj tez miałam wizytę i o rudego chodzilo. Warunek moj że z siostrą bo na jedynaka go nie dam a na drugiego kota do domu , dom mam.
I nic. Ramonka przyszla , przytulala się, że może ona w zamian i może z bratem i nic.
O buraski to juz w ogole cisza choć odświeżam bez przerwy. Może jak rudy pojedzie do domu to czarne będa mialy mniejszą konkurencje?![]()
asia2 pisze:wiadomo![]()
. Domek bardzo mi się podoba. Ludzie sa fajni. Koty znaja, kochają i rozumieja potrzebę posiadania dwóch kotów a najlepiej dwóch ze sobą zżytych.
Jeśli koty nic nie wymyślą, a wiemy wszyscy, ze potrafia![]()
, to w sobotę zawiozę Samantę i Serka do nowego domu.
Zaczynam szykować wyprawkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 85 gości