Nasza kocia... maluszki, jeden niewidomy, prośba o wsparcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 12, 2014 12:01 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

Też myślę o Jasieńku codziennie :cry: ...Daleko masz Aniu do Jasia zapalić świeczuszkę?....Bo napisałaś że musisz dojechać....

yolaantaa

Od: Śro lis 14, 2012 14:10

Post » Śro lut 12, 2014 12:31 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

kasia1568 pisze:Ania mówią, że stoperan jest super ale ja uważam, ze laremid lepszy :kotek: moze zażyj i napij się mięty- mnie pomaga :D .
Mówiłaś, że dziś masz endokrynkologa więc nie będziesz odosobniona ja równiez dziś idę do endokrynologa na wizytę kontrolną.

Teraz to ja mam tylko boleści a tu zaraz muszę jechać. :crying:
Ja do endokrynologa muszę chodzić 2 razy w roku na kontrolę, najpierw badania potem wizyta.

yolaantaa pisze:Też myślę o Jasieńku codziennie :cry: ...Daleko masz Aniu do Jasia zapalić świeczuszkę?....Bo napisałaś że musisz dojechać....

Trochę tak bo z 12 kilometrów.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro lut 12, 2014 16:15 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

Cioteczki kochane, nie pojechaliśmy dzisiaj do kotków, sypał deszcze ze śniegiem, szaroburoiponuro, do tego ledwo dałam radę jechać do lekarza (Kasia mię zawiozła) bo żołądek mnie dalej boli. :(

Pojedziemy jak przyjedzie następnym razem, a ze mną tak jest niestety. :(
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Śro lut 12, 2014 16:20 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

Aniu wracaj do zdrowia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Koteczki masz w sercu, odwiedzisz je innym razem :1luvu:
U Nas też cały dzień, najpierw deszcz, później deszcz ze śniegiem, na sam koniec śnieg :roll:
Co z ta pogodą się dzieje :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Śro lut 12, 2014 16:30 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

:1luvu: Aniu- zdążysz pojechać a zdrówko najważniejsze :ok: . Zdrowiej nam a Twoje futrzaki na pewno pomogą, wygrzeją :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Śro lut 12, 2014 16:46 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

Ania, duże kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: za Twoje zdrówko :) :1luvu: :ok:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro lut 12, 2014 16:54 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

Dziękuję cioteczki za zrozumienie i wybaczenie.Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lut 12, 2014 22:48 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

Zdróweczka Aniu :ok: :ok: :ok: :ok:
Moze niekoniecznie te kotlety musiały być,pełno wirusów teraz lata,ciepło się zrobiło ,to dzieje sie co się dzieje
A co lekarz powiedział ?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lut 12, 2014 23:31 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

Też zdrówka życzę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw lut 13, 2014 8:18 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

Dzięki Cioteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Myszolandia pisze:Zdróweczka Aniu :ok: :ok: :ok: :ok:
Moze niekoniecznie te kotlety musiały być,pełno wirusów teraz lata,ciepło się zrobiło ,to dzieje sie co się dzieje
A co lekarz powiedział ?

No kurcze może i tak, bo dzisiaj znowu mnie brzuch boli i wczoraj wieczorem też.
Sylwia, u lekarza byłam endokrynologa bo wizyta była wyznaczona i nie mogłam nie iść.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw lut 13, 2014 10:59 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

To czemu Jasiunio tak daleko pochowany jest,jest tam jakieś szczególne miejsce Aniu?

yolaantaa

Od: Śro lis 14, 2012 14:10

Post » Czw lut 13, 2014 12:32 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

yolaantaa pisze:To czemu Jasiunio tak daleko pochowany jest,jest tam jakieś szczególne miejsce Aniu?
Tak, szczególniejszego być nie może.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt lut 14, 2014 15:18 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

trochę tchnę wiary i radości , poczaruję, aby nareszcie było lepiej
to walentynkowe życzenia, więc maja wielka moc :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt lut 14, 2014 21:53 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

Dziękujemy Olu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Troszkę zdjęć, bo dawno ich nie było. :wink:

Bisia
Obrazek
Obrazek

na balkonie, Bisia, Tola i śpiący Wituś
Obrazek

Kaśka
Obrazek

Agatka
Obrazek

Misia
Obrazek

Kaśka i Tola zazdrośnica
Obrazek

Franciszek
Obrazek

Lusieczka
Obrazek

Kola i Boluś
Obrazek Obrazek Obrazek

Kubuś
Obrazek

Kubuś i Tola
Obrazek

Molisia moja piękna, właśnie siedzi mi na kolanach i mruczy :1luvu:
Obrazek

U nas była jakaś infekcja, bo prawie wszystkie koty kichały i łzawiły im oczka.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt lut 14, 2014 21:58 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy, Jasinek odszedł [']:(((

Śliczne wszystkie :1luvu: za zdrowie koteczków :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

[poprzednia][następna]