Przyjmę kotka/kotkę - Piaseczno i okolice (takze Warszawa)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 02, 2012 13:18 Re: Przyjmę kotka/kotkę - Piaseczno i okolice (takze Warszaw

AnielkaG pisze:Mam kotkę trikolor do adopcji. Jest w Piasecznie. Jest wysterylizowana, zaszczepiona.
Ale nie wiem czy ktoś kto pisze
Siatke moglbym zamontowac, ale powiem szczerze sam wykastrowany nie chcialbym byc i nie zamierzam przykladac reki do kastrowania kogokolwiek (w tym zwierzat). Wczujcie sie w ich sytuacje.
powinien posiadać jakiekolwiek zwierzęta. :? Do tego trzeba mieć choć trochę komórek poza układem rozrodczym.

Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś na tym forum oddał kota/kotkę osobie przeciwnej kastracji/sterylizacji.

W ramach akcji uświadamiającej, zapraszam Cię Sławku na stronę http://www.vetopedia.pl/article29-1-Kas ... zacja.html

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro kwi 04, 2012 6:28 Re: Przyjmę kotka/kotkę - Piaseczno i okolice (takze Warszaw

Proponuję kilkuletnią kotkę Rózię, nie ma problemu z byciem sama, nie przepada za innymi kotami. Warunki jakie oferujesz byłyby dla niej idealne. Jest wysterylizowana, uwielbia głównie leżeć i spać. To spokojna kotka, ale na początku płochliwa. Potem daje brzuch do głaskania.

Obrazek

wątek:
viewtopic.php?f=1&t=137882
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Czw wrz 20, 2012 22:25 Re: Przyjmę kotka/kotkę - Piaseczno i okolice (takze Warszaw

Mamy do oddania kotkę po przejściach, młodziutką i zdecydowanie prawdziwą PRZYTULANKĘ :1luvu: Pilnie szukamy jej domu!

Obrazek

Kotka została znaleziona chora, zmarznięta, mokra, niedożywiona, prawie ślepa. Ma teraz około 6 tygodni, dochodzi do siebie, ma opiekę weterynaryjną i zaczyna się robić bardziej miękka niż koścista. Jest bardzo wdzięczna, łasi się, przytula. Jak na razie nie widziałyśmy, żeby demolowała otoczenie- również musiałam zostawić ją samą na jedną noc w pracy i bez zarzutu- wszystko zrobiła do kuwety, nic nie podarła, nie pozrzucała segregatorów etc.;) Tu jest link z szczegółami:
http://www.przygarnijzwierzaka.pl/oglos ... 49390.html

Kontakt z fundacją Agapeanimali, nr. tel. 781 495 403, również przez pw (nie jestem z fundacji)
Kotka jest w Poznaniu, ale dla dobra sprawy jakiś transport się załatwi jeśli będzie potrzeba!

Odnośnie Twojego pytania o trzymanie kotów w mieszkaniu- osobiście uważam, że lepiej jak pies czy kot mają jakiś ogródek, ale z drugiej strony- kiedy potrzebny jest dom liczy się tylko to, żeby kot był chciany i kochany i to jest najważniejsze!
Ostatnio edytowano Sob wrz 22, 2012 12:03 przez Beliowen, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zmieniłam duże zdjęcie na miniaturę. Proszę przestrzegać regulaminu forum, który określa maksymalne dopuszczalne wymiary wstawianych zdjęć.
Wikitiki

Post » Śro lut 12, 2014 7:48 Re: Przyjmę kotka/kotkę - Piaseczno i okolice (takze Warszaw

Witam, mam do oddania czarna kotke z powodu alergii narzeczonego. Schronisko jej nie przyjmie a nie mamsumienia jej wyżucić' narzeczony obecnie się wyprowadził. Nie chce sie z kotka rozstawać ale muszę. Prosze o kontakt . Kotka ma swoje rzeczy, jest nauczona robić do kuwety, nigdy nie wychodziła, to był jej wybór. Kotek domowy, ;) moj nr 516529683

bioly8812

Od: Śro lut 12, 2014 7:41

Post » Śro lut 12, 2014 9:42 Re: Przyjmę kotka/kotkę - Piaseczno i okolice (takze Warszaw

bioly8812 pisze:Witam, mam do oddania czarna kotke z powodu alergii narzeczonego. Schronisko jej nie przyjmie a nie mamsumienia jej wyżucić' narzeczony obecnie się wyprowadził. Nie chce sie z kotka rozstawać ale muszę. Prosze o kontakt . Kotka ma swoje rzeczy, jest nauczona robić do kuwety, nigdy nie wychodziła, to był jej wybór. Kotek domowy, ;) moj nr 516529683

Wcale nie musisz. Możesz się rozstać z narzeczonym. :roll:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Śro lut 12, 2014 10:17 Re: Przyjmę kotka/kotkę - Piaseczno i okolice (takze Warszaw

Zosik :ok: :ok: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro lut 12, 2014 13:29 Re: Przyjmę kotka/kotkę - Piaseczno i okolice (takze Warszaw

vega013 pisze:
AnielkaG pisze:Mam kotkę trikolor do adopcji. Jest w Piasecznie. Jest wysterylizowana, zaszczepiona.
Ale nie wiem czy ktoś kto pisze
Siatke moglbym zamontowac, ale powiem szczerze sam wykastrowany nie chcialbym byc i nie zamierzam przykladac reki do kastrowania kogokolwiek (w tym zwierzat). Wczujcie sie w ich sytuacje.
powinien posiadać jakiekolwiek zwierzęta. :? Do tego trzeba mieć choć trochę komórek poza układem rozrodczym.

Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś na tym forum oddał kota/kotkę osobie przeciwnej kastracji/sterylizacji.

(...)

Takim osobom oddaje się kota JUŻ wykastrowanego :) ;)
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Pt lut 14, 2014 18:45 Re: Przyjmę kotka/kotkę - Piaseczno i okolice (takze Warszaw

Ten wątek został założony mar 31, 2012

Po co w nim pisać???

Dziękuję za uwagę :wink:
Uwaga jak najbardziej słuszna - zamykam
alix76

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

[poprzednia]