Jeszcze małe sprostowanie.. Ten wymemlany misiek i niezbyt czyste legowisko, to nie legowisko Belli tylko psiaków, ale co mam poradzić, ona uwielbia tam sypiać, a psy nie zawsze wracają z podwórka, lub spaceru czyściutkie...
Yoanne, moje koty nie wychodzą, posłanka zmieniam, a daleko im do sterylności.A tak na marginesie, to wcale nie zauważyłam, aby te u Ciebie były brudne.Nie przesadzajmy, naprawdę.
P.Iza wreszcie mnie odwiedziła i pooglądała zdjęcia Bellci.Stwierdziła, że Bellcia jest prześliczna i w ogóle widać, że bardzo szczęśliwa.Przesyła pozdrowienia
Yoanne pisze:Najbardziej lubi wylegiwać się na psich legowiskach..
Nie tylko Bella lubi psie legowiska. Moja Salem też lubi "pogonić"Axi z legowiska i rozłożyć się na nim. W końcu psiska muszą wiedzieć kto tu rządzi. W psim stadzie to osobnik alfa ma prawo do legowiska, reszta śpi gdzie popadnie.
Między kotkami jest coraz lepiej. Chociaż Szpona ostatnio lubi głównie spać i nie zawraca sobie głowy Bellą. Nieraz szaleją, głównie wieczorami.. Szpona też jest z psami w dobrej komitywie, czasem nawet na podwórku razem się bawią.