Fanty podarowała Nas Troje z Krakowa, a ja tu tylko wstawiam na forum. Na koniec dołożę też kilka swoich drobiazgów.
Podane ceny to ceny wywoławcze. Towary ciężkie (hulajnoga, kawiarka, haki na balkon) to chyba tylko do odbioru na miejscu, w Krakowie. Zdjęcia można klikać i powiększać. Bazarek trwa do hmmm, do niedzieli 23 II, do godz. 22.00.
.
1. Hulajnoga SCOOTER, używana, w stanie ogólnym dobrym. Rezyduje w piwnicy, dlatego otoczenie na zdjęciu takie sobie. Ale hulajnoga - cool. Składa się i rozkłada bez problemu, wszystko w niej gra. Do zmiany wysokości kierownicy nie są potrzebne narzędzia, a tylko trochę siły, co jest niewątpliwym plusem tego pojazdu

.
2. Kask rowerowy młodzieżowy (dość duży, ale na mój łeb nie wchodzi

.
3. Haki na balkon (na skrzynkę z kwiatami). Sztuk dwie. Cena za komplecik 7 zł.

.
4. Kawiarka średniej wielkości (wysokość całkowita 21 cm), mieści 3 filiżaneczki; włoska. Świeżo założona nowiutka uszczelka. Cena wyw. 15 zł.

.
5. Zestaw kosmetyków Nivea Dove: krem do rąk i odżywczy żel pod prysznic. Pudełko z lekka dziabnięte kocim pazurkiem, co tylko dodaje mu uroku. Cena wyw. 10 zł.
Licytuje edii za wywoławczą!

.
6. Komplet trzech pojemników plastikowych nadających się doskonale do zamrażania kociego żarełka (wym. 16 x 11 x 3.5). Cena wyw. 6 zł za całość.

.
7. Klipsy (5 par) oraz 1 para kolczyków.

Kolczyki są indyjskie, z metalu, mają grawerunek, którego jednak nie udało mi się dobrze sfotografować:

UWAGA: Delta nie jest eksponatem bazarkowym! Ona tu tylko pilnuje interesu!
Cena wyw. 5 zł za każdą parę, a gdyby ktoś wziął hurtem, obniżymy cenę

"złote" klipsy licytują czarno-czarni za wywoławczą!
.
8. Koraliki kamienne (zielono-żółto czarne) dł. 45 cm, koraliki nie wiem z czego, kolor jasno-bordowy dł. 46 cm, łańcuszek bardzo cieniutki, delikatny dł. 40 cm, łańcuszek grubszy, srebrny (brakuje zapięcia) dł. 76 cm, breloczek w kształcie litery T, z metalu, grawerowany, broszka kwadratowa, metalowa. Cena wyw. 5 zł za sztukę.
Koraliki zielono-żółto-czarne licytuje shira3 za 6 zł

Broszka w zbliżeniu - posiada rysunek dwóch wież, słoneczka (albo księżyca) i chmurek :

.
9. Korale drewniane. Na gumce, dł. 40 cm. Cena wyw. 3 zł.

.
10. Księga Tysiąca i Jednej Nocy, wydanie PIW z 1974, stan bardzo dobry, książki z ładnymi ilustracjami na błyszczącym papierze. Tutaj poglądowo sfotografowany tom 3. Nas Troje posiada dużo tych tomów, być może wszystkie (czyli chyba 9). Jeśli będzie zainteresowanie tą książką, to się sprawdzi w czeluściach szafy, ile ich jest. Cena wyw. za jeden tom 5 zł. Za cały komplet - zrobimy obniżkę.
Licytuje Misiowa za 100!

.
11. Książka tłumaczona z chińskiego: Małpi bunt. Dzieło chińskiej literatury klasycznej (XVI wiek). Cena wyw. 5 zł.
Licytuje Misiowa za wywoławczą!

.
12. Po trzy płytki z muzyką Elli Fitzgerald i Louisa Armstronga. Nagrania zostały wykonane podczas koncertów. Cena wyw. 20 zł za całość, albo prosimy o zaproponowanie innej konfiguracji.

.
.