PrzytulAia_maskotki, torby, legowiska_chwilowa reaktywacja;)

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Wto lut 11, 2014 17:50 Re: 2 mioty kotów szukają nowych właścicieli - plusz-tulanki

Megana pisze:Koleżanka zachwycona kotyma bez miary. Kazała przekazać, że jest uszczęśliwiona.
No i brawo dla PP. Postarali się wyjątkowo, w piątek wysłane, w poniedziałek o świcie były.

to i ja również jestem szczęśliwa - możesz przekazać wraz z podziękowaniami :)

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto lut 11, 2014 18:01 Re: 2 mioty kotów szukają nowych właścicieli - plusz-tulanki

Triolorka - piękna i przyjęta z należnym zachwytem. Zajmuje honorowe miejsce na kanapie i wygryzła kotkę.
Pozdrawiam i do następnego spotkania :D
Kasia

Kassia1973

Od: Pt wrz 06, 2013 22:28

Post » Wto lut 11, 2014 19:04 Re: 2 mioty kotów szukają nowych właścicieli - plusz-tulanki

Aia pisze:
izydorka pisze:według wszelkich znaków na niebie i ziemi, mam dostać jakąś kasę 18/19 lutego :mrgreen:
jak nie pójdą , to wezmę fioletowego z łatą i amarantowego, jeśli ktoś mnie ubiegnie... :evil: to będę prosiła o zaczęcie szycia...dzień kota się zbliża... :piwa:

Fantastycznie :ok:

A ja oświadczam, iż licytacja Kota życzeń się zakończyła i już piszę PW do AgiS1987 :kotek:

SUper! Bardzo sie ciesze ze Kotek bedzie moj :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Śro lut 12, 2014 0:04 Re: 2 mioty kotów szukają nowych właścicieli - plusz-tulanki

Chichkotek już w nowym domku! Jest śliczny i baaardzo przytulaśny :1luvu:
Obrazek na drapaku
Tamu fascynuje jego pępek. :mrgreen:
Dokocenie przebiegło niezwykle spokojnie 8O
Dziękuję! :1luvu:
Czy kotka można prać w pralce?
Obrazek
"One cat just leads to another." - Ernest Hemingway

pirulasińska

Od: Pon mar 19, 2012 15:08

Post » Czw lut 13, 2014 18:01 Re: 2 mioty kotów szukają nowych właścicieli - plusz-tulanki

no dobra, kasę będę organizować na lewo
proszę tego fioletowego i amarantowego i dodatkowo 1 Apsika, oprócz tego co mam.
w sumie 4 koty, jeden już zapłacony :mrgreen:
czekam niecierpliwie :D
Kasa jutro :mrgreen:
proszę o podsumowanie :ok:
mogą być zniżki :mrgreen:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pt lut 14, 2014 11:56 Re: 2 mioty kotów szukają nowych właścicieli - plusz-tulanki

Cudowne wieści, bita śmietana z polewą czekoladową na moje serce :1luvu:
Dziękuję Wam za tak przemiłe opinie, są mi one motywacją do dalszego tworzenia :) właśnie coś nowego sobie dłubię, tym razem nie kociego, a ptasiego i bardzo złego :wink: Za jakiś czas, jak tylko ukończę Wasze zamówienia, opublikuję :surprise:

Kassia - zachwyty trikolorkom należą się zawsze ;) a kotka niech Chichkotę łapą! ta nie odda, bo jak to tak wygryzać rezydentkę z honorowego miejsca! trzeba się zaprzyjaźnić :wink:

pirulasińska - jak fajnie dostać zdjęcia z nowego domu, widzę że sie dobrze zaaklimatyzował :mrgreen: Tamu pewnie teraz się zastanawia gdzie On sam ma pępek :mrgreen:

AgaS - kot się szyje, przez weekend nie będę miała dostępu do Internetu, ale proszę się nie denerwować wszystko idzie zgodnie z wykrojem :wink: w poniedziałek wyślę, dojdzie na czas :ok:

Izydorka - łapki zacieram, igły naostrzam, nici rozplątuję, główkę uruchamiam i piszę do Cię PW :ok:

Komunikat na dziś:
został TYLKO JEDEN! Chichkot poducha :!: komu go:?: :D
Ostatnio edytowano Pt lut 14, 2014 20:25 przez Aia, łącznie edytowano 1 raz

Aia

Post » Pt lut 14, 2014 17:11 Re: 2 mioty kotów - OSTATNI CHICHKOT-poducha!_szuka domu :)

kasa poszła poszła poszła :mrgreen:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob lut 15, 2014 14:26 Re: 2 mioty kotów - OSTATNI CHICHKOT-poducha!_szuka domu :)

Ja tam sobie czekam spokojnie :D

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Nie lut 16, 2014 11:59 Re: 2 mioty kotów - OSTATNI CHICHKOT-poducha!_szuka domu :)

Wszystko idzie dobrze, zaszyłam się w domu i sobie dziubie :mrgreen:
Na ukończeniu Kot Życzeń, następny w kolejce dubel Apsikowy izydorki :ok:

pirulasińska - nie zauważyłam pytania o praniu :oops:
prać można
z informacji nt materiału, z którego są szyte maskotki:
Prać w pralce 40°C
Nie wybielać
Nie suszyć w pralko-suszarce
Nie prasować
Nie prać chemicznie
Z wypełnieniem też nic nie powinno się stać, bo producenci zarzekają się, że włókno poliestrowe się nie zbija. Rozlecieć się nie powinien, bo staram się zszywać porządnie i dokładnie, wzmacniając newralgiczne miejsca.
Może jedynie jakiegoś ekstremalnego programu prania bym nie nastawiała :oops: Pomarańczowy polar mi nie farbował (prałam ręcznie wszystkie wykroje przed zszyciem), fioletowy chyba też nie (bij, zabij nie pamiętam), czerwony owszem.

Wiecie co, sama w tygodniu wypiorę jedną maskotkę i sprawdzę, co się z nią będzie działo. :ok:
edit: wyprałam. Przytulance nic się nie stało :) przetrwała w niezmieniona, włókno się nie zbiło, szwy się nie rozlazły, nic mi nie zafarbowało :)
Ostatnio edytowano Wto mar 18, 2014 15:11 przez Aia, łącznie edytowano 1 raz

Aia

Post » Czw lut 20, 2014 15:16 Re: 2 mioty kotów - OSTATNI CHICHKOT-poducha!_szuka domu :)

Do 1 marca będzie można zakupić ostatniego Chichkota - ZygZaczka przez Allegro, o tu: http://allegro.pl/duza-poduszka-przytul ... 68866.html :)

Aia

Post » Pt mar 14, 2014 14:26 Re: 2 mioty kotów - OSTATNI CHICHKOT-poducha!_szuka domu :)

Ostatnimi czasy takie 3 się u mnie wykluły:
Obrazek
mały ptaszek 25zł
13x16 cm
duży (sprzedam jako pierworóbkę, czyli znacznie taniej) - 30zł
28x33 cm

Aia

Post » Pt mar 14, 2014 15:43 Re: Przytulanki - OSTATNI CHICHKOT!_nie takie AngryBirds :)

ale fajne ptaszydełka :D
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Nie mar 30, 2014 13:04 Re: PrzytulAia - OSTATNI CHICHKOT!_nie takie AngryBirds :) N

Przypomnę się, po długiej przerwie spowodowanej awarią komputera.
Duży, rudy Chichkot nadal czeka :)
W między czasie powstało całe stadko nowych pluszaków i mam nadzieję, że jak ogarnę bieżące sprawy oraz porobię powtórnie zdjęcia, to zaprezentuje je na forum :) Tym razem będą to oryginalne i mojego autorstwa zwierzaki. Ciekawa jestem opinii na ich temat :)

Do tego czasu, przerywnik w szyciu - niepowtarzalne, wiosenne i romantyczne pudełeczka na biżuterię:

Obrazek Obrazek
są to moje pierwsze próby quillingowania oraz tworzenia czegoś z papieru. Użyłam do tego celu tekturowego pudełeczka po biżuterii W.Kruka. Wymiary: 5/5/3 cm. Cena: 15zł za sztukę.
Są to jedyne i niepowtarzalne egzemplarze, tzn nie mam możliwości powtórnego ich wykonania (chyba że uda mi się jeszcze kiedyś zdobyć jakieś pudełeczko)

Oba pudełeczka sprzedane!
Ostatnio edytowano Pt lip 31, 2015 11:47 przez Aia, łącznie edytowano 3 razy

Aia

Post » Nie mar 30, 2014 17:02 Re: PrzytulAia - OSTATNI CHICHKOT!_nie takie AngryBirds :) N

śliczności :D
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Śro kwi 09, 2014 13:35 Re: PrzytulAia_3 AngryBirds_2 zdobione pudełeczka_1 ChichKOT

Dziękuję, Wibrysko :)

Co prawda już ciepło za oknem, ale wieczory bywają chłodne, więc dla zmarzluchów (takich jak ja ;)), mam mały prezencik, który dodam do ostatniego, ogromnego Chichkota - ogrzewacz do rąk :)
W środku serca jest płyn i malutka blaszka, po złamaniu której płyn "zamarza" wydzielając ciepło (bardzo ciepło :)). Ponoć działa to do 1000 razy (jeszcze nie sprawdziłam na swoim ;)). Aby "ożywić" serduszko należy je zagotować w wodzie, aż do rozpuszczenia się zawartości.
Obrazek

Aia

[poprzednia][następna]