Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pisiokot pisze:Ależ ona wyrosła. Jaka śliczna dziewczyna z Polci, rety
![]()
![]()
Anna61 pisze:Miałam telefon w sprawie adopcji Poloci, jesteśmy w kontakcie z Panią, po rozmowach, że kotka ma białaczkę(nie tak od razu bo ludzie na słowo białaczka od razu rezygnują)) i tak dalej, Pani wieczorem ma porozmawiać z mężem i ma ma zdecydować, także trzymajcie kciuki, czy pani zechce kotka z białaczką, bo domek bez kotów i tylko z dzieckiem.
pisiokot pisze:Ania, może mówić, że kot jest nosicielem wirusa białaczki (który nigdy może się nie uaktywnić), a nie że jest chory na białaczkę. Mówienie, że kot jest chory na białaczkę może być bardzo odstraszające, i często są to obawy na wyrost, bo statystyki mówią, że:
Anna61 pisze:Na temat białaczki wiem sporo z doświadczenia, koty umierają co prawda, ale nawet koty które jej nie mają też umierają.
Mam w domu prawie 9 letniego Witusia i jakoś żyjemy.viewtopic.php?f=1&t=136854&hilit=Witu%C5%9B+z+Konina
Anna61 pisze:Na razie cisza,pewnie mąż się nie zgadza bo pani była chętna.
wibryska pisze:Aniu a może w ogłoszeniu napiszcie o tym, że Polcia potrzebuje domu bez innych kotów lub z kotem chorym na białaczkę
i że nie jest to wirus groźny dla ludzi i psów
i jeszcze to co się pisze gdy kot jest chory czyli że szukamy odpowiedzialnych, troskliwych, wyjątkowych opiekunów,
którzy pokochają kotkę i nie przestraszą się wirusa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Google [Bot] i 101 gości