MaryLux nawet weta zwerbowała, w nastepnym roku bedzie miał wiekszego synka, więc dłuzej zabawi, a wetowa zapowiedziala, ze fanty tez zorganizuje

Moderator: Estraven

morelowa pisze:vitek123 pisze:No bo kto by chciał jeździć do takiego miasta jak Opole
No, proszę - pierwszy post i jaki trafiony. Też nie lubię tu przyjeżdżać. Znaczy wracać
Thorkatt pisze:Cieszcie sie ,ze te parę zdjeć pstryknietych, przecież tam czasu nie było, tylu znajomych i nowych gości![]()
MaryLux nawet weta zwerbowała, w nastepnym roku bedzie miał wiekszego synka, więc dłuzej zabawi, a wetowa zapowiedziala, ze fanty tez zorganizuje
MalgWroclaw pisze:Pako, wyglądasz jak dziewczynka
czarno-czarni pisze:właśnie, same dziewczynki i dlatego moja mama miała problem bo uznała, że jest najstarsza
Pako pisze:MalgWroclaw pisze:Pako, wyglądasz jak dziewczynka
Bardzo Ci dziękuję, ale ja to ta starsza pani, która trzyma kalendarz
pchliczek pisze:Thorkatt zapomniałam ci podziękować za rzeczy które przywiózł do nas osobiście bardzo miły pan bardzo dziękujemy za pomoc i za taki duży odzew z waszej strony wogle się nie spodziewałam takiego odzewu i widzę że pomagasz nam dalej bardzo dziękujemy nasi uczestnicy będą mieli w co grać i robić rzeczy z włóczki bo mamy takich uczestników którzy bardzo lubią robić na drutach i na szydełku

MalgWroclaw pisze:Pako, wyglądasz jak dziewczynka
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Pako, wyglądasz jak dziewczynka
No, dziwne by było raczej, gdyby wyglądała jak chłopczyk
Niki124 pisze:Akcja Resorak Dla Szymonka akcja trwa do 28 lutego 2014 potem autka wysyłamy do organizatora zbiórki:
Thorkatt dziękuję szkole która włączyła się w akcję zbierania autek dla Szymonka to bardzo miłe jak dzieci angażują się w tego typu akcje żeby uszczęśliwić chorego Szymonka bardzo za to dziękuję w imieniu Szymonka![]()
![]()
![]()
https://www.facebook.com/events/6921273 ... /?source=1
http://walczymyozycieszymka-olkamk.blog ... monka.html
, jeszcze mój uczeń chce oddać swój garaż. Zobaczymy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości