ŚLEPACZKI CZ.VII -DO ZAMKNIĘCIA. dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 05, 2014 23:31 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - lista styczniowa zamknięta s.29

alessandra pisze:
Goyka pisze:A w schronisku w Łodzi ;(

Obrazek
Niewidoma kicia- Ricota- przez to ze nie widzi bardzo sie boi, raz sie mizia raz syczy :(

jest śliczna :1luvu: , Goyka czy wysłał kto szdjęcia Rokoci i opis na mail ja pacze, aby wstawic ja na fb i na www naszą ?

Nie chyba , ja jak zwykle samowolkę uprawiam :) ale napisze do dziewczyn z Łodzi zeby podeslaly
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt lut 07, 2014 16:24 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - śliczna panienka do wzięcia str.31

Dzień dobry :kotek:
Czy mogę prosić o rozpropagowanie mojej podopiecznej? Będziemy wdzięczne :1luvu:
Wysłałam maila na podany adres
Tu link do ogłoszenia :arrow: http://www.gumtree.pl/cp-koty-i-kocieta ... -565136960
Zinzi ur. 2012
Jest wykastrowana, zaszczepiona, przebadana na wszelkie możliwe sposoby, ponieważ szukałam przyczyny jej nadwrażliwości jelit. Medycznego uzasadnienia nie ma. Bardzo dobra karma + beta glukan + pulsacyjne dawki metro w stanach zaostrzenia załatwiają problem.
Kicia jest jednooczką (wrodzone małoocze, nie wymagające interwencji lekarskiej). Oczywiście w niczym jej to nie przeszkadza, a człowiek przestaje zauważać i się litować nad nią po paru godzinach.
(Siostra u mnie była z wizytą.
Sis: o! masz kota bez oka!
Ja: No co ty? Gdzie??? )
Ma skłonności do tycia. A ja mam skłonność do przekarmiania :oops: Mamy więc dużo kotka do kochania :mrgreen:

Koci ideał :1luvu: Mruczący, ugniatający, towarzyszący zawsze i wszędzie cień człowieka.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Sob lut 08, 2014 13:27 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - śliczna panienka do wzięcia str.31

Rustie , bardzo prosze, dodaj jakis kontakt do Ciebie : mail lub telefon, gdyż Ewelina inaczej nie puści ogłoszenia, dziekuję
adres
pacze.sercem@gmail.com

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Nie lut 09, 2014 14:18 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - śliczna panienka do wzięcia str.31

andzelika1952 pisze:Dzisiaj do Warszawy do DS wyjeżdża Tosia :1luvu: . Jest już po usunięciu gałki ocznej i po sterylizacji.

wielkie kciuki za dobra aklimatyzację i wszytskiego najlepszego w ds :ok: :ok: :ok:

alessandra

Post » Nie lut 09, 2014 19:09 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - śliczna panienka do wzięcia str.31

trochę prywaty , czyli moja kochana kuleczka ostatnio ździebko zasmarkana i kaszląca , ale i tak piękna 8)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

alessandra

Post » Nie lut 09, 2014 19:33 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - śliczna panienka do wzięcia str.31

Powiększyłam sobie w celach .. wiadomych :mrgreen:

Czy ten stół ma rowki?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie lut 09, 2014 19:38 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - śliczna panienka do wzięcia str.31

morelowa pisze:Powiększyłam sobie w celach .. wiadomych :mrgreen:

Czy ten stół ma rowki?

ha- są okruszki :mrgreen: :piwa:

stół jest z rowkami, bo z dech konkretnie zrobiony , nie z jednej tafli- super do sprzątania :evil:

że też o klamkę się nie zapytałaś ... :roll:

alessandra

Post » Nie lut 09, 2014 20:26 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - śliczna panienka do wzięcia str.31

A ja myślałam, że to żwirek :wink:

Nie zaimponujesz mi tymi rowkami. Spytałam o nie w ramach porównań z moim stołem biurkowokomputerowym, którego zdjęcie kiedyś wklejałam na wątku, dla zobrazowania. On ma .. same rowki. Wzdłuż wszystkich słojów.
Poza tym musiałaś go widzieć.. może nie zauważyłaś dużego stołu po nocy :roll:

A co jest z klamką ? 8O
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pon lut 10, 2014 13:27 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - śliczna panienka do wzięcia str.31

oj, Dobrusiu, cieżko rowki podziwiać, gdy dobre żarełko na stole , a nawet ..grzech 8)

a klamka... a kombinuj, kombinuj :wink:

alessandra

Post » Pon lut 10, 2014 13:30 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - śliczna panienka do wzięcia str.31

alessandra pisze:oj, Dobrusiu, cieżko rowki podziwiać, gdy dobre żarełko na stole , a nawet ..grzech 8)

Klamka chyba w odwrotną stronę :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pon lut 10, 2014 13:35 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - śliczna panienka do wzięcia str.31

edii pisze:
alessandra pisze:oj, Dobrusiu, cieżko rowki podziwiać, gdy dobre żarełko na stole , a nawet ..grzech 8)

Klamka chyba w odwrotną stronę :wink:

edii Obrazek
dokładnie tak :D
chociaz wirualnie- za spostrzegawczość Obrazek
czekoladowy z bitą śmietanką :ok:

alessandra

Post » Pon lut 10, 2014 15:08 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - śliczna panienka do wzięcia str.32

A bo to nie ten stół od jedzenia, tylko od kompa :mrgreen:

Drzwiom się przyglądałam, ale skupilam się na tym, ze one wyglądają jak oparte o ściane a nie będące drzwiami - drzwiami.
A kto powiedział że klamka ma być w którąś stronę? A jak kto mańkut?

Obrazek

morelowa

Post » Pon lut 10, 2014 18:00 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - śliczna panienka do wzięcia str.32

[quote="morelowa"]A bo to nie ten stół od jedzenia, tylko od kompa :mrgreen:

Drzwiom się przyglądałam, ale skupilam się na tym, ze one wyglądają jak oparte o ściane a nie będące drzwiami - drzwiami.
A kto powiedział że klamka ma być w którąś stronę? A jak kto mańkut?[/quote]

dobre, że tez Ty zawsze się wyłgasz :lol: :piwa:
jeno by drzwi się nie zamykały- tak, jak teraz (rozmontowałam szyld z klamką, aby taki sam kupić , ale tylko pół zabrałam do marketu, coby nie powiedzieli,że wynoszę im coś, nie było szyldu takiego, a ten gdzieś D. zapodział po pobycie w markecie , no i na razie mamy połowę nie w tę stronę :?

alessandra

Post » Pon lut 10, 2014 23:02 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - lista styczniowa zamknięta s.29

Goyka pisze:
alessandra pisze:
Goyka pisze:A w schronisku w Łodzi ;(

Obrazek
Niewidoma kicia- Ricota- przez to ze nie widzi bardzo sie boi, raz sie mizia raz syczy :(

jest śliczna :1luvu: , Goyka czy wysłał kto szdjęcia Rokoci i opis na mail ja pacze, aby wstawic ja na fb i na www naszą ?

Nie chyba , ja jak zwykle samowolkę uprawiam :) ale napisze do dziewczyn z Łodzi zeby podeslaly

Ricotta jednak nie jest niewidoma, odzyskała wzrok po paru dniach, nie widzenie w momencie trafienia do schroniska było efektem urazu prawdopodobnie ....
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

[poprzednia][następna]