[PJD] Panda vel. Wonsz ma dom! - wątek do zamknięcia :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 03, 2014 10:16 Re: [PJD] Panda vel. Wonsz - dla konesera lub człeka odjecha

Oddychaj spokojnie - zobaczysz, pogadasz znów i będziesz wiedzieć. A jakby chcieli do parki, to przecież jest mój Ciel i oba Justiny - byłaby zabawa niezła (zwłaszcza z Cielem) :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lut 03, 2014 19:22 Re: [PJD] Panda vel. Wonsz - dla konesera lub człeka odjecha

Wdech.....
Wydech....
Wdech...
Wydech...
Wdech....
Wdech...
Wdech...
8O

Ja mu powiedziałam, że nie wiem jak Wonsz będzie się zachowywał jako jedynaczka, ale biorąc pod uwagę jej skłonność do cudowania - może być ciekawie. I wtedy polecam się dokocić, żeby nie oszaleć i nie zastać kiedyś gruzów zamiast chałupy.
Pan jest za.
On jest w ogóle za wszystkim.
No i dlaczego on za wszystkim jest? 8O
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pon lut 03, 2014 19:29 Re: [PJD] Panda vel. Wonsz - dla konesera lub człeka odjecha

Zosik pisze:(...)
Pan jest za.
Zapytaj go czy jest za wypuszczaniem kotów na pole ( na dwór ) .Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon lut 03, 2014 19:31 Re: [PJD] Panda vel. Wonsz - dla konesera lub człeka odjecha

Monika_Krk pisze:
Zosik pisze:(...)
Pan jest za.
Zapytaj go czy jest za wypuszczaniem kotów na pole ( na dwór ) .Obrazek

Pytałam.
Nie jest.

Ale jest za tym, żeby kota nie wypuszczać. :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto lut 04, 2014 11:36 Re: [PJD] Panda vel. Wonsz - dla konesera lub człeka odjecha

Są dziesiątki takich właśnie domów. Dla kota skoczą prawie w ogień. Pan mieści się w pewnej wysokiej normie. :lol:

Zachowaj spokój. :ryk:

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Wto lut 04, 2014 12:12 Re: [PJD] Panda vel. Wonsz - dla konesera lub człeka odjecha

No to jak będziesz na PA i wszystko bedzie tak fajnie, możesz polecać moje tymczasy (Ciela i Justiny oba) - jak dasz maila to fotki podeślę. Chyba że wolisz na telefon :ok: . Wtedy - o ile się zgodzą - ja bym miała wycieczkę do Bielska a kot dom :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Wto lut 04, 2014 13:02 Re: [PJD] Panda vel. Wonsz - dla konesera lub człeka odjecha

Alienor spokojnie - dajmy Wonszowi coś w nowym domu rozwalić, poszarpać, potargać, zepsuć.
Facet będzie błagał o drugiego kota. :ryk:

(A ja wtedy mu powiem - "a nie mówiłam?") :twisted:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto lut 04, 2014 14:19 Re: [PJD] Panda vel. Wonsz - dla konesera lub człeka odjecha

Zosik pisze:Alienor spokojnie - dajmy Wonszowi coś w nowym domu rozwalić, poszarpać, potargać, zepsuć.

No właśnie na taką okazję polecam łaskawej pamięci moich kawalerów :ok: . W sensie jak już Wonsz ich porazi swym urokiem osobistym i pasją niszczycielską :mrgreen: .

Alienor

Post » Wto lut 04, 2014 14:20 Re: [PJD] Panda vel. Wonsz - dla konesera lub człeka odjecha

Alienor pisze:
Zosik pisze:Alienor spokojnie - dajmy Wonszowi coś w nowym domu rozwalić, poszarpać, potargać, zepsuć.

No właśnie na taką okazję polecam łaskawej pamięci moich kawalerów :ok: . W sensie jak już Wonsz ich porazi swym urokiem osobistym i pasją niszczycielską :mrgreen: .

Jesteś kochana pierwsza na mej liście poleceń! :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Nie lut 09, 2014 16:25 Re: [PJD] Panda vel. Wonsz - dla konesera lub człeka odjecha

Jak tam Wonsz w nowym domu?

Alienor

Post » Nie lut 09, 2014 18:57 Re: [PJD] Panda vel. Wonsz - dla konesera lub człeka odjecha

Wonsz nadal w starym domu.
I tak sobie myślę, że to jednak dobrze. :smokin:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Nie lut 09, 2014 19:27 Re: [PJD] Panda vel. Wonsz - dla konesera lub człeka odjecha

A co z tym domem nie tak??
"Zwierzęta są moimi przyjaciółmi, a ja nie zjadam swoich przyjaciół."
George Bernard Shaw

Nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=150713

Lillua

Od: Pon lut 13, 2012 17:41

Post » Nie lut 09, 2014 20:20 Re: [PJD] Panda vel. Wonsz - dla konesera lub człeka odjecha

hmmm zaczynając od mojego szóstego zmysłu, który mówił mi, że "coś jest nie tak, chociaż tego nie widać gołym okiem", poprzez przeczucie CatAngel (takie samo), kończąc na tym, że pan zrezygnował, bo się podobno przeprowadza do rodziców, a tata niby nie zgadza się na kota.

Mnie od początku śmierdziało, że gość na wszystko bez słowa się zgadza i brzmi zbyt idealnie - pisałam o tym.
Nie opuszcza mnie to uczucie do teraz.
W piątek, przed PA zadzwonił, że przeprasza, że musi zrezygnować, bo się przeprowadza, a tata jest przeciwko drugiemu kotu (pierwszego ma mama).

I powiem Wam, że mi wtedy ulżyło...
Bo dziewczyny miały robić wczoraj PA i gdyby się okazało, że nie ma się do czego przyczepić... to nie wiedziałabym co zrobić.
Odmówić, bo mam przeczucie, że coś jest nie tak?
Zgodzić się i nie móc spać, myśląc ciągle o tym, czy nie zgotowałam Wonszowi złego losu?

Stało się tak, jak miało się stać.
Szukamy domu dalej.
I szukamy tylko idealnego, bo póki co Wonszowi wcale źle nie jest. ;)

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Nie lut 09, 2014 20:44 Re: [PJD] Panda vel. Wonsz - dla konesera lub człeka odjecha

No bo rzeczywiście podejrzane było to, że facet na wszystko się zgadzał, że nic Mu nie przeszkadzało w zwariowanej Wonsz :wink:
Widocznie tak miało być i to jeszcze nie TEN dom.. ale się nie spieszy i Wonsz może sobie szczęślwie czekać na domek idealny, którego będziesz pewna,
Za takowy :ok:
"Zwierzęta są moimi przyjaciółmi, a ja nie zjadam swoich przyjaciół."
George Bernard Shaw

Nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=150713

Lillua

Od: Pon lut 13, 2012 17:41

Post » Nie lut 09, 2014 22:46 Re: [PJD] Panda vel. Wonsz - dla konesera lub człeka odjecha

Czyli jednak możliwe, że przeczucie mnie nie myliło :roll:

No to nadal szukamy domku :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]