♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 07, 2014 20:22 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

aannee99 pisze:Obrazek

O rany, cudowne zdjęcie :D
Idealne na konkurs :)

My też uwielbiamy Twój zwierzyniec, a Marcelka pokazałam już całej mojej rodzinie :oops:
On jest po prostu boski :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt lut 07, 2014 21:15 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Dziękujemy za odwiedziny i za miłe wpisy :) O konkursie pamiętam, jutro wybiorę zdjęcia i wyślę zgłoszenie :)

Thorkatt Aż z ciekawości wygooglowałam i faktycznie, coś takiego jest, nigdy nie oglądałam, poproszę M. aby ściągnął ten film, albo i bajkę nawet :)

Byłam z Luną na spacerze wieczornym ( poznałam ostatnio młode małżeństwo, które ma też sunię owczarka niemieckiego i nazywa się tak jak nasza sunia :D ) ze znajomymi i ich sunią. Świetnie było, sunie są bardzo grzeczne, zaliczyliśmy długi spacer. Wiecie gdzie zastałam śpiącego Marcelka?. W klatce Luny :D Ostatnio w ogóle jest często tak, że Luna śpi obok klatki, a Marcel w klatce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KOCHAM ICH :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt lut 07, 2014 23:14 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Widzę że bannerek wyszedł :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt lut 07, 2014 23:23 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Tak Madziu, dziękuję Ci bardzo za pomoc, za wskazówki :) I raz jeszcze przepraszam za zawracanie głowy :oops: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Pt lut 07, 2014 23:25 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Spoko, zawsze do usług :1luvu:

Spilett

Post » Pt lut 07, 2014 23:35 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Kochana jesteś :)

Wiem, że ten mój banerek, to żadna tam rewelacja, ale .. cieszy mnie on ;) Taką wizję miałam i tak go zrobiłam, kocham te łapeczki malutkie :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Sob lut 08, 2014 0:19 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

kocie łapeczki są najpiękniejsze!!!!

faxcooks

Od: Wto lip 02, 2013 8:47

Post » Sob lut 08, 2014 9:20 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Ja chyba zrobię sobie taki banerek z wyciągniętymi szponami mojego szatańskiego pomiotu ociekającymi krwią ,wyciągniętymi do ataku :evil:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Sob lut 08, 2014 13:19 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Dzień dobry

Cudowne słoneczko przez okno zagląda, cudowne :) Futrzaki dzisiaj od rana szalały, Marcel rozbrykał się na całego. Zaczepia Lunę, zachęca ją do zabawy, a jej ... jej to pasuje oczywiście i bawi się z nim świetnie. Zaraz biorę odkurzacz, bo sierść lata wszędzie, a wczoraj ją czesałam na dworze - mnóstwo tego, oj mnóstwo.

Blodka Mam nadzieję, że już Lamarek nie będzie Cię drapał :1luvu: :1luvu:

Mir.ka Przepraszam, zapomniałam na Twoje pytanie odpowiedzieć. Marcelek gdy był ogłaszany tu na miau, to była informacja, że ma około 3-4 miesiące, a było to 27 grudnia :)
Obrazek

aannee99

Post » Sob lut 08, 2014 13:23 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Ja chcem foty uśmiechniętego pysiulka! ♥

Spilett

Post » Sob lut 08, 2014 13:32 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Madzia, będą zdjęcie uśmiechniętego pycholka, później jakieś zdjęcia zrobię kocurkowi i wstawię, obiecuję ♥♥♥

Póki co, to Marcello po tej porannej gonitwie, śpi razem z Luną, a ja muszę wykorzystać to, że chwilowo jest woda - włączyć pralkę i umyć głowę. Niestety od wczoraj coś się dzieje u nas i problem z wodą jest. Nie ma żadnej informacji wywieszonej, ale sąsiedzi z klatki obok - mieszkają za ścianą, zaczęli wiercić od wczorajszego poranka i dzisiaj nadal wiercą. Jakieś 2 tygodnie temu też wody nie było, bo rura gdzieś pękła u kogoś. Może to nadal u Nich coś jest nie tak?. Nie wiem, ale wczoraj cały dzień bez wody byliśmy, dzisiaj to samo - z tym, że czasem coś tam leci z kranu. Masakra. Dobrze, że mam dwa baniaki duże z wodą, to futrzaste mogą się napić, ja też herbatkę zaparzyć sobie mogę, ale co z resztą czynności, ech ;)
Obrazek

aannee99

Post » Sob lut 08, 2014 13:51 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

:)

Widziałam zdjecie Marcelka (chyba konkursowe) i meeega poprawił mi się humor.
Pierwszy raz w życiu zobaczyłam tak cudowny uśmiech u Kota :)

On jest poprostu zajefajny :)

Piękny uśmiechnięty kotecek. Rozbroił nas :)

Pozdrawiamy
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=157693

Obrazek Tęsknimy... Cały czas i bez końca.

Agnes181jaw

Od: Czw maja 16, 2013 18:19

Post » Sob lut 08, 2014 17:37 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

aannee99 pisze:Dzień dobry

Cudowne słoneczko przez okno zagląda, cudowne :) Futrzaki dzisiaj od rana szalały, Marcel rozbrykał się na całego. Zaczepia Lunę, zachęca ją do zabawy, a jej ... jej to pasuje oczywiście i bawi się z nim świetnie. Zaraz biorę odkurzacz, bo sierść lata wszędzie, a wczoraj ją czesałam na dworze - mnóstwo tego, oj mnóstwo.

Blodka Mam nadzieję, że już Lamarek nie będzie Cię drapał :1luvu: :1luvu:

Mir.ka Przepraszam, zapomniałam na Twoje pytanie odpowiedzieć. Marcelek gdy był ogłaszany tu na miau, to była informacja, że ma około 3-4 miesiące, a było to 27 grudnia :)

dziekuję, chyba jest jakiś miesiąc starszy od maluszków, bo one są z końca września, a są mniejsze od niego
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lut 08, 2014 17:40 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Kocie łapeczki najlepsze na świecie :1luvu:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Sob lut 08, 2014 22:14 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Agnes Witam na Marcelkowym i Lunkowym wątku, dziękujemy za odwiedziny i oczywiście zapraszamy częściej :) Każdy kto widzi zdjęcie Marcelka, to mówi, że jest to uśmiechnięty kocurek :D

Mir.ka Widziałam na Twoim wątku ostatnio zdjęcia Karmelka, cudowny jest :) A czy masz kontakt z pozostałym Pańciostwem koteczków? :)

Aniu Uwielbiam łapeczki kotków, uwielbiam :mrgreen:
Ostatnio edytowano Nie cze 22, 2014 16:28 przez aannee99, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]