Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Thorkatt pisze:Pomóżcie przyjaciele
viewtopic.php?f=1&t=160245
Figaro52 pisze:Thorkatt pisze:Pomóżcie przyjaciele
Zagłosowane
Thorkatt pisze:Figaro52 pisze:Thorkatt pisze:Pomóżcie przyjaciele
Zagłosowane
Złodziejka wygrala, wiec i zwycięstw tymczasom zyczę
Thorkatt pisze:Trzy koty, ktore odeszły tego samego dnia w zblizonym czasie, mieszkajace blisko siebie i ich zadania tu, na ziemi.
Kostek[*] pojawił się w wigilię, chyba miał nasz żal utulić w pierwszą wigilię bez Mamy[*]
Bastet[*] wybrała sie za TM za swiją zmarłą kilka dni wcześniej Panią- Ciocią ulv.
A Maniuś[*] który zaznał szczęścia u Oli i Radka , swoim pożegnaniem podarował dom dwóm kotkom z DT, bo miały już i smutne losyFigaro52 pisze:Thorkatt pisze:Tak na szybko, bo nogi bolą, jak to po balu![]()
Wyjatkowo duzo gosci było, okolo 40 osób a moze i ponad, bo nie doliczylam tych, co potem doszli![]()
Tort mielismy od pani Zosi - karmicielki - zawsze na imprezę wyjatkowy nam piecze, taki domowy jak dawniej![]()
domowe ciasta, ciastka, babeczi, sałatkę ,paszteciki selerowe , mnóstwo słodkości![]()
Tym razem 4 panów zagościło.
Byli i bywalcy i nowe osoby , ale myslę, że wszystkim było miło - mozna było pogada ć, wyżalic się , pośmiać, pochwalic kotami - do woli.
Losowaliśmy i tradycyjnie - losy w zabawnych kategoriach i Kocilotek był.
Losowała dziewczynka, a jakie fluidy spowodowały, że ciocia jessi na 10 numerów aż trzy trafiła, tom już nikt nie wie![]()
Tak a propos to i ja trafiłam![]()
Tym razem atrakcją nadzwyczajną były wróżbiarskie spotkania z vienna2.
W wyniku loterii, kociego -lotka i wróżenia zebraliśmy ponad 700 zł ( dokladniej podam jutro) bo zapomnialam dzisiaj podsumowania, może ciocie liczarki uzupełnią.
Powstały nowe znajomości, dawniejsze zostały utrwalone.
Fanty, które pozostały zagoszczą na bazarkach ( w miarę naszego wolniejszego czasu) lub poczekaja do nastepnego spotkania.
Dziękujemy dziękujemy dziękujemy
Kochamy Was i zapraszamy nastepnych na kolejne spotkania - kolejne w październiku, miesiacu dobroci dla zwierząt.
Najważniejsze, że w trakcie Kociego Balu doszło do rozmowy przedadopcyjnej![]()
Tymi szczęściarzami jesteśmy my , czyli Sebi i Masza :1luvu:![]()
![]()
Nie muszę dodawać , że jak zawsze było super i to nie tylko z powodu rozmowy przedadopcyjnej tak długo czekających na swój domek.Jedzenie super, a ja skorzystałam z usług tarocistki...oby nie zapeszyć.
Niestety do losowania nigdy nie miałam szczęścia , tak że nie proponuję swojej osoby do totolotka, bo przegracie
:Thorkatt pisze:Bezposrednio od Domku wiem, że wchodzi na stronę wrocławskich i wpatruje się w pysie Sebusia i Maszki ( a jak to mówi Domek, to głos mu się zmienia na taki czuły)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 105 gości