Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 07, 2014 23:21 Re: Dwie Dziewczyny, Dwóch Chłopaków i...Jamniś:) V

Caragh pisze:Łoooo :love: :love: :love:
I ta łapka w powietrzu :1luvu: :1luvu: Ahhhhh, Żuczusiu, Ciebie można podziwiać i podziwiać, i podziwiać :1luvu: :1luvu:

Ciociu, gdy mnie duża zawoła, to ja zawsze tak staje:)
Tak na wszelki wypadek gdy ona zaczyna ględzić, a mnie to wcale nie interesuje co ma do powiedzenia, to podniesiona łapka ułatwia mi w zrobieniu kroczka w bok i ucieczce dużej w pół słowa...

Miraclle pisze:Trzy śniadania u Was jadają kociaki :mrgreen:
no no, luksusowo :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Duzi jedno, futra trzy 8)

Dla wyjaśnienia....duża zjada jedno, trzy śniadanka zjada pan...
Teraz widać kto daje przykład kotom...

rudy kociak pisze:Zuziu fryzura jest bardzo fajna :wink:

Dzięki :1luvu:
Pomału się do niej przyzwyczajam :D

barbarados pisze:Fajna fryzurka . :ok:
Teraz widzisz . Bez Ciebie towarzystwo sie nie obejdzie . A że wszyscy na raz mówili ? Bo wszyscy mieli pilne sprawy . :wink: I głodni byli ! A bałagan ma to do siebie , że sam się robi . U mnie też . Bo przeciez chłop i futrzaki nie śmiecą :mrgreen:

No to mnie pocieszyłaś :D
Już myślałam, że tylko ja tak mam. A tu proszę, jeszcze w jednym domu jest tak normalnie jak w moim :ryk: :ryk:

I na dobranoc....
Wspólny przegląd prasy.
Obrazek
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pt lut 07, 2014 23:30 Re: Dwie Dziewczyny, Dwóch Chłopaków i...Jamniś:) V

fajna fryzurka i kolorek, nie wiem czy twarzowa bo sie kotem skutecznie zaslonilas :D a zuczus rozczulajacy
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob lut 08, 2014 8:02 Re: Dwie Dziewczyny, Dwóch Chłopaków i...Jamniś:) V

AnnAArczyK pisze:
Teraz widzisz . Bez Ciebie towarzystwo sie nie obejdzie . A że wszyscy na raz mówili ? Bo wszyscy mieli pilne sprawy . :wink: I głodni byli ! A bałagan ma to do siebie , że sam się robi . U mnie też . Bo przeciez chłop i futrzaki nie śmiecą :mrgreen:

Już myślałam, że tylko ja tak mam. A tu proszę, jeszcze w jednym domu jest tak normalnie jak w moim :ryk: :ryk:

I na dobranoc....
Wspólny przegląd prasy.
Obrazek

Zgadzam się w 100% z przedmówcą :ok: :ok:

Widzę, że Zuczuś - tak samo jak Fituś - tak do końca nie wie czy jest psem czy może kotem :wink: :ryk:
Jamnior na oparciu fotela :? Toć to kocia miejscówka 8O

Fryzurka też bardzo fajna .... mnie szybko włosy rosną, ale żeby w takim tempie 8O szok, szok :roll:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Sob lut 08, 2014 8:12 Re: Dwie Dziewczyny, Dwóch Chłopaków i...Jamniś:) V

Dzieńdoberek sobotnio! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob lut 08, 2014 20:22 Re: Dwie Dziewczyny, Dwóch Chłopaków i...Jamniś:) V

No popatrz , ile mamy wspólnego :twisted:
I co ciekawego kicia wyczytała ?

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lut 08, 2014 20:26 Re: Dwie Dziewczyny, Dwóch Chłopaków i...Jamniś:) V

:1luvu: :kotek: :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lut 09, 2014 12:37 Re: Dwie Dziewczyny, Dwóch Chłopaków i...Jamniś:) V

Ooo dawno tu nie byliśmy. :ryk: :ryk: :ryk: Obrazek
Obrazek

jasia.stargard

Od: Wto sie 27, 2013 10:14

Post » Nie lut 09, 2014 19:39 Re: Dwie Dziewczyny, Dwóch Chłopaków i...Jamniś:) V

AnnAArczyK pisze:Ciociu, gdy mnie duża zawoła, to ja zawsze tak staje:)
Tak na wszelki wypadek gdy ona zaczyna ględzić, a mnie to wcale nie interesuje co ma do powiedzenia, to podniesiona łapka ułatwia mi w zrobieniu kroczka w bok i ucieczce dużej w pół słowa...

Słodziaczku Ty jeden :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie lut 09, 2014 19:50 Re: Dwie Dziewczyny, Dwóch Chłopaków i...Jamniś:) V

Co słychać i dwóch chłopców i 2 dziewczynek oraz Jamnisia? :1luvu: :1luvu: :1luvu: Pusia miała sesję zdjęciową. :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek
Obrazek

jasia.stargard

Od: Wto sie 27, 2013 10:14

Post » Nie lut 09, 2014 19:51 Re: Dwie Dziewczyny, Dwóch Chłopaków i...Jamniś:) V

Prawda ? Prawdziwy cukiereczek :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lut 09, 2014 19:55 Re: Dwie Dziewczyny, Dwóch Chłopaków i...Jamniś:) V

AnnAArczyK pisze:mnie szalenie szybko rosną....miałam prawie do pasa, rosły od czerwca zeszłego roku...fryzjerka mówi, że ma pierwszy raz taką klientkę, której włosy rosną szybciej niż "ustawa przewiduje" :ryk: :ryk:

za taką zbrodnię jak obcięcie włosów tej długości nie wpuścił bym Ewki do domu.Ale ona na szczęście zapuszcza.
Od trzech lat.I ma takie jak Ty teraz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie lut 09, 2014 20:17 Re: Dwie Dziewczyny, Dwóch Chłopaków i...Jamniś:) V

Witaj Zuziu :1luvu:
Fryzurka super . Fajny kolor . :1luvu:
Żuczuś jest fajowy :1luvu: Ma faktycznie coś z kota :D No,ale jak to mówią,kto z kim przystaje......... :ryk: :1luvu:
Luneczka ,w tym kocyku,przeuroczo śliczna:1luvu:
Kropeczka,jak zwylke ,luz-blus :D Pozycja ,kto tu rządzi :D Rozkoszna :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Nie lut 09, 2014 23:31 Re: Dwie Dziewczyny, Dwóch Chłopaków i...Jamniś:) V

Się witamy z wieczorka:)

shira3 pisze:fajna fryzurka i kolorek, nie wiem czy twarzowa bo sie kotem skutecznie zaslonilas :D a zuczus rozczulajacy

Shirko, to nie ja się zasłaniałam, to Lunka się starała:)

Kotina pisze:
AnnAArczyK pisze:

I na dobranoc....
Wspólny przegląd prasy.
Obrazek

Zgadzam się w 100% z przedmówcą :ok: :ok:

Widzę, że Zuczuś - tak samo jak Fituś - tak do końca nie wie czy jest psem czy może kotem :wink: :ryk:
Jamnior na oparciu fotela :? Toć to kocia miejscówka 8O

Fryzurka też bardzo fajna .... mnie szybko włosy rosną, ale żeby w takim tempie 8O szok, szok :roll:

Elu, Żuk jest wszędzie tam, gdzie koty, no jeszcze nie było go na kredensie u Kropki, ale znając jego możliwości, wszystkiego się można po nim spodziewać:)

Ewa L. pisze:Dzieńdoberek sobotnio! :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados pisze:No popatrz , ile mamy wspólnego :twisted:
I co ciekawego kicia wyczytała ?

Nie wiem Basiu, nie chciała się przyznać :wink: pewnie tylko udawała, dla niej każdy pretekst jest dobry, nawet czytanie gazet, byle choć na chwilę ułożyć się na kolanach TŻ. Ona tak lubi, a że małż jest człowiek zalatany więc kicia wykorzystuje każdą chwilkę żeby się do niego poprzytulać:)

mir.ka pisze::1luvu: :kotek: :1luvu:

:D :D :D :1luvu:

jasia.stargard pisze:Ooo dawno tu nie byliśmy. :ryk: :ryk: :ryk: Obrazek

Witaj Jasiu:) faktycznie dawno Was nie było, a Pusia jest prześliczna!
Jakie ona ma piękne oczyska :1luvu:

Caragh pisze:
Słodziaczku Ty jeden :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ciociu, dzisiaj pani sąsiadka, też mi powiedziała, że jestem słodki, ale ona mi nie dała bużki, więc skąd ona to wie?

jasia.stargard pisze:Co słychać i dwóch chłopców i 2 dziewczynek oraz Jamnisia? :1luvu: :1luvu: :1luvu: Pusia miała sesję zdjęciową. :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

Jasiu, piękne fotki :1luvu:
Ale jesteś zdolna!
A Puśka jak prawdziwa modelka :1luvu: :1luvu:

barbarados pisze:Prawda ? Prawdziwy cukiereczek :1luvu:

A kto Basiu? Jamniś, czy pańcia :twisted:

kuba.kaczor13 pisze:
AnnAArczyK pisze:mnie szalenie szybko rosną....miałam prawie do pasa, rosły od czerwca zeszłego roku...fryzjerka mówi, że ma pierwszy raz taką klientkę, której włosy rosną szybciej niż "ustawa przewiduje" :ryk: :ryk:

za taką zbrodnię jak obcięcie włosów tej długości nie wpuścił bym Ewki do domu.Ale ona na szczęście zapuszcza.
Od trzech lat.I ma takie jak Ty teraz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mnie też małż o mało nie skrócił o głowę, na szczęście przeżyłam :ryk: Za to w nocy słyszę jak odrastają :wink: :mrgreen:

halinka1403 pisze:Witaj Zuziu :1luvu:
Fryzurka super . Fajny kolor . :1luvu:
Żuczuś jest fajowy :1luvu: Ma faktycznie coś z kota :D No,ale jak to mówią,kto z kim przystaje......... :ryk: :1luvu:
Luneczka ,w tym kocyku,przeuroczo śliczna:1luvu:
Kropeczka,jak zwylke ,luz-blus :D Pozycja ,kto tu rządzi :D Rozkoszna :1luvu:

Witaj Halinko:)
No cóż...tak sobie wychowaliśmy... jak kiedyś usłyszymy, że jamniś miaukoli, to wcale nas to nie zdziwi :mrgreen:

A ja mam dwa dni wyjęte z życiorysu :evil:
W sobotę od rana zepsuł mi się humor...musiałam iść do dentysty...zrobiłam ząb, schudłam o parę złotych, a wieczorem straciłam plombę w drugim....
Żeby się za bardzo nie wkurzyć, wzięłam się za robotę...ciężko pracowałam...sprzątałam CAŁĄ chałupę, tylko, że to nie moja ulubiona dyscyplina sportu....i chociaż się przemogłam i wysprzątałam, to niestety nikt mnie nie docenił i medalu nie dostałam :cry:

A dzisiaj mieliśmy jeszcze gorszy dzień....
Po wypucowaniu domu, przyszła chwila relaksu...nie za długi był ten relaks...żeby nie było za fajnie, to z rana pękł nam zawór (pewnie chińskie cudo z super metalu :evil: :evil: ) i ze 100 L bojlera poleciała woda, a że bojler mamy na strychu, to woda się lała z sufitu wszystkimi otworami gdzie zamontowane są halogeny....długo...zdążyła zalać łazienkę i kuchnię...z bezsilności myślałam, że nauczę się śpiewać...

Nawet zwierzaki były dziś jakieśtakieinsze, z lekka przestraszone i grzeczniejsze jakby...

Kropcia dała się głaskać:)
Obrazek Obrazek

I siem uśmiechała.
Obrazek Obrazek

Dobrze że się ten tydzień skończył:)
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pon lut 10, 2014 9:36 Re: Dwie Dziewczyny, Dwóch Chłopaków i...Jamniś:) V

Ojejku Zuziu!
To się wam narobiło a dopiero co zakończyliście remont kuchni :(
To się można wściec :evil:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lut 10, 2014 9:49 Re: Dwie Dziewczyny, Dwóch Chłopaków i...Jamniś:) V

A wiesz, że nie?
Zabrakło nam siły na wściekanie.
I czasu.
TŻ ganiał z parteru na strych jak poparzony, nie podejrzewałam go o tyle energii :mrgreen:
Dosyć szybko opanował sytuację, ale co nam się nalało to nasze.
A kotom ze zdziwienia oczy z orbit powychodziły.
Do tej pory tylko one w takim tempie biegały po chałupie.
Ostatnio edytowano Pon lut 10, 2014 10:49 przez AnnAArczyK, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

[poprzednia][następna]