MB&Ofelia pisze:A u mnie sennie. Znaczy się pannice drzemią. Ostatniej nocy buszowały, jak się wyśpią to znów będą nocne harce... A sąsiedzi mnie powieszą na suchej gałęzi
Nie przesadzaj przecież to księżniczki a nie stado dzikich słoni
Moderator: Estraven
MB&Ofelia pisze:A u mnie sennie. Znaczy się pannice drzemią. Ostatniej nocy buszowały, jak się wyśpią to znów będą nocne harce... A sąsiedzi mnie powieszą na suchej gałęzi

Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:A u mnie sennie. Znaczy się pannice drzemią. Ostatniej nocy buszowały, jak się wyśpią to znów będą nocne harce... A sąsiedzi mnie powieszą na suchej gałęzi
agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
ale u nas ładna pogoda, słoneczko świeci aż miło. No więc wczoraj przed wczoraj pomykałam sobie bez czapki. A od wczoraj łykam ketonal bo mnie zatoki mnie okropnie bolą
kuba.kaczor13 pisze:Agusiu , jeden post wyżej jest lekarstwo .Inka mówi że działa.
Witaj Ewuniu ,gdzie się podziewasz ???
barbarados pisze:Cześć Ewa
Ja też juz nadrobiłam zaległości . Ale tylko z dzisiaj
puszatek pisze:na nadrobienie zaległości nie mam szans ale mogę choć czasem się przywitać...![]()
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:A u mnie sennie. Znaczy się pannice drzemią. Ostatniej nocy buszowały, jak się wyśpią to znów będą nocne harce... A sąsiedzi mnie powieszą na suchej gałęzi
tak swoją drogą to bardzo jestem ciekawa czy słychać u sąsiadów pod nami jak kotecki biegają![]()
boję się spytać
MB&Ofelia pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:A u mnie sennie. Znaczy się pannice drzemią. Ostatniej nocy buszowały, jak się wyśpią to znów będą nocne harce... A sąsiedzi mnie powieszą na suchej gałęzi
tak swoją drogą to bardzo jestem ciekawa czy słychać u sąsiadów pod nami jak kotecki biegają![]()
boję się spytać
Też się boję spytaćAle mam wrażenie, że owszem słychać...
A księżniczki owszem galopują jak stado słoni

Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 44 gości