TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 06, 2014 13:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Justa&Zwierzaki pisze:
Caragh pisze:Za futrzaste :ok: :ok: :ok:

A z łazienką to jednym słowem masakra :|

A przed chwilka dostałam pismo a w nim wytyczne co mam w własnym zakresie naprawić :(:(:(

A jak by tego było mało , to jeszcze przyszedł mi rachunek za prąd na prawie 300 zł , chyba bede musiała przestać prać ( codziennie dwa - trzy prania ) i gotować zwierzętom :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lut 06, 2014 13:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Justyś, a nie zakręcą Ci w trakcie robót głównego zaworu? Będziesz miała wodę w kranie? Bo jak nie jesteś pewna, to lepiej sobie z góry zapewnić baniaczki z wodą z kranu stojące... Jak ciężko doświadczonej brakiem wody spożywczej w kranie tego lata, tak mi się jakoś nasunęło :idea: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lut 06, 2014 18:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Kto z Nami zagra? Juz tylko 7. numerkow zostalo! :ok: :mrgreen:
Zapraszamy :1luvu: viewtopic.php?f=20&t=160212&p=10420269#p10420269

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Czw lut 06, 2014 19:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Justynko juz poszla I rata Kottolotka- 200 zł :ok:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pt lut 07, 2014 12:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

AgaS1987 pisze:Justynko juz poszla I rata Kottolotka- 200 zł :ok:

:ok:
Fifi [*] 14.07.2011

meg80

Od: Śro lut 06, 2013 21:08

Post » Pt lut 07, 2014 13:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Alienor pisze:Justyś, a nie zakręcą Ci w trakcie robót głównego zaworu? Będziesz miała wodę w kranie? Bo jak nie jesteś pewna, to lepiej sobie z góry zapewnić baniaczki z wodą z kranu stojące... Jak ciężko doświadczonej brakiem wody spożywczej w kranie tego lata, tak mi się jakoś nasunęło :idea: .

Kochana ja w domu mam tylko jeden kran , jeden zawór i na 100% będę bez wody podczas remontu :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lut 07, 2014 13:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

AgaS1987 pisze:Justynko juz poszla I rata Kottolotka- 200 zł :ok:

Kochana baaardzo bardzo dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zaniose je do weta , i czy jest potrzebne potwierdzenie na to :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lut 07, 2014 13:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

A wczoraj mieliśmy odwiedzinki Phantasmagori i Walentyny :ok: :ok: :ok: , i bardzo dziękuje za prezenty, tym razem dla mnie :oops: :oops: :oops: , i dziękuje za wspólny spacer z psami i za transport do reala , szkoda tylko ze nie było tych buthersów kocich w promocji , to znaczy w gazetce jest a na półkach pusto bo nie dojechały , ale za to wzięłam dwie wielkie paczki pampersów baby activ rozm 6 :) Dziewczyny wielkie dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lut 07, 2014 19:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

To my dziękujemy za fajny wieczór, pyszną kawusię i ciasto :oops: :1luvu:
I spacerek z psami i przytulanie przez kociaste to sama przyjemność :D
Walentyna najbardziej sobie chwaliła erotyczny masaż biustu w wykonaniu Mikołaja :mrgreen:
Muszę Wam powiedzieć że zwierzaczki trzymają się dobrze, również te chore.
No ale pod taką opieką jak u Justyny nie mają wyjścia :ok:
Maksio bardzo urósł , a największe postępy zrobiła Gajeczka. Jak ona pięknie chodzi :1luvu:

W imieniu Walentyny dziękuję za kuwetę, wiklinową budkę i puszeczki dla kici, którą Walentyna będzie brała w sobotę ze schroniska :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt lut 07, 2014 21:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Jak tam z Gają? Lepiej coś?

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Sob lut 08, 2014 18:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

phantasmagori pisze:To my dziękujemy za fajny wieczór, pyszną kawusię i ciasto :oops: :1luvu:
I spacerek z psami i przytulanie przez kociaste to sama przyjemność :D
Walentyna najbardziej sobie chwaliła erotyczny masaż biustu w wykonaniu Mikołaja :mrgreen:
Muszę Wam powiedzieć że zwierzaczki trzymają się dobrze, również te chore.
No ale pod taką opieką jak u Justyny nie mają wyjścia :ok:
Maksio bardzo urósł , a największe postępy zrobiła Gajeczka. Jak ona pięknie chodzi :1luvu:

W imieniu Walentyny dziękuję za kuwetę, wiklinową budkę i puszeczki dla kici, którą Walentyna będzie brała w sobotę ze schroniska :1luvu:

Powiem szczerze że jestem bardzo dumna z postępów Gai :ok: , no i tak naprawdę rehabilitacja czyni cuda :)
A jeśli chodzi o jej wyniki krwi sa ok :ok: , wczoraj dostała antybiotyk na zapalenie pęcherza i w poniedziałek do weta jedziemy .

Nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze że Walentyna zabrała ze schroniska kotkę :ok: :1luvu: , i to kotkę problemową , wielki szacun dla Walentyny i dla ciebie Phanti też :piwa:

A też dzis miałam gości , koleżanka której pożyczyłam klatkę kennel dla jej psinki , ale juz na szczęście nie jest jej potrzebna , sunia juz sie zaaklimatyzowała a to tez sunia ze schroniska :)
No a na dzień dobry jej TŻ został ugryziony przez Czorta :twisted: , Maksiu wymuszał zabawę pluszkami ( wczoraj kupiłam mu aż 3 pluszaki , bo je uwielbia ) , a Noemi wręcz nie poznali jak ja zobaczyli biegającą po drapaku za wedką , a pamiętają ja jak do mnie trafiła ...
A Bartuś tez sie popisywał :ok:

A też wczoraj byłam pod adresem kerrfura http://www.promoceny.pl/sklep/carrefour ... -61-tychy/ ale go tak nie ma a jest biedronka a jak mam znaleźć tego cerrfira :evil: :evil: :evil:
Ostatnio edytowano Sob lut 08, 2014 19:51 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 08, 2014 19:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

A zaraz ide z Etną do Lodzi zanieść jej puszki dla kotów i psów ( złe chodzi w dwupaku ) i to nie ma znaczenia czy z Maksem czy Lara i tak Etna wychodzi teraz sama , Maks z Lara a Fibuś też wychodzi sam , jest słabiutki :( Tak ze tylko wieziram mam 3 spacerki a te 2 piętro mnie dobiła :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 08, 2014 23:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

w Tychach chyba nie ma carrefoura... :roll:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob lut 08, 2014 23:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

izydorka pisze:w Tychach chyba nie ma carrefoura... :roll:

A ja mam talon do wykorzystania :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lut 09, 2014 10:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

To może któraś z dziewczyn zmotoryzowanych, która ma w planie wizytę u Ciebie w najbliższym czasie zrobi Ci zakupy i przywiezie? Po ustaleniu pełnej listy i przesłaniu talonu oczywiście :ok: . Ostatnio w Carrefourze była flądra strzałozębna (filety) po 9,99 - moim kotom niesamowicie smakowała :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]