Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:czy jest w Chatce jakaś puszka zbiórkowa czy mam jechać do schroniska?
potrzebuję do klubu
The Szops pisze:Aszka musi jechać do weta, ma ranę pod nosem i chyba przechodzi na podniebienie. Poza tym kapie jej z noska.
masKotka? pisze:balbina38 pisze:No i niestety Renia wróciła z adopcjiNie wygląd na zestresowaną,ale fuczy na wszystkie koty czego wcześniej nie robiła.
A dlaczego? Co się stało? Było jakieś wytłumaczenie? Jak byłam u gościa z książeczka to wyglądał na zadowoloną z niej. A Beatce się gość nie podobał...
balbina38 pisze:masKotka? pisze:balbina38 pisze:No i niestety Renia wróciła z adopcjiNie wygląd na zestresowaną,ale fuczy na wszystkie koty czego wcześniej nie robiła.
A dlaczego? Co się stało? Było jakieś wytłumaczenie? Jak byłam u gościa z książeczka to wyglądał na zadowoloną z niej. A Beatce się gość nie podobał...
No niby był w porządku,ale coś mi w nim "przeszkadzało"![]()
Z kotki był zadowolony,ale z twojej wizyty z książeczką i moim telefonie już nie.Stwierdził,że jak to tak ma wyglądać,tzn.telefony iitp. to on oddaje kotkę.Reakcja faceta wręcz histerycznaStwierdził,że woli kota z targu za "złotówkę" to nikt nie będzie go sprawdzał.
DaszaQ pisze:Na początku stycznia zaginął mój 4 letni kot-towarzysz - Anhelli. Biało-bury, z jasną plamką obok nosa. Był kastrowany i niestety - wychodzący. Przygarnęłam go z ulicy gdy był już nieco starszym kotem i nie potrafiłam go tego oduczyć. Miał czerwoną obrożę. Charakterystyczną cechą był źle zrośnięty mostek - miał nieco wystająca kość.
Zaginął w okolicach Sosnowca (i Jaworzna). Znał okolicę dość dobrze (to mój dom rodzinny), często tam bywaliśmy, wychodził i wracał i nigdy nie znikał na tak długo. Mieszkam w Krakowie, stąd jest mi jeszcze trudniej, bo nie mogę zostawić szkoły i pracy i szukać go tam na miejscu. Choć staram się bywać w domu jak najczęściej i go szukać.
Oczywiście: plakaty wiszą i pomaga mi rodzina, ale może ktoś przypadkiem natknął się na mojego kota:
http://www.gumtree.pl/cp-zgubiono-lub-znaleziono/krakow/zaginal-kocurek-562968150
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Jura, puszatek i 82 gości