Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kseniainc pisze:Karena pisze:Zdjęcie Inez z Darłowa:
EllaM pisze:Devo pisze:Proszę o informacje gdzie kociak przychodzi na dokarmianie?EllaM pisze:Od 15 stycznia przychodzi czarny puchaty kot/kotka na dokarmianie na moje podwórko.
Wygląda na to że z niejednego pieca chleb(myszy) jadł.
Czy takiemu robić ogłoszenia, czy ktoś go może szukać?![]()
![]()
![]()
Zdjęcia mam z dali, bo kot dopiero co bada teren i zajada suche i mokre. Jest gadający, w bardzo niskich tonach miauczy.
Futro całe czarne, łepek ma bardzo puchaty, jak niedźwiedź i małe zielonkawe oczy.
Kocica wolnożyjąca, matka uratowanych kociąt, wysterylizowana, którą codziennie dokarmiam omija go szerokim łukiem. I kiedy on/ona je ona nie podchodzi do misek, czeka na wolne miejsce.
Kot jest może 8 letni, wygląda na starszego od mojego kota.
Uszy świadczą, że wiele walk stoczył o jedzenie, lub pierwszeństwo.. Nie widziałam, żeby znaczył teren.
Czy go ogłaszać?
Ten kot/kotka przychodzi jeść na Marysin Wawerski (Warszawa)
Wczoraj był o 05:30 rano i czekał na jedzenie, dziś sporo później siedział i krzyczał że chce jeść!
Cały czas dosypuję suchą karmę do misek i raz dziennie mokre-ciepłe, i kilka razy wodę daję, bo mróz ścina.
15 i 16 stycznia przestępował z łapki na łapkę, i widać że zimno mu było, a wtedy malutki był mróz. Dziś wyglądał na bardziej zahartowanego, ale głodnego. Może z ciepłego domu sie zgubił? Może od kogoś przychodzi?
kseniainc pisze:kseniainc pisze:Karena pisze:Zdjęcie Inez z Darłowa:
kinia098 pisze:kseniainc pisze:kseniainc pisze:Karena pisze:Zdjęcie Inez z Darłowa:
Nadal nieodnaleziona.... Zaginęła w Darłowie na ulicy Sportowej pod koniec grudnia 2013r.
Jest wysterylizowana.
W dniu zaginięcia miała na sobie białą obróżkę z cyrkoniami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, Google [Bot], Szymkowa i 263 gości