CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 01, 2014 20:31 Re: CHOCO jest z nami juz 8 lat i Nero zapraszają po raz 4!

No niestety,nieraz zamiast wszyscy sie jakoś trzymać,to jedno pod drugim doły kopie

ja znam przypadek rodziny,gdzie rodzice mieszkają w tym samym budynku co syn z rodziną i tam dopiero jaja się dzieję :(
Doszło ostatnio ponoć do tego,ze policja tam jest średnio raz w tygodniu,chodzą po sądach itp
Ale znając tę matke ( przy okazji żonę mojego chrzestnego) to ona jest zdolna do wszystkiego,a co niedziela w kościele siedzi :evil:

Ona postawiła mi kiedys warunek,że jesli weźmiemy ślub kościelny od razu z cywilnym,ona nam pomoże,pierdzielę taką pomoc,potem,żebym miała to wyrzygane.Dalismy sobie ze wszystkim rade sami.Nabuntowała potem tak chrzestnego,ze ten jak mnie widział na drodze ,głowa w drugą stronę
Ale teraz co ona wyprawia z synem to przechodzi ludzkie pojęcie.Dodam,ze ma go jednego ,bo drugi jej syn umarł jak był mały

Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lut 03, 2014 8:44 Re: CHOCO jest z nami juz 8 lat i Nero zapraszają po raz 4!

Trzymam za Krzysia
:ok: :ok: :ok:

Weekend w łóżku z przeziębieniem i bezgłosem :(
Pozdrawiamy!

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Pon lut 03, 2014 12:48 Re: CHOCO jest z nami juz 8 lat i Nero zapraszają po raz 4!

anulka111 pisze:Potrzymam kciuki :ok: :ok:
hanelka pisze:Ja też trzymam! :ok: :ok: :ok:
MaryLux pisze: :ok: :ok: :ok:
Myszolandia pisze:Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:
MaryLux pisze: :ok: :ok: :ok:
NITKA/KARINKA pisze:Trzymam za Krzysia :ok: :ok: :ok:
Bardzo Wam Wszystkim i tutaj ujawnionym i widocznym i Tym, Którzy odezwali się bardziej prywatnie - dziękujemy obydwoje i ja i w imieniu Krzysia! :1luvu:
Pracę obronił na 5.0 całość na 4,5 :D :piwa:

Komu nalewkę malinową - jeszcze trochę mi zostało :D
NITKA/KARINKA pisze:Weekend w łóżku z przeziębieniem i bezgłosem :( Pozdrawiamy!
Mam nadzieję, że dziś czujesz się lepiej i za wszystko :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon lut 03, 2014 16:25 Re: CHOCO jest z nami juz 8 lat i Nero zapraszają po raz 4!

ja naleweczki malinowej poproszę :D
a i gratuluje Krzyśkowi :piwa:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon lut 03, 2014 17:01 Re: CHOCO jest z nami juz 8 lat i Nero zapraszają po raz 4!

Gratulacje ! :piwa:

Bez naleweczki - w pracy jestem.
Już lepiej mówię, trochę sucho kaszlę, ale na syropach daję radę.

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Pon lut 03, 2014 19:26 Re: CHOCO jest z nami juz 8 lat i Nero zapraszają po raz 4!

A ja poproszę o nalewkę!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lut 03, 2014 20:29 Re: CHOCO jest z nami juz 8 lat i Nero zapraszają po raz 4!

ha,wiedziałam !!!!!!!!! :piwa:
a me obojętne co wypiję a co :piwa:
Zdrówka dużo Niteczko :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lut 04, 2014 12:54 Re: CHOCO jest z nami juz 8 lat i Nero zapraszają po raz 4!

gratulacje :piwa:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Wto lut 04, 2014 15:28 Re: CHOCO jest z nami juz 8 lat i Nero zapraszają po raz 4!

dorcia44 pisze:ja naleweczki malinowej poproszę :D
a i gratuluje Krzyśkowi :piwa:
NITKA/KARINKA pisze:Gratulacje ! :piwa:
Bez naleweczki - w pracy jestem.
Już lepiej mówię, trochę sucho kaszlę, ale na syropach daję radę.
MaryLux pisze:A ja poproszę o nalewkę!
Myszolandia pisze:ha,wiedziałam !!!!!!!!! :piwa:
a me obojętne co wypiję a co :piwa:
Maykaw pisze:gratulacje :piwa:
Bardzo dziękuję w imieniu Krzysia i własnym jako bardzo przejętej sytuacją mamy :oops:
Naleweczka to tylko wieczorem przed snem - też jestem długo albo w pracy albo zajęta a czym? :twisted:

Minął weeckend! TZ doszedł do wniosku, że na wyjazd na 2 dni dla 50 osób dwie blachy szarlotki to za mało i poprosi jeszcze sernik :twisted:
Wszystko się trochę opóźniło - o tej porze w niedzielę trudno kupić odpowiedni ser gdzieś niedaleko domu nie chcąc kusić losu podczas gołoledzi i w sklepie, który wystawia rachunki :twisted:
Jestem ugotowana - siedzę i się bawię - w niedzielę dopiero miałam jedną szarlotkę i jeden sernik i to nawet odpowiadało bo w normalnie zimnym domu na wczoraj zaplanowałam zabawę we fryzjera i siedziałam z mokrą głowa bardzo długo ale w ciepłej kuchni :twisted:
Wczoraj dalszy ciąg zabawy - pieczenie szarlotki.
Dziś wtorek - wracam wcześniej czyli koło 17 muszę wysadzić sucię więc będzie więcej czasu na zabawę w sernik... zapachy takie, że najchętniej bym się tym poczęstowała ale by to wszystko pasowało do nalewki :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto lut 04, 2014 20:14 Re: CHOCO jest z nami juz 8 lat i Nero zapraszają po raz 4!

szumiały drzewa bezlistne
pieśń o marzeniach i wiośnie
dzięcioł w pień dębu zastukał
swój rytm wybijał radośnie

mech się na pniach zazielenił
jeże ze snu się budziły
strumień gdzieś w dali zaszeptał
krokusy główki wznosiły

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro lut 05, 2014 15:11 Re: CHOCO jest z nami juz 8 lat i Nero zapraszają po raz 4!

Zabawy w cukiernika, to lubię :ok:
Nalewki też sporządzam, ale ich ostatnio nie zlewam, aby nie mieć żadnych okazji do degustacji ;)
Ewo, jakie najlepiej lubisz? Ja smorodinówkę i wiśniową, ale mam też własny przepis - z przypadku - na śliwkową (to nie śliwowica).
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Śro lut 05, 2014 15:24 Re: CHOCO jest z nami juz 8 lat i Nero zapraszają po raz 4!

Dawniej Moi Rodzice w to się bawili - lubiłam orzechówkę, innych właściwie nie znam :wink:

Dziś mam ciekawie - rano usłyszałam
Słoneczko czy mogłabyś upiec coś jeszcze najprostszego do autobusu na rozbudzenie grupy podczas podróży
- wyjeżdżają o 6:00 sprzed szkoły - i wręczył mi dwie podłużne foremki -
kupię Ci na to wszystkie produkty
- czyli wracam z biura i dalej się bawię a już mi się wydawało, że to skończyłam i zapakowałam :twisted: :ryk:

Przed chwilą odebrałam SMS od Krzysia
Zaczekaj na mnie w nocy - przyjeżdżam na Dworzec Centralny o 23:30....nie wiem na jak długo
- ma zabrać z domu jakieś dokumenty (książeczkę wojskową) potrzebne do rekrutacji... Na dłużej przyjedzie po naszym powrocie z ferii jeśli nie rozpocznie Mu się semestr :wink:
Wyjątkowo dziwacznie wybrał czas podróży i przyjazdu - dokładnie minie sie z Męzem czym jesteśmy niemile zdziwieni co okazałam podczas rozmowy :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro lut 05, 2014 20:15 Re: CHOCO jest z nami juz 8 lat i Nero zapraszają po raz 4!

Gratulacje :kotek:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

[poprzednia][następna]