Trafiłam na ten wątek i bardzo chciałabym pomóc.Postanowiłam wystawić biżuterię, może udałoby się zebrać jakieś pieniądze na karmę dla tych biedaków.Zrobiłabym zamówienie w zooplusie i wysłała na adres tej Pani.
Nie jestem w stanie zrobić ładnych zdjęć błyszczącym przedmiotom, ale są naprawdę ładne.Część dostałam od mojej siostry z przeznaczeniem na koty w potrzebie.
Nie mam pojęcia jak je wycenić, od dawna nie kupuję biżuterii, nie mam okazji jej nosić.Proponuję "co łaska".
Koszt wysyłki ponosi kupujący wg cennika Poczty Polskiej, ale to drobiazgi, przesyłka nie powinna być droga.

1.Sztuczne perły w kolorze szarym, długość ok.50 cm

2.Naszyjnik z połamanych muszelek? Dość krótki, ok.40cm, taki przy szyi.Mam taki sam i kiedyś go często nosiłam w lecie, pasuje do wszystkiego.

3.Naszyjnik z półszlachetnych chyba kamieni, bladoróżowo-fioletowo-czarny.Długość ok.45cm.

Licytuje czarno-czarni za 7 zł.Dziękuję

4.Wisiorek w kolorze srebrnym z czerwonymi kamyczkami na łańcuszku, którego długość można regulować ( 47cm).Nie wiem, co to za metal, ale nie czernieje, ładnie wygląda na bluzce.

Licytuje czarno-czarni za 7 zł.Dziękuję

5.Bardzo ładny naszyjnik, zapewniam, ale zupełnie "nie fotogeniczny"

6.Broszka w kolorze srebrnym, udająca "oksydowane" srebro z fioletowymi kamyczkami.Dość duża ( 5cm), ciężka.

Licytuje britta za 8 zł.Dziękuję

7.Bardzo delikatna broszka ( 4 cm), bardzo błyszcząca.

Zapraszam serdecznie.
Bazarek potrwa do soboty do godz.12.00