Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:agusialublin pisze:Ja ostatnio nie mogłam pisać na forum bo mi Rysia na kolankach leżała wygodnie rozłożona i rozmruczana.
I jak tu ruszyć kotecka jak tak sobie słodko leży i wielki uśmiech maluje się na pysiu
więc nie jestem szalony??? bo zastanawiałem się czy tylko mój kot się do mnie śmieje
![]()
![]()
kuba.kaczor13 pisze:wiesz, co tydzień jestem w schronisku . Widzę na własne oczy co dzieje się ze zwierzętami przez ludzką bezmyślność
głupotę i okrucieństwo. I zawsze jak wracam do domu to przytulam moje kicie i jakoś tak mi lepiej...........
kuba.kaczor13 pisze:wiesz, co tydzień jestem w schronisku . Widzę na własne oczy co dzieje się ze zwierzętami przez ludzką bezmyślność
głupotę i okrucieństwo. I zawsze jak wracam do domu to przytulam moje kicie i jakoś tak mi lepiej...........
Annaa pisze:kuba.kaczor13 pisze:wiesz, co tydzień jestem w schronisku . Widzę na własne oczy co dzieje się ze zwierzętami przez ludzką bezmyślność
Jesteś naprawdę wielki
kuba.kaczor13 pisze:jestem trybikiem w maszynie .jest nas wiele osób.nie wolno mi zbierać indywidualnych ocen za pracę Zespołu.
dziękuję w Ich imieniu
magdar77 pisze:kuba.kaczor13 pisze:jestem trybikiem w maszynie .jest nas wiele osób.nie wolno mi zbierać indywidualnych ocen za pracę Zespołu.
dziękuję w Ich imieniu
Nie pitol, jako facet wiesz co się dzieje, jak z maszyny wypadnie jedna śrubka
kuba.kaczor13 pisze:magdar77 pisze:kuba.kaczor13 pisze:jestem trybikiem w maszynie .jest nas wiele osób.nie wolno mi zbierać indywidualnych ocen za pracę Zespołu.
dziękuję w Ich imieniu
zakleja się dziurę szarą taśmą i działa dalej
magdar77 pisze:kuba.kaczor13 pisze:jestem trybikiem w maszynie .jest nas wiele osób.nie wolno mi zbierać indywidualnych ocen za pracę Zespołu.
dziękuję w Ich imieniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 60 gości