Zazdroszczę ubranej choinki u mnie będzie pewnie dopiero jak zawsze w wigilię Jak ktoś mógłby podejrzewać Twoje kotki o coś takiego A fotki jakieś będą?
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"
Aniu nie mam pojęcia kiedy uda się cyknąć jakieś foty moim kotom. Aparatu fotograficznego nadal się nie dorobiłam. Jako że święta się właśnie u mnie gotują, skorzystam z wolnej chwili i wszystkim odwiedzającym ten wątek składam życzenia - zdrowych i radosnych Świąt, życzliwości ludzkiej na co dzień nie tylko od święta, pogody ducha i przychylności losu oraz wielu powodów do uśmiechu.
nie potrafie pisac pieknych zyczen ani kartek cudnych robic, ale za to przesylam najslodsze, najgoretsze swiateczke buziaki dla kociastych :* :* :* :* wraz z ludzka sluzba
Ano, żyjemy sobie ... hm... koty - powolutku, ja ciut za szybko. Próbuję odchudzać dziewczyny, ale jedyny sukces w tej dziedzinie odniosłam nie tam, gdzie chciałam. Tylko Kaszmirek wysmuklał, a na nim mi najmniej zależało.
Nie do wiary,że Kaszmirek wysmuklał ten co zawsze był pierwszy do miski i nigdy nie miał dość Trzeba cieszyć się,że wszystkie mają apetyt i chętnie jedzą
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"
Episia Ha!! Moje dziecię miało wenę na przemeblowanie u siebie w pokoju. Na skutek tego nagłego i nieokiełznanego porywu jedna z jej komód wylądowała u mnie pod lustrem. Episia szczęśliwa! Wreszcie może kontemplować swą urodę z bliska. Cały wieczór siedziała przed lustrem. Wstałam w nocy, a Episia przeglądała się nadal. Ma ksywkę Narcyza.
Fajne masz to stadko... I ładne... I dorodne... Żeby zdrowe zawsze było Miziaki i buziaki
Narcyza... zawsze była świadoma swego piękna
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer