Inuś - co się złościsz?
Moderator: Estraven
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:No pan kurierro w końcu przyjechał i paczuszkę przywiózł ale tylko jedną z dwóch. Puszeczki, trawkę w tabletkach i prezent dla Polci.![]()
W drugiej ma być paczka suchego i prezent dla Zuzi.
a co zrobił z drugą?![]()
ja też miałam ostatnio rozłożone na dwie, ale były przywiezione razem
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:No pan kurierro w końcu przyjechał i paczuszkę przywiózł ale tylko jedną z dwóch. Puszeczki, trawkę w tabletkach i prezent dla Polci.![]()
Podzielili na dwie części moje zamówienie bo czegoś tam nie było w magazynie. Napisali mi meila i że druga paczka juz wyszła z magazynu. Jutro albo po jutrze już powinna przyjść.

barbarados pisze:cześć Ewa![]()
Długo bedziesz w tym świecie , co poszłaś ?
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:No pan kurierro w końcu przyjechał i paczuszkę przywiózł ale tylko jedną z dwóch. Puszeczki, trawkę w tabletkach i prezent dla Polci.![]()
Podzielili na dwie części moje zamówienie bo czegoś tam nie było w magazynie. Napisali mi meila i że druga paczka juz wyszła z magazynu. Jutro albo po jutrze już powinna przyjść.
i znowu siedzieć w domu i czekać
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:No pan kurierro w końcu przyjechał i paczuszkę przywiózł ale tylko jedną z dwóch. Puszeczki, trawkę w tabletkach i prezent dla Polci.![]()
i znowu siedzieć w domu i czekać
Cóż poradzić dla Zuziowego prezentu trzeba poczekać.

Ewa L. pisze:barbarados pisze:cześć Ewa![]()
Cześć Basia!
Już powróciłam z tego świata - byłam na zakupach i u rodziców. Nie mieli przez chwilę światła i wszystkie zegarki elektroniczne im siadły musiałam nastawić.

kuba.kaczor13 pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:cześć Ewa![]()
Cześć Basia!
Już powróciłam z tego świata - byłam na zakupach i u rodziców. Nie mieli przez chwilę światła i wszystkie zegarki elektroniczne im siadły musiałam nastawić.
to już wiesz gdzie jest ten prąd co to go nie było![]()
![]()
barbarados pisze:kuba.kaczor13 pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:cześć Ewa![]()
Cześć Basia!
to już wiesz gdzie jest ten prąd co to go nie było![]()
![]()
To dobrze , że wróciłaś . Z nami ciekawiej niz w świecieMoja mama dziś poprzestawiała telefon i nie mogłam się dodzwonić .
Razem z moim chłopem uruchamiali telefon , nie wiedzieć czemu , w trybie samolotowym

barbarados pisze:@##@##%%%434 chyba . A potem ja sie denerwuję , że się dodzwonic nie mogę .A ci z uporem maniaka potwierdzali ten tryb .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paulusek i 13 gości