Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i....RUDI [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 02, 2014 10:43 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie lut 02, 2014 11:19 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Halinko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ludzie zawsze będą gadać :ok:
Jesteś bezinteresowną, wspaniałą kobietą o złotym sercu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Podziwiam Cię za to ile robisz dla kotów, za to jakim jesteś oddanym DT.
DT to ciężka praca słodko - gorzka radość z oddania kota do nowego domu.
Pewnie nie raz czujesz się jakbyś oddawała własne dziecko :(
Ale dzięki Tobie i temu co robisz, te szkraby mają szanse na dom i udane życie, a Ty możesz pomagać dalej.

Biedna Misza :( powiedz kotu, że nie ma biegać dla jej dobra :roll: Może zamykaj go czasem w klatce żeby tak nie szalał, albo w pokoju.

Dino jak on duży :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Halinko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Nie lut 02, 2014 11:25 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

podpisuję się pod tym co napisała Basia
a ludźni się Halinko nie przejmuj, zawsze komuś coś nie pasuje
a Ty jesteś wspaniałą kobietą :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lut 02, 2014 19:01 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Witaj Halinko,jak biedna Tinusia...Podziwiam wszystkie DT,pare moich tymczasów zostało u nas na stałe,jak sie rozstać z kotem,bo przeciez z nami bedzie kotu najlepiej.
Na odlezyny tesciowej aby sie nie jatrzyło balsam kapucyński,masz w Krosnie kapucynów,przy takich ranach pomaga.

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

Post » Nie lut 02, 2014 20:31 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

witaj Halinko - cudowna KOBIETO
nie przejmuj się ludźmi - gdyby nie Ty i Marek tyle kocich istnień by poszło za TM :1luvu:
ja myślałam, że Dino zostanie u Ciebie - taka byłaś z nim związana 8O
ale nieraz trzeba podjąć taką decyzję :evil:

ja bym nie mogła być DT - zostałabym zbieraczką :mrgreen:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Nie lut 02, 2014 20:46 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Dziewczyny mają rację - nie przejmuj się tym co myślą tzw. "normalni" ludzie. Nigdy nikomu nie pomogli, a uważają się za lepszych.

Najważniejsze, to że:
- Tinka dochodzi do siebie po zabiegu,
- Dino otwiera się na swoich nowych Dużych,
- Miszka ma szansę na domek.

Co z Twoim kolanem??? Napisałaś co u kotów (co Ci się chwali), ale sprytnie nie odpowiedziałaś na pytanie. :twisted:

halinka1403 pisze:Obrazek

Wow!!!!! Niezły koci przekładaniec :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Chociaż rudzilca zauważyłam dopiero jak otworzyłam zdjęcie w powiększeniu :oops:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Nie lut 02, 2014 20:54 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Pokot poprostu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lut 02, 2014 22:52 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

fumcia pisze:Witaj Halinko,jak biedna Tinusia...Podziwiam wszystkie DT,pare moich tymczasów zostało u nas na stałe,jak sie rozstać z kotem,bo przeciez z nami bedzie kotu najlepiej.
Na odlezyny tesciowej aby sie nie jatrzyło balsam kapucyński,masz w Krosnie kapucynów,przy takich ranach pomaga.

Witaj :1luvu:
Dzięki za rade :1luvu: na pewno wypróbuję,bo mi juz ręce opadają.
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Nie lut 02, 2014 22:55 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Miraclle pisze:Halinko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ludzie zawsze będą gadać :ok:
Jesteś bezinteresowną, wspaniałą kobietą o złotym sercu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Podziwiam Cię za to ile robisz dla kotów, za to jakim jesteś oddanym DT.
DT to ciężka praca słodko - gorzka radość z oddania kota do nowego domu.
Pewnie nie raz czujesz się jakbyś oddawała własne dziecko :(
Ale dzięki Tobie i temu co robisz, te szkraby mają szanse na dom i udane życie, a Ty możesz pomagać dalej.

Biedna Misza :( powiedz kotu, że nie ma biegać dla jej dobra :roll: Może zamykaj go czasem w klatce żeby tak nie szalał, albo w pokoju.

Dino jak on duży :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Halinko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzięki za dobre słowa :oops: :1luvu:
Właśnie zmieniłam Miszce opatrunek,bo gówniarz jeden, znowu poszarpał na strzępy :evil:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Post » Nie lut 02, 2014 23:04 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

isabell36 pisze:witaj Halinko - cudowna KOBIETO
nie przejmuj się ludźmi - gdyby nie Ty i Marek tyle kocich istnień by poszło za TM :1luvu:

Izuś,Gdybym pozwoliła sobie na zostawienie każdego kota,z którym się zżyłam,to musiałam bym iść żebrać pod kościół,żeby je utrzymać :D nie mówiąc o tym ,że zrobiła bym im krzywdę.
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Nie lut 02, 2014 23:12 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Alyaa pisze:Dziewczyny mają rację - nie przejmuj się tym co myślą tzw. "normalni" ludzie. Nigdy nikomu nie pomogli, a uważają się za lepszych.

Najważniejsze, to że:
- Tinka dochodzi do siebie po zabiegu,
- Dino otwiera się na swoich nowych Dużych,
- Miszka ma szansę na domek.

Co z Twoim kolanem??? Napisałaś co u kotów (co Ci się chwali), ale sprytnie nie odpowiedziałaś na pytanie. :twisted:

halinka1403 pisze:Obrazek

Wow!!!!! Niezły koci przekładaniec :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Chociaż rudzilca zauważyłam dopiero jak otworzyłam zdjęcie w powiększeniu :oops:

Takie przekładańce,to u mnie chleb powszedni :D Mam to szczęście,że koty u mnie(z wyjątkiem Klary,bo Ona nie lubi w ogóle kotów)lubią się i czesto śpią gromadnie :1luvu:
Co do mojego kolana,to masz rację,szkoda gadać :evil: Po prostu mi je spiep....li.Ale chodzę.Tylko przy schodzeniu ze schodów mam problem.Ale jak to mówię,nie ma tak żle,żeby nie moglo być gorzej :wink:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Pon lut 03, 2014 18:23 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

halinka1403 pisze:
isabell36 pisze:witaj Halinko - cudowna KOBIETO

Izuś,Gdybym pozwoliła sobie na zostawienie każdego kota,z którym się zżyłam,to musiałam bym iść żebrać pod kościół,żeby je utrzymać :D nie mówiąc o tym ,że zrobiła bym im krzywdę.

i to się nazywa zdrowe myślenie :ok:
a Miszce zagroź, że jak będzie opatrunek darł to go włożysz w abażur :twisted: :twisted: :twisted:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Pon lut 03, 2014 18:45 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Cześć . Za zdrówko potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto lut 04, 2014 12:51 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Halinko nie robi sie okładów z balsamu tylko delikatnie dotyka wilgotnym kompresem zostawiając do wyschniecia. Jeśli nia masz moge Ci podesłać balsam,chcesz?

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

Post » Wto lut 04, 2014 13:30 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Hej!
Halinko, jak się robi coś pożytecznego dla innych to się NIE MA DOŁA!
ZAKAZANE :ryk:
I nie przejmuj się takimi ludżmi, bo nie zasługują na Twoją uwagę!
A co do kolana....to się nie przejmuj.....mnie też sp.......li, więc jesteśmy dwie ze sp.......mi kolankami:)
A we dwójkę rażniej :ok: :ok: :ok:
Buziaki:)

No i pocieszyłam Halinkę jak umiałam :mrgreen:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

[poprzednia][następna]