MaryLux pisze:Nie dostaje. Może za to dostać sól.
sól?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Nie dostaje. Może za to dostać sól.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Nie dostaje. Może za to dostać sól.
sól?
MB&Ofelia pisze:Sól???
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Nie dostaje. Może za to dostać sól.
sól?
Kiedyś byłam na bardzo kameralnym występie pewnego śpiewaka operowego (to było w pewnym klubie seniora, śpiewał dla może 20-30 osób). Od czasu do czasu brał do ust odrobinę soli. Potem wytłumaczył, że dopadła go jakaś chrypka, a to był jego sposób, żeby nam śpiewać bez chrypienia.
Duża
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Nie dostaje. Może za to dostać sól.
sól?
Kiedyś byłam na bardzo kameralnym występie pewnego śpiewaka operowego (to było w pewnym klubie seniora, śpiewał dla może 20-30 osób). Od czasu do czasu brał do ust odrobinę soli. Potem wytłumaczył, że dopadła go jakaś chrypka, a to był jego sposób, żeby nam śpiewać bez chrypienia.
Duża
to Inusia też chrypi?
mir.ka pisze:Inusiu ta Twoja Duża to jest obrażalska? bo chce dzisiaj nowy wątek rudzielców, a on będzie dopiero jutro i nie wiem czy się nie obrazi z tego powodu
MB&Ofelia pisze:Miaucześć Ineczko. Wiesz co? Duża się cieszy bo mamy dzisiaj apetyta. Ale za nią kot nie nadąży, pewnie jutro będzie marudziła, że ino amciamy i amciamy i ją zeźremy zez kopytami.
A na mię nakrzykała, że gryzę Małą Ciorną w dupinkę, a ona nie może wejść do kuwetku. No bo kto to słyszał ganiać do kuwetku w śrotku zabawy? No to jej przypomniłam, że teraz brykamy, a do kuwetku to se może tuptać później. Ale nie chciała mię słuchać, a Duża na mię nakrzykała![]()
Książniczka Ofelja niezrozumiana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, zuzia115 i 182 gości