Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-ciorna pątera

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 02, 2014 12:51 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Lamałku! Weś ty uważaj! Bo jak ja łaziłam i miaukałam i śpiewałam, to mię Duzia zawiezła do weta, wet mię kujnął w dupinkę i zasnęłam. A jak się obudziłam posiusiana, to miałam niteczkę w brzusiu. Uważaj, bo jeszcze cię zawiezą i zaniteczkują!
Mała Ciorna Carmen ostrzegająca
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie lut 02, 2014 12:52 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Carmen, ja tesz mam niteckę w brzusiu a nie powinnam mieć nitecki w brzusiu! Pomocy!
Perełka zanitkowana

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Nie lut 02, 2014 12:55 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Lilo, mój Lilo!
Czy ty mię jeszcze koffasz? :placz: Ja do cię napisałam takiego długiego lista, a ty do mię tak krótkiego, że ledwo niuchnęłam i już przeczytałam. Gdzie mój Lilo, co pisał długie namiątne listy? :(
Książniczka Ofelja zasmutowana

Mój zięciu mnie wczoraj olał totalnie. Zawsze mnie obkłaczał dokumentnie, wymiział się o mnie, a wczoraj ze dwa razy przetuptał mi po kolanach i tyle 8O . Ale podobno prezent mu zasmakował, więc może następnym razem będzie "łaskawszy" :wink:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Nie lut 02, 2014 12:56 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Spilett pisze:Carmen, ja tesz mam niteckę w brzusiu a nie powinnam mieć nitecki w brzusiu! Pomocy!
Perełka zanitkowana

:strach: Pełełka! Lecę do cię! Uratunkuję cię!
A jak mam ci tą niteczku wyjmnąć? :conf:
Mała Ciorna Carmen
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Nie lut 02, 2014 13:00 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

MB&Ofelia pisze:
Spilett pisze:Carmen, ja tesz mam niteckę w brzusiu a nie powinnam mieć nitecki w brzusiu! Pomocy!
Perełka zanitkowana

:strach: Pełełka! Lecę do cię! Uratunkuję cię!
A jak mam ci tą niteczku wyjmnąć? :conf:
Mała Ciorna Carmen

ja nie weim, może ząbkami? Ty mas małe ząbki to moze Ci siem uda!
Perełka potrzebująca uratunkowania

Spilett

Post » Nie lut 02, 2014 13:29 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Pełełka. Ale ja jezdem troszku ściorbata :oops: :( . Nie wię, czy dam rady ugryznąć tą niteczku... Może Ofelku spróbowuje? Ona ma ino kiełka troszku złamanego, ale gryza dobzie. Ino nie wię czy zachce, bo ona jezd humorowata :?
Mała Ciorna Carmen
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Nie lut 02, 2014 13:40 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

To ja ją poproszam ładnie miaukunianiem i ona się zgodzi. Bo mi wystaje niteczka z brzusia i nie mogę jej zliznąć :(
Perełka zdesperowana

Spilett

Post » Nie lut 02, 2014 13:45 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Carmenku. Ja jus sie wysypałem przed Dużom z miaukaniem i ona cała nerfoowa jest i wczoraj zadzwoniła do Pana Wojtusia co on mówi o sobie że jest jakimś wetrem. I tenże oto Wreter będzie mnie kłujał za niedługo a potem obudzem sie bez jajków.
Nie wię co mię czeka o ja biedny.
Duża chodzi po kontach i płaka jakby to jej mieli jajka obcinać,a ona przecież nie ma wienc nie wie co to jest kastertartacja.
Perełę mnie też pociesza jak może a ja potrzebowuję dużo fsparcia od każdego.
Lamar Wielgaśnie Potrwożony.
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Nie lut 02, 2014 13:51 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Biedny Lamałku :( Lizam cię po pysiu, biedoczku.
Ale wieś co? Może ta kastretacja nie będzie taka okropecznie zła. Jak mię dali niteczku w brzusiu, to już mię się nie chce śpiewać i miaukać, a to było męczące okropecznie. To może jak ci wymienią jajeczku na niteczku, to też nie będziesz miaukał?
Mała Ciorna Carmen pocieszająca
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Nie lut 02, 2014 13:52 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Spilett pisze:To ja ją poproszam ładnie miaukunianiem i ona się zgodzi. Bo mi wystaje niteczka z brzusia i nie mogę jej zliznąć :(
Perełka zdesperowana

Pełełka. Spróbuję Ofelku namiauczeć. Ona jezd nie w humoru bo Lilo do niej napisał za krótkiego lista. Ale jej Duzia dała troszku miąsa, to może się jej humora poprawi.
Mała Ciorna Carmen
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Nie lut 02, 2014 13:56 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Dzienkujam Tobie Carmenku ,bardzo mię pootuszyłaś. Dla Ciebie specjalistycznie namalowałem lałórkem i buziam Ciem w oko.
Lamar Wdzięcznościowy.

Obrazek
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Nie lut 02, 2014 14:08 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Lamałku. Ja też cię buziam
Mała Ciorna Carmen
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Nie lut 02, 2014 14:11 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

MB&Ofelia pisze:
Spilett pisze:To ja ją poproszam ładnie miaukunianiem i ona się zgodzi. Bo mi wystaje niteczka z brzusia i nie mogę jej zliznąć :(
Perełka zdesperowana

Pełełka. Spróbuję Ofelku namiauczeć. Ona jezd nie w humoru bo Lilo do niej napisał za krótkiego lista. Ale jej Duzia dała troszku miąsa, to może się jej humora poprawi.
Mała Ciorna Carmen

Dziękuję Carmen. To ja idem pusiać, a Ty daj znać jak Ofelku coś wymiauczy.
Perełka

Spilett

Post » Nie lut 02, 2014 14:46 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

MaryLux pisze:mra mre mri mro mru

Mrrrruuuuu!
Ganiamy się z Małą Ciorną. Duża mówi że jezd koci momęt pędu. Nie wiem gdzie jezd ten momęt bo nie mam czasa popaczeć.
Tup tup tup tup! Łubudu!
Książniczka Ofelja brykająca
Obrazek

MB&Ofelia

[poprzednia][następna]