» Pt sty 31, 2014 17:48
Re: Kotka po wypadku potrzebna pomoc, złamany kręgosłup!!!
Roxy, umów sie mailowo z dr Wrzoskiem-tak najszybciej bedzie, juz bez problemów powinno być, podaj konto, na które można sie dołożyc na rezonans koteczki
dyżury dr Wrzoska na luty- umawiać się najlepiej mailowo
03-02 poniedziałek
07-02 piątek
24-02 poniedziałek
28-02 piątek
Przychodnia -budynek na lewo od wjazdu PL.Grunwaldzki 47
Przychodnia czynna jest w godz. 9-22
Roxy,musze tutaj dodac bardzo ważna informację, abyś mogła sie przygotować: za badanie trzeba płacic na miejscu karta lub gotówką.
Ja nie byłam przygotowana, bo Fundacja wiadomo, zawsze przelewem płaci i nie ma takich przepisów, które wykluczały by możliwość płatności przelewem, ale z głupota jeszcze nikt nie wygrał - tu móiwe o głupocie i ksiegowej, która sobie nie radzi z finansami, mimo że pracuje tam co najmniej 16 bab; w pewnym momencie stanęliśmy przed problemem ,że badanie nie odbędzie sie, ze na darmo jechaliśmy, bo mają debilne zarządzenie ksiegowej, poparte decyzją rektora z odpowiedzialnoscią dyscyplinarna lekarzy , gdyby sie nie zastosowali (stalinogród )że tylko można płacić na miejscu -nie będe rozwodzić sie nad
tym , fakt,że gdyby nie pomoc przyjaciela, który akurat miał te pieniadze na karcie swojej prywatnej, Tulinek nie zostałby zbadany.
Jeśli Fundacja ma kartę, zabierz ją , jesli masz możliwośc zabrac gotówkę, weź ją, abys nie stanęła przed takim samym problemem jak ja.
koniecznie pamiętaj , nawet płacąc swoja karta prywatna , aby wziąć fakturę na Fundację, bo to jedyna możliwośc potem zwrotu kosztów przez Fundację.