Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 01, 2014 18:24 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lut 01, 2014 19:17 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Zaglądam do Was i czytam wszystko codziennie ale ukradkiem tylko.... dopiero teraz do mnie dotarło dlaczego coraz trudniej Was znaleźć - już 6 strona a ja się nie ujawniłam, że Was znalazłam i jestem tu i już znowu muszę znikać - sucia czeka na spacer a potem czas zająć się własnym domem :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob lut 01, 2014 21:54 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

przespałam się troszkę ,zupełnie nie mogę się rozgrzać :roll: bluzka ,polar,polarowy bezrękawnik ,koc ,5 puchaczy na mnie a mi zimno :|

Burasia wyszła ze swojego domku jakaś kołowata ,cieplutka i rozmruczana ale jakaś taka niestabilna .
Czemu ten czas tak szybko leci ? :cry:
Pola niedługo skończy 13 lat i gdzie wlazła 8O :strach:
Obrazek

Gucio.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob lut 01, 2014 22:41 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Czas stanowczo za szybko leci . :roll:
Pola wyżej juz nie mogła wejść . Gucio piątkę przybija :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lut 01, 2014 23:40 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Patrzę na Gucia, przecież on jak mój Rambuś, a jednak cosik mi nie pasuje...:)
A, już wiem, Guciowi wystaje...ogonek, a mojemu nie :D
Dobrej nocki Dorotko:)
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Sob lut 01, 2014 23:45 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

oj Gucii ma długą kitę z białą żarówą na końcu :lol:
dobrej nocki :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lut 02, 2014 9:10 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Ale co się dzieje z Burasią? Jak w sensie?
Ja się od razu strasznie denerwuję... :oops:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lut 02, 2014 9:23 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

KubaTST profesja informatyka to myślę strzał w dziesiątkę po tym kierunku póki co bezrobocie nie grozi :)
Dorciu ja też wieczorami nie mogę się dogrzać chociaż w domu jest ciepło.
Wczoraj z sąsiadką wieczorem nakarmiłyśmy kociaki osiedlowe, ten choraczek żyje i wychodzi do jedzenia, sąsiadka wczoraj była z psiakiem u weta i dostała tabletki na odrobaczenie i podaje temu biedakowi, może się wyliże z tego choróbska skoro te mrozy przetrwał. Do jedzenia wychodzi 9 kociaków, a wcześniej było 18 mam nadzieję, że się od nas wyprowadziły a nie odeszły. W piątek toczyłam bój o tego ochroniarza, mam taką nadzieję, że może coś dotarło, chociaż na zebraniu trafił się taki jeden typ - przeciwnik kotów (nie wiem skąd on się wziął) - że musiałam walczyć bardzo mocno, w końcu on do mnie w te mańkę: "nie wiem dlaczego pani tak broni tego pana z ochrony, chyba się pani w nim zakochała" :ryk: ale ja nie pozostałam mu dłużna :evil: mówię że chyba coś trafiło do tego kogo trzeba, bo wczoraj dzwonił do mnie przewodniczący rady nadzorczej i coś obiecał i ja mu uwierzyłam, tylko czy on się z tej obietnicy wywiąże, czy to tylko puste słowa. Ale będę walczyć do końca, jak to ja :)
A kociaki wczoraj zajadały się saszetkami z Rossmanna (akurat jest na nie promocja) normalnie jedzenie znikało wręcz była walka :wink: dzisiaj jeszcze im dokupię niech biedaki się posilą.
Dorciu dzisiaj zrobiłam przelew na Amandę :)
Miłej niedzielki życzę wszystkim :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie lut 02, 2014 10:05 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Elu ,ja jestem pełna podziwu dla ciebie ,jak się za coś weźmiesz to doprowadzisz do końca :1luvu: i oby finał był taki że będziemy go świętować :piwa:
Zaraz wychodzę ,za chlebem :mrgreen:
Marcelibu pisze:Ale co się dzieje z Burasią? Jak w sensie?
Ja się od razu strasznie denerwuję... :oops:

Nic się nie dzieje ,chyba ,normalnie je ,pije ....starutka jest to i pewnie kości bolą .
Ja mniej starutka jak ona a jak wstaje to mną miota jak bym pijana była :? nie jestem wstanie równowagi utrzymac ,schylić się ,ubrać... :crying: jak się rozruszam to diabłu łeb ukręcę ,w marzeniach :ryk:
Nie jest źle ,tylko muszę się rozruszać.
Myślę że tak może być z Burasią .
Wygląda bardzo ładnie ,błyszcząca ,mrucząca ...pięknie korzysta z kuwetki w piwnicy ,ale robi do niej tylko siusiu :roll: na sto% nie załatwia się po kątach ,kota czuć.;
Miłego odpoczynku :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lut 02, 2014 10:14 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Doberek niedzielnie! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie lut 02, 2014 10:31 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Dorciu masz rację, jak się za coś wezmę to doprowadzam do końca bez względu na finał, ale staram się bardzo i angażuję się na 100% :D i walczę jak lwica, bo ja spod znaku Lwa jestem :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie lut 02, 2014 11:33 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Gucio jest piękny :1luvu: i jeszcze ogonek wyglądający jak umoczony w farbie :1luvu: Słabość mam do czarnuszków bo Hania moja czarna jak noc jest :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Nie lut 02, 2014 16:44 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Elu więc trzymam mocne kciukasy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
poznałam tego ochroniarza to sympatyczny facet i miłośnik kotów.

Ewa ,doberek :D

KubaTST ,Gucio ma cudowny charakter ,a ten ogonek jest :1luvu: koć jest duży ,wysoki i chudy ,niestety nie jest żarłokiem ,a szkoda już by wyglądał jak pączek :mrgreen:

ja już po pracy ,usiadłam ,w końcu i odpoczywam ,skończy się to pewnie spaniem :oops:
Jutro też idę .
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lut 02, 2014 16:53 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

dorcia44 pisze:Elu więc trzymam mocne kciukasy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
poznałam tego ochroniarza to sympatyczny facet i miłośnik kotów.

Ewa ,doberek :D

KubaTST ,Gucio ma cudowny charakter ,a ten ogonek jest :1luvu: koć jest duży ,wysoki i chudy ,niestety nie jest żarłokiem ,a szkoda już by wyglądał jak pączek :mrgreen:

ja już po pracy ,usiadłam ,w końcu i odpoczywam ,skończy się to pewnie spaniem :oops:
Jutro też idę .

to kładź się Dorciu, futerka już chyba grzeją miejsce dla Ciebie :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lut 02, 2014 16:56 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

chyba tak zrobię ,chociaż powinnam teraz raczej pobiegać ,zjadłam 2 WZ-etki które dostałam od Kuby :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]