Puma i Arek. Arek ma DT! Puma ma dom stały! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 30, 2014 19:24 Re: Puma i Arek. Arek ma DT! Puma ma dom stały! :)

Moniu, a ile w tym wszystkim Twojej zasługi! Nie ujmuj sobie :wink:
Kto chłopakom takie piękne teksty pisał (i pisze nadal)? :lol:

Zen w DT kwitnie (też bym kwitła, jakby za mną z talerzykiem biegali i głaskami nagradzali za to, że jem).
Pumiszcze w domu jeszcze do siebie dochodzi, ale w jakich "ciężkich" warunkach, widać na zdjęciach :mrgreen: . Pumcia podobno smutny trochę (tak Duża donosi). Ale pewnie tylko do niedzieli, bo prawdopodobnie w niedzielę Duzi przyjadą do schronu po koleżankę dla Pumy :ok:
Pumiszcze z koleżanką jeszcze się nie znają, bo siedzieli na oddzielnych kociarniach, ale na pewno przypadną sobie do gustu :ok:

Ja też nie mogę w to szczęście chłopaków wciąż uwierzyć :1luvu:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Czw sty 30, 2014 19:35 Re: Puma i Arek. Arek ma DT! Puma ma dom stały! :)

Julia - pozwól ,że nie będę używała nicków. :D
Nie przybieram sobie żadnych zasług , bo pisanie tekstów to pikuś.
Ja podziwiam ludzi, którzy przyjmują na siebie odpowiedzialność - jak Ty i Danuta
oraz jak obecne Domy Tymczasowe i Stałe( wybaczcie nie znam imion ) - to jest WIELKIE.
I tu właśnie na miau powinno się dawać takim ludziom nagrody " Miauskar - na czerwonym dywanie "

Widzialni - niewidzialni , "pojedyncze człowieki" językiem kota mówiąc - a jednak robiący więcej niż niektóre media.
I niektórzy medialni...
No naprawdę - muszę bo nie umiem inaczej wyrazić tego co czuję dla was Julia i Danuisu oraz dla DT i DS obu kotów..
wypada się znowu ikonką wypowiedzieć, dla niektórych to infantyle , ale dla mnie wyrażające to co aktualnie czuję :
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw sty 30, 2014 19:37 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 1 raz
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw sty 30, 2014 19:35 Re: Puma i Arek. Arek ma DT! Puma ma dom stały! :)

...
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Czw sty 30, 2014 20:27 Re: Puma i Arek. Arek ma DT! Puma ma dom stały! :)

Monika_Krk pisze:DT jest Wielki Obrazek

:oops:
Monika_Krk pisze:Jakie oba koty wyluzowane - no cud.
Po tak krótkim czasie , "ja pierniczę". 8O 8O 8O

To nie dom, oni tak sami z siebie. Mokate jest luzakiem a imię Zen też nie wzięło się znikąd ;)

I nie umniejszaj swoich zasług, bardzo proszę. Bąbli miał ogłoszenia trzy miesiące i nic, ale kiedy Ty napisałaś teksty a Danusia zasypała net ogłoszeniami, w ciągu tygodnia dom znalazł Bąbel i jeszcze jeden kot (to samo ogłoszenie).
Nowa_Sztno pisze:Zen w DT kwitnie (też bym kwitła, jakby za mną z talerzykiem biegali i głaskami nagradzali za to, że jem).

Od wczoraj również nie ucieka na widok mnie z talerzykiem w ręku :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Czw sty 30, 2014 20:31 Re: Puma i Arek. Arek ma DT! Puma ma dom stały! :)

Ja tam nie wiem :D coście tam knuły :twisted: która z kim i gdzie :mrgreen:
Sobie nie dodam ani nie ujmę ale :arrow:

Obywatelki ! Ja wierzę w to co widzę !

A to co zobaczyłam jest niewiarygodne !

W związku z powyższym wnoszę nadal o podanie mi namiarów na egzorcystę :arrow:
albo się zgłoszę do programu " Nie do wiary" i opowiem o was.
:mrgreen: :piwa: :piwa:

Monika_Krk

Post » Czw sty 30, 2014 21:16 Re: Puma i Arek. Arek ma DT! Puma ma dom stały! :)

Jak powstał ten wątek, nie do końca wierzyłam, że chłopakom się uda, i to właściwie w jednym czasie :oops:
A tymczasem nie stuknęła nawet 20 strona i obaj grzeją doopki w domach.
To sukces wielu osób - niektórzy piszą teksty, inni ogłaszają, jeszcze inni zbierają pieniądze na leczenie i "poganiają" pozostałych do działań (Ala nasza :wink: ). Są też tacy, którzy te pieniądze wpłacają, zaciskają kciuki, monitują sprawę, podnoszą wątki, udzielają się w wydarzeniach, szukają transportów etc. etc., aż w końcu zgłaszają się Ci, którzy przyjmują te biedaki pod swój dach, i bez względu na to, czy jest do DT czy DS, nie jest to na pewno spijaniem śmietanki.
Wierzę również, że nad wszystkimi szczycieniakami wciąż czuwa Basia.

Cóż tu się rozpisywać. Udało nam się wspólnymi siłami odmienić los tych naszych seniorów :piwa:
Dziękuję wszystkim, którzy się do tego przyczynili :1luvu:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Pt sty 31, 2014 12:33 Re: Puma i Arek. Arek ma DT! Puma ma dom stały! :)

Proszę nie przypisywać mi żadnych zasług! Moja rola w pomocy kotom ze Szczytna ogranicza się (albo ograniczała) wyłącznie do zamieszczania ogłoszeń. Żadna to zasługa i żadna praca w porównaniu z tym co robią inni, czyli Julia, Ala czy Miranda.

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pt sty 31, 2014 12:37 Re: Puma i Arek. Arek ma DT! Puma ma dom stały! :)

dana.b pisze:Proszę nie przypisywać mi żadnych zasług! Moja rola w pomocy kotom ze Szczytna ogranicza się (albo ograniczała) wyłącznie do zamieszczania ogłoszeń. Żadna to zasługa i żadna praca w porównaniu z tym co robią inni, czyli Julia, Ala czy Miranda.

Danuś :evil: Tworzymy grupę i działąnia każdej z nas są ważne, nie można się licytować :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt sty 31, 2014 13:31 Re: Puma i Arek. Arek ma DT! Puma ma dom stały! :)

Aluś, ja się nie licytuję, mówię jak jest!
Nie chcę być chwalona za coś czego nie robię!

dana.b

Post » Pt sty 31, 2014 13:35 Re: Puma i Arek. Arek ma DT! Puma ma dom stały! :)

Wiesz Danusiu, w demokratycznym kraju to my sobie możemy chwalić kogo chcemy i póki nie jest to oczernianie, nie narusza Twojej prywatności ani dóbr osobistych, to możesz sobie nie chcieć :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Pt sty 31, 2014 14:28 Re: Puma i Arek. Arek ma DT! Puma ma dom stały! :)

magdar77 pisze:Wiesz Danusiu, w demokratycznym kraju to my sobie możemy chwalić kogo chcemy i póki nie jest to oczernianie, nie narusza Twojej prywatności ani dóbr osobistych, to możesz sobie nie chcieć :twisted:

Hihihi, podoba mi się :ok: Słyszysz Danuś :?: :?: :?: :?: Możesz sobie nie chcieć :mrgreen:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt sty 31, 2014 17:08 Re: Puma i Arek. Arek ma DT! Puma ma dom stały! :)

:ryk: :ryk: :ryk:

Danusiu, bo Ci tu zaraz dowalimy roboty za te Twoje:
dana.b pisze:Moja rola w pomocy kotom ze Szczytna ogranicza się (albo ograniczała) wyłącznie do zamieszczania ogłoszeń.

Ala ma rację, jeno w grupie siła :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Sob lut 01, 2014 16:45 Re: Puma i Arek. Arek ma DT! Puma ma dom stały! :)

Obrazek Obrazek

dana.b

Post » Nie lut 02, 2014 11:20 Re: Puma i Arek. Arek ma DT! Puma ma dom stały! :)

dana.b pisze:Obrazek Obrazek

Mówisz masz. :ok:

Zarządzam przerwę . :mrgreen:
Obrazek

Monika_Krk

Post » Nie lut 02, 2014 19:33 Re: Puma i Arek. Arek ma DT! Puma ma dom stały! :)

Pora zamknąć ten wątek.
Arek ma już swoje miejsce na innym wątku a o Pumie, jeśli będą informacje z nowego domku, można pisać w naszym ogólnym szczycieńskim.
Wszystkich sympatyków naszego seniora zapraszam do wątku, na który przekieruje Was ten banerek:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/q1kcg][img]http://tiny.pl/q1kc4[/img][/url]

Zgłaszam do zamknięcia.
Ostatnio edytowano Nie lut 02, 2014 19:53 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zamykam na prośbę Autorki

dana.b

[poprzednia]