Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma i dzielnie znosi gości;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 31, 2014 17:05 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Asieńko, dół w takim towarzystwie? :lol:
No wiessssssss cooooooo?????? :mrgreen:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pt sty 31, 2014 19:36 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Nowa_Sztno pisze:Asieńko, dół w takim towarzystwie? :lol:
No wiessssssss cooooooo?????? :mrgreen:

No właśnie :twisted:
Moje Bure nieprzytulaśne, nienakolankowe i zecydowanie niełóżkowe... Czemu mi się taki dziwak trafił...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt sty 31, 2014 21:41 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Jak tu kocio-psio-kolorowo :mrgreen:

Asia wyłaź z doła, kiedy indziej sobie tam posiedzisz.
Ras, ras.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt sty 31, 2014 23:48 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Asiu :1luvu: , jak łapać dół, to primo - w stosownym towarzystwie :wink: , secundo - racząc się dobrym trunkiem :wink: , tertio - mając perspektywę przynajmniej dwóch dni wolnych od pracy. :wink:
Kochanieńka :1luvu: , nie spełniłaś żadnego z kryteriów! :twisted:
Uparcie czekam na telefon. :wink:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Sob lut 01, 2014 10:21 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

pisiokot pisze:Asia, oglądanie Twoich zwierzaków wydobywa ze wszystkich dołów. Cudne, cudniaste, kochane stwory :D.
Se popatrzę jeszcze raz :kotek:
i jeszcze raz ... :wink:

pisiokotku,żeś trafiła lepiej niż można
Kapitalnie to napisałaś
Nie mam nic do dodania :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lut 06, 2014 18:02 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

a ja wiem, co Cioteczkę w dobry nastrój wprawi -mój brzucholek i pysio sparwi,że na pewno z tego doła wyjdzie Rolfik Paczaj Ciocia-to dla Ciebie :D
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

A Michasiowi powiedz,że napaczył się na mnie i zaczął już dobrze jeść :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro lut 12, 2014 20:41 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Aska, no, nie badz taka, no... ;) odezwij sie do ludzi. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt lut 14, 2014 10:08 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Moje kochane Kobietki, najmocniej przepraszam za chwilową aspołeczność :oops: Się poprawię - nos już prawie z dołka wystaje. Chociaż jeszcze za często opada :roll:
Widok mojego ulubieńca Rolfika :1luvu: baaaardzo mi dobrze zrobił, dziękuję :D I w brzuchol ślepka naszego całuję!!!
Przez lata życia w dziwnym kraju przyzwyczaiłam się do Walentynek, więc i w Polsce jakoś je zauważam. A że kocham Was, zwierzęta i naszą "sprawę ratunkową", dzięki której się poznałyśmy to spieszę Was uściskać!!! I Waszych podopiecznych, i wszystkie dobre istoty tego świata :!:

U nas średnio - Planeta poważnie chory, diagnozowanie trwa:(
Michaś już po kryzysie, ale wiadomo - PNN...plus przypadłości wiele.
PiPi radzi sobie z gwiżdżącym oddychaniem, chwilowo więc nie robimy tomografu. To badanie będzie potrzebne bezpośrednio przed operacją, do której - mam nadzieję - nie dojdzie. To ostateczność, ponieważ operacja na główce z dojściem przez podniebienie jest potwornie bolesna.
Saruś mocno chory, ale to pęcherz, tyle że z bardzo krwawym przebiegiem.
Znacie te uroki doskonale :wink:

Mam i dobre wieści: w ten weekend do swojego własnego domku jedzie Basiny Niuniek :1luvu: Duża zapowiada się wspaniale:) To moja wielka radość i ulga :D
Basine Obłoczki poruszyły czyjeś serce, ale dopiero rozpoczęły się rozmowy, że tak powiem: przedwstępne :ok: Zamieszkałyby w Poznaniu. Tryzmajcie kciuki, pliss!!!

Tak wiec Happy Valentine's Day :1luvu: :1luvu: :1luvu:

P.S. Odzyskalam telefon i nie zawaham sie go uzyc :mrgreen: Drzyjcie wiec :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lut 14, 2014 10:35 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Trzymam z całej siły :ok: :ok: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pt lut 14, 2014 12:30 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

jerzykowka pisze:Mam i dobre wieści: w ten weekend do swojego własnego domku jedzie Basiny Niuniek :1luvu: Duża zapowiada się wspaniale:) To moja wielka radość i ulga :D
Basine Obłoczki poruszyły czyjeś serce, ale dopiero rozpoczęły się rozmowy, że tak powiem: przedwstępne :ok: Zamieszkałyby w Poznaniu. Tryzmajcie kciuki, pliss!!!

Tak wiec Happy Valentine's Day :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bardzo się cieszę i kciuki zaciśnięte of course :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob lut 15, 2014 0:37 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

o,ekstra,jak jeszcze w Poznaniu by zamieszkały
No przeca,ze kciuki som :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lut 15, 2014 15:00 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Za chorutki i za domki!
Wyłaź z dołka Asieńko, bo smutno bez Ciebie!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto lut 25, 2014 14:12 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Hej Asieńko- melduję się na Twoim wątku i jeszcze raz z całego serduszka dziękuję Ci za wszystko co robisz dla Stokrotki- dzięki za niedzielę i za wczoraj u dr. Dąbrowskiego!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Colette1985

Od: Śro wrz 11, 2013 13:32

[poprzednia][następna]