Halinko pamiętaj proszę, gdy trafi Ci się bordowy materiał do zasłon daj znać

Moderator: Moderatorzy
dilah pisze:Zamiast na PW napiszę tutaj BARDZO dziękuję za przepiękny komplet, który niezwłocznie przeprasowałam i powiesiłam, żadne zdjęcie nie pokazuje uroku tych "szmatek"jakość materiału + jakość wykonania baaardzo mnie zaskoczyły
Za gratis również dziękuję
![]()
Halinko pamiętaj proszę, gdy trafi Ci się bordowy materiał do zasłon daj znaćczasem przegapiam aktualizację bazarków
a baaaardzo mi zależy na bordo zasłonach do sypialni - obecne już są mocno wysłużone...niestety znów to będzie zamówienie pod wymiar
Kotek&Tosia pisze:Z radością informuję, że firanki doszły.
Dziękuję.
RatMaga pisze:Ja bym miała zamówienie specjalne. Szukam zasłon, nietransparentnych w kolorach pomarańczowym, żółtym. Czy mogę prosić np. o foto materialow
?
RatMaga pisze:W sensie nieprzepuszczające słońca, czyli np. nie z woalu ani bez wstawek z takich materiałów.
as_ko pisze:A ja potrzebuję obrusu (nie bieżnika) na stół 1,6m / 0,9m w kolorze wrzos/fiolet
RatMaga pisze:Ja się pochwalę, że zamówiłam u halinki komplet zasłon z przepięknego materiału w angielskie róże. Jak halinka uszyje i mi wyśle pochwalę się efektem. Przy okazji bazarek i usługi halinki stale polecam
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra i 293 gości