Amika6 pisze:Witam z rana
Przyznaję się, że ja też jestem z tych "zaglądających przez okno"
Bardzo trafne porównanie i rozumiem Cię bo kiedyś sama tego doświaczyłam.
Kibicuję Wam z całego serca, ale z braku czasu najczęściej tylko doczytuję ulubione wątki.
Dzięki za te "ulubione" Amiko i za kibicowanie!
Podrzucanie jest wazne, bo jak wątek spada, to nowozaglądający najczęściej tam juz nie zaglądają, a to koteczka do adopcji, nie rezydentka, dlatego tak ważne jest, by każdy kot, szukający domku wedrował na początek strony, nie tylko moja Fanta.
Nie zalezy mi na serduszkach, bo to nie o to chodzi, nie zależy mi na pochwałach tego co robię, bo nie ja jedna to robię, ale własnie na szukaniu linków do watków, gdzie ktoś szuka podobnego kotka, jakby ktoś zrobił FB-tez byłabym wdzięczna.
Dziewuszki, jakbyście coś znalazły to bardzo proszę o info-czas leci, koteńka się wyleczy i wysterylizuje ją, a domek jakby zechciał poczekać, to dostanie koteńkę wyrychtowaną na błysk

Ja dzisiaj wcześnie w domu, bo zrobiłam co trzeba było w pracy i poszłam-w pracy mam tylko 16,5 stopnia, ręce marzną, bo myć muszę kilkanaście razy dziennie i co z tego,że grzejniki gorące, skoro dach i ściany przemarzają?-niech juz sie te mrozy skończą, bo tak długo sie nie da zyć
Postaram sie dzisiaj zrobić Fanteczce nowe zdjęcia, tylko niech wylizie zza kanapy